Chinese Jaarhoroscoop Tijger

Chinese Jaarhoroscoop Tijger

Chinese Jaarhoroscoop Tijger

Geboorte jaar: 2010 1998 1986 1974 1962 1950 1938 1926 1914

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van de Tijger in het jaar van de Metaal-Os
4 februari 2021 tot 3 februari 2022

De noordoostelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 en 2010 vallen onder dit teken. Ben je voor 4 februari jarig, dan is je astrologische teken niet Tijger, maar Os. De Tijger is een zelfstandig en sterk persoon. Je hebt zelfvertrouwen en laat je niet snel op je kop zitten. Je hebt waardering voor jezelf, maar bent realistisch genoeg om eigen fouten te onderkennen. Je zult dit jaar lekker in je vel zitten en bent positief, waarmee je anderen ook blij kunt maken. Er zijn aanwijzingen dat de Tijger dit jaar iets meer kans heeft op aandoeningen. Hier kan je over het algemeen prima mee overweg als gevolg van je zeer goede Levenskracht en Spirituele Essentie. Je hebt zelfvertrouwen en bent vitaal, waardoor je weerstand sterk genoeg is. Je Lung Ta is wel neutraal, waardoor je hard moet werken om te bereiken wat je wilt. In je noordoostelijke sector zal de #9 Ster van Gunstige Toekomstverwachtingen veel energie brengen en ook zal jij de Kleine Gunstige Toekomstster in je sector krijgen, waardoor jij gemotiveerd bent veel te bereiken. Je zult er het hele jaar profijt van hebben. Dingen die je nu doet, kunnen in de toekomst veel opleveren. Wees niet ongeduldig en blijf bedenken dat alles na dit jaar tot bloei komt, waardoor grote plannen die je maakt, geschikt zijn voor de lange termijn. Je kunt veel bereiken door kleine beslissingen en plannen te maken en deze zullen niet veel opleveren, maar je gelukkig maken. Ook doe je er goed aan Vuur in balans te brengen met Aarde-Energie, door edelstenen te gebruiken, zoals rookkwarts of fantoomkwarts. Let op dat de #7 Ster geregeld invloed op je kan hebben, waardoor er een bedreigende sfeer kan zijn met geweld en andere negatieve zaken. Om jezelf te beschermen kan een Rode Lung Ta erg gunstig zijn. Plaats deze in je huis of op je werk en draag deze ook als sleutelhanger bij je.

Invloed van de Jaarlijkse bergsterren
De Kleine Ster van Toekomstverwachtingen zal gunstig in je sector staan. Hierdoor behaal je kleine successen, die de opmaat zijn van grotere later te behalen successen. Laat het dus niet na om deze energie te gebruiken en respecteer het kleine. Dit brengt goede energie, waardoor je later verder kunt bouwen. Je dient geduld te hebben en moet niet impulsief reageren. Mensen die vorig jaar gestart zijn met ideeën en plannen kunnen verder bouwen en de vruchten al plukken. Er is veel geluk en je kunt dan zeker veel bereiken. Omdat de #9 Ster een vergrotende werking heeft, wordt aangeraden die te activeren. De Kleine Ster kan daarbij goed helpen, waardoor er aangeraden wordt Waterkristallen en de Spiegel van de Kleine Gunstige Ster in je huis te plaatsen. Let op dat de Ster van Overval, Conflicten en Geweld dreigend in je sector staat. Daardoor is het goed mogelijk dat je met verlies te maken krijgt. Dit kan vooral komen door mensen, die je al kent en waar je het niet van zou verwachten. Pas op voor oplichting of bedrog en vertrouw mensen niet zomaar bij belangrijke zaken. Ook is het belangrijk veiligheid te garanderen. Pas op donkere of stille plekken en kom niet in gebieden waar agressieve of dronken mensen zijn. Om onderweg beschermd te worden, wordt aangeraden een amulet bij je te dragen van de Blauwe Neushoorn en Olifant. Ook kan je deze als beeldje in het noordoosten van je huis of werkplek plaatsen. Een andere bedreiging die er op je pad komt, is die van de Ster van Drie Moorden. Deze kent op drie levels ongeluk. Ten eerste verlies van geld. Ten tweede verlies van je reputatie. De derde lijkt het ergst, omdat deze kan leiden tot verlies van een dierbare. Er wordt aangeraden een hanger bij je te dragen van de Drie Hemelse Bewakers. Thuis of op je werk kan je deze als beeldje plaatsen. Hierdoor kan je negativiteit afwenden.

Romantiek en sociale contacten
Op gebied van romantiek zal er veel geluk zijn door gunstige energieën. Singles kunnen dit jaar de juiste persoon vinden, omdat ze actief zijn en veel tijd en aandacht aan anderen besteden. De Tijger is vurig en erotisch en dankzij krachtige, sensitieve en magnetische straling zal je dit jaar veel aandacht krijgen. Je bent gepassioneerd en singles zullen dan ook zeker niet tekort komen. Je hebt een sterk libido en bent niet alleen gericht op liefde en zorgzaamheid, maar ook op losbandige seks. Dat zal je ook zeker wel laten merken. Toch ben je wel erg betrouwbaar en stabiel, waardoor er serieuze mensen op je afkomen. Je vindt dit ook het fijnst, omdat je het liefst seks hebt met een vaste partner. Je bent toe aan een nieuwe relatie en zal dus actief zijn. Gebonden Tijgers zullen blij zijn met de harmonie en genegenheid die er zal ontstaan. Het is een gunstig jaar voor grote plannen. Dit kan een vaste verbintenis zijn, een nieuw kindje of iets anders om de relatie gelukzalig te maken. Wat je ook doet om als single een nieuwe partner te vinden of als gebonden persoon je relatie te verdiepen, er rust een goede zegen op. Je moet oppassen dat je zeer aantrekkelijk kunt zijn, waardoor je wellicht onverstandige dingen kunt doen. Wees duidelijk en eerlijk. Hoe lang je bij elkaar bent, de verleiding zal aanlokkelijk zijn. Mensen met een minder goede relatie kunnen in de problemen komen. Praat erover en kom tot een oplossing, zelfs als die tot een breuk leidt. In een gezonde relatie besteedt de Tijger veel tijd aan erotiek en zal je veel met je partner flirten. In de relatie ben je liefdevol en zorgzaam en doe je er alles aan om je partner gelukkig te maken. Of je nu single of gebonden bent, je hebt veel fantasie om de seks leuk te houden. In sociale contacten ben je trouw en besteed je veel tijd aan vrienden en familie. In vriendschappen vind je het meestal fijn om met vooruitstrevende en moderne mensen om te gaan. Je houdt niet van behoudende mensen en wilt het liefst omgaan met intelligente, filosofische ingestelde mensen, omdat je van goede gesprekken houdt. Je vindt betrouwbaarheid erg belangrijk en als je eenmaal een vriend in je leven toelaat, zal deze voor het leven zijn. Vooral het Paard, Varken en de Hond zijn geschikte tekens om mee om te gaan. Voor de Aap moet je oppassen, omdat het contact hiermee tot conflicten kan leiden. De Tijger kan de romantiek vergroten met een stel Rozenkwarts Mandarijn Eenden op een Lotusblad. Singles wordt aangeraden een zilveren hanger met Maansteen te dragen, omdat deze jouw aantrekkingskracht vergroot.

Carrière en financiën
Er is gunstige energie, maar er kunnen flink wat problemen zijn. Je bent sterk genoeg met de meeste om te gaan, maar er zijn verstoringen. Heb je een eigen bedrijf, dan wordt aangeraden een amulet van het Schip van Welvaart in het noordoosten van je werk of huis te plaatsen. Er wordt melding gemaakt dat er mensen zijn, die jou dingen niet gunnen. Dit geldt voor alle Tijgers en er wordt aangeraden een hanger bij je te dragen van het Anti Kwade Oog. Deze beschermt tegen jaloezie. Heb je een vaste baan, dan wordt aangeraden een beeldje van Vasudhara te plaatsen. Deze Godin brengt geluk, rijkdom en zelfs geluk in de liefde. De vooruitzichten wijzen op vele mogelijkheden om te ontplooien. Er is dus promotie mogelijk en mensen die werkeloos zijn, doen er goed aan geregeld te solliciteren. Zorg dat je veel in contact blijft, om bekend te blijven. Werk je voor een werkgever en heb je plannen voor promotie of nieuwe carrière kijk dan naar eerdere pogingen die je gedaan hebt. Er kan nu alsnog een kans komen dat ze het nu wel met jou zien zitten. Een symbool van de Jadekeizer kan ondersteunen, omdat je uitstraling versterkt wordt. Ook een hangertje met Ammoniet kan geluk oproepen. Het jaar kan sowieso een nieuw begin zijn met veel voorspoed. Omdat de #7 Ster geregeld aanwezig is, wordt aangeraden een beeld van een Chinese tijger in het noordoosten van je huis of werkplek te plaatsen. Deze kan duistere energie en kwaadwillende mensen afweren. De Tijger is van nature magisch en mystiek. Een zwarte armband van Titanium Rutielkwarts kan dit nog eens versterken. Halverwege het jaar krijg je kansen op winst of extra inkomen, maar heb je ook de neiging om teveel uit te geven. Plaats een Gouden Paard op een houten sokkel om te zorgen dat je de juiste keuzes maakt. Deze heeft een spirituele kracht die wijsheid versterkt en behoed om impulsieve dingen te doen. Over het algemeen is het een prima jaar met goede kansen voor promotie en om je te ontwikkelen. Plaats de Drie Hemelse Bewakers op een plek in je huis of werkplek, waardoor deze je beschermen tegen de negatieve Ster van Drie Moorden en de #7 Ster.

Gezondheid
Je bent krachtig en dynamisch en hebt een goed humeur. Er is niet heel veel kans op ziektes, maar degene die je hebt gehad kunnen terugkomen en vooral later in het jaar. Doordat je financieel een stabiel jaar meemaakt, zal je weinig stress ondervinden en voel jij je erg prettig. Daardoor zal vertrouwen stijgen en je fysieke gesteldheid goed zijn. Vooral de eerste en laatste maanden van het jaar zit je mentaal, sociaal en fysiek lekker in je vel. Je intuïtie is sterk, waardoor je weet wat je moet doen om gezond te blijven. In het voorjaar heb je mentale en fysieke veerkracht, waardoor je niet snel moe te krijgen bent. Ook in de zomer voel jij je fijn en zal je een sterke hebben om te feesten en te genieten van eventuele vakanties. Let op dat de herfstperiode moeilijk zal zijn, waardoor je verstandig doet te ontspannen en voldoende te slapen. Om beschermt te zijn kan een gedroogde kalebas in het noordoosten van je huis nuttig zijn. Jouw element Hout in combinatie met het element Metaal dat dit jaar sterk is, zijn met elkaar verbonden. Dit heeft invloed op fysieke gezondheid. Daardoor kunnen vooral senioren, bij werkzaamheden thuis of bij boodschappen en mensen, die geregeld sporten, te maken krijgen met ongelukjes, zoals verstuikingen of andere kwetsuren. Zorg ervoor dat je bij zware inspanning altijd opwarmt. Door te zwaar werk kun je stress ervaren, waarbij aangeraden wordt geregeld te ontspannen en op reis te gaan. Je moreel zal het hele jaar sterk zijn en niets kan zorgen dat je er aan onderdoor gaat. Dus geen zorgen, je komt er wel.

Algemeen overzicht voor alle tekens in het Jaar van de Metaal-Os
De #1 Ster van Overwinning geeft in de Zuidelijke sector geluk aan liefdes- en sociale relaties, waardoor Water en Vuur botsen. Gebruik een Rode Lung Ta, Drakenschildpad of Overwinningsvlag om er balans aan te brengen. Het Paard en middelste dochter van een gezin krijgen krachtige hulp. In het centrum komt de #6 Ster van Hemels Geluk. Deze bevat Metaal en is goed voor mensen met ambitie. De #6 Ster brengt onverwacht geluk, maar blijf wel verantwoord en eerlijk. Er hangt dan een zege en vooral als je de Jadekeizer met Gui Ren in je huis of werkplek plaatst. De Hemelse Waterdraak, centraal in je woning, is aan te raden. Mensen die niet verantwoord bezig zijn, worden door ongeluk achtervolgd. In de oostelijke sector brengt de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs positieve energie. Deze behoort tot het element Hout en is geschikt voor mensen die studeren of examen doen. Je krijgt meer kennis, vergroot concentratie en geeft mensen een relaxt leven en veel romantiek en sociale contacten. Mensen die hun slaapkamer in het oosten hebben, genieten van intens, liefdevolle energie. Ben je gebonden, dan kan je de energie gebruiken om de relatie te verbeteren. Singles kunnen een liefdesband opbouwen met iemand waar ze vrienden mee zijn. Staat je voordeur op het oosten dan is de kans op een harmonieus liefdesleven groot. Mandarijn Eenden of God van Liefde en Huwelijk zijn aan te raden. Konijnen en de oudste zoon krijgen academisch en zakelijk inspiratie. Plaats geen waterelementen, omdat er verlies en negativiteit ontstaat. Vooral qua geweld en seksuele negativiteit kunnen problemen ontstaan. Een Witte Vos met 9 Staarten kan de negatieve energie afwenden en zorgen dat je erg gelukkig in deze sector kunt zijn.

De #8 Ster van Welvaart en Rijkdom behoort tot het Aarde-element en beweegt in het westen. Deze is gunstig voor de financiële sector. Mensen die gebouwen hebben met hun voordeur op het westen zullen profiteren. Ook als je huis op het westen staat, krijg je veel geluk krijgen en vooral de Haan en jongste dochter kunnen positiviteit verwachten. Plaats de Schaal van Welvaart met Citroenkristallen Ballen of beeld van de Witte Dzambala in het westen van je werk, slaapkamer of studieruimte. Iedereen die veel in deze ruimtes is, kan positieve energie opdoen. Om onderweg beschermd te worden, wordt aangeraden een hanger met Liuli Schip van Welvaart te dragen. Barnsteen, rutielkwarts en citroenkwarts versterken Aarde-Energie. In het noordoosten staat de #9 Ster van Gunstige Toekomstverwachtingen. Deze bevat Vuur en geeft energie aan feestelijke aangelegenheden en andere positieve gebeurtenissen. Deze Ster heeft een voltooiende en vergrotende werking op goed en slecht. Positief is dat projecten en problemen goed eindigen. De Ster is gunstig voor allen die de voordeur of belangrijke ruimtes op het noordoosten hebben staan en voor de Tijger, Os en jongste zoon. Promotie, zakelijke kansen, overwinning van ziektes en ander geluk worden gemeld, waardoor rampen en opstanden verminderen. Studenten en leerlingen kunnen in deze sector studeren om goede resultaten te halen. Voor liefdesrelaties is er romantisch geluk als de slaapkamer in het noordoosten staat of als je slaapt met gezicht naar het noordoosten. Roep de #9 Ster op met een Amulet van Yangenergie of Gouden Draak met Negen Koppen. Omdat de Tai Sui in het noordoosten huist, wordt aangeraden Pi Yao beelden te plaatsen om negativiteit af te wenden.

In het noorden staat de #2 Ster van Ziekte, wat voor de Rat negatief is. De Ster heeft veel Aarde-element en brengt rampen, ziektes en chronische ziektes. Er wordt voor iedereen aangeraden niet veel in de sector te zijn. Slaap in dit geval in een andere kamer of gebruik Feng Shui remedies om negatieve energie af te wenden. Heb je ramen op het noorden of staat je bed richting het noorden, dan kan je gezondheid in de problemen komen. Om de #2 Ster af te wenden wordt aangeraden een Metalen Wu Lou met Acht onsterflijken te plaatsen. Ook een beeld van Kuan Yin is nuttig. Om ziekte te voorkomen, is een Blauwe Medicijnboeddha behulpzaam. In het zuidwesten staat de #3 Ster van Vijandigheid en Conflicten. Deze zal zich het begin van het jaar verbinden met de #2 Ster en dit is een gevaarlijk combinatie. Er zijn echter ook wel geregeld positieve energieën. De vijandige #3 Ster brengt veel Hout-Element en veroorzaakt beschuldigingen onder mensen en seksueel ontoelaatbare geweldpleging. Verwijder Water-elementen, omdat deze Hout kunnen voeden. Het is verstandig de zuidwestelijke sector rustig te houden. Staan je voordeur of ramen naar deze sector, laat deze dan beter zoveel mogelijk dicht. Ook keuken, bureau of slaapkamer kunnen vijandige energie bevatten als ze in die richting liggen. Een beeldje van de Rode Tzi Chi Kau of het Dubbel Vlammende Magische Wiel kan energie van de #3 Ster overwinnen. Een hanger van de Rode Adelaar of Tzi Chi Kau beschermt je buiten. Vooral de Geit en Aap kunnen last van de #3 Ster hebben. In het zuidoosten zal de #5 Ster van Ongeluk rondwaren en Aarde-Energie vergroten. Dit kan gezondheid aantasten. Vooral de Draak of Slang kunnen last hebben, maar ook andere tekens zijn niet gevrijwaard. Er kunnen ongelukken en rampen ontstaan, evenals verwondingen en bloedingen. Als je voordeur, raam, stoel, bed, of kachel op het zuidoosten staan, ben je vatbaarder. Om de voordelige energie op te roepen en nadelige energie af te wenden, wordt aangeraden een Liuli Pagode met Negen Niveaus in deze sector te plaatsen. In het noordwesten zal de #7 Ster van Geweld, Diefstal en bedrog opkomen. De Metaal-Energie heeft een destructieve kracht en kan financiële verliezen, diefstal en verwondingen brengen. De Hond en het Varken hebben vooral last, maar ook anderen ondervinden problemen. Om de Ster tevreden te stellen, wordt aangeraden een amulet van de Draak met Hemelse Zegel te dragen. Pas op voor metalen en scherpe voorwerpen, maar ook voor apparaten of gereedschap. Er is een dreiging voor inbraak en diefstal, die je af kunt wenden met de Blauwe Neushoorn en Olifant.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)