Chinese Jaarhoroscoop Geit

Chinese Jaarhoroscoop Geit

Chinese Jaarhoroscoop Geit

Geboorte jaar: 2015 2003 1991 1979 1967 1955 1943 1931 1919

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van de Geit
In het jaar van het Zwarte Yin Water-Konijn
4 februari 2023 tot 3 februari 2024

Zuidwestelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen, die in de jaren 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 en 2015 geboren zijn, vallen onder dit teken. Ben je voor 4 februari jarig, dan ben je een Paard. De Geit is meestal een prettig sociaal mens, dat relaxt en vriendelijk is, maar kwetsbaar kan zijn door uitspraken of handelingen van anderen. Je kunt dan flink van je afbijten en dan mensen flink kwetsen, vooral als je van ze houdt. Je kunt bescheiden zijn en hebt moeite je verbaal te verweren. Het is een jaar om je tijd te besteden aan schilderen, muziek, beeldhouwen, meditatie, yoga of andere manieren om energie en emoties in de juiste banen te leiden. Je kunt het meeste geluk krijgen bij het Konijn, Varken en Paard. Pas op met de Os, omdat die minder gunstig voor je is. In de zuidwestelijke sector verblijft dit jaar de gunstige #1 Ster van Overwinningen en aangezien je elementaire geluk dit jaar niet goed is, zal je deze wel nodig hebben om er een goed jaar van te maken. Deze Ster is in staat jou zoveel geluk te schenken dat je normaal gesproken weinig last van het elementaire ongeluk zal hebben. Je kunt dit jaar dan ook erg veel succes behalen en zal geregeld als winnaar uit de bus komen bij alles wat je doet. Je bent krachtig en in staat om de competitie met anderen aan te gaan en ook geregeld te winnen. Dit kan op vele gebieden zijn, waaronder studie, sport, carrière, privézaken en financiën. Nadelig kan echter zijn dat je flink negatief geraakt kunt worden door de Bergsterren Yi Duo Ster, Yin Huis Ster en de Ster van Jaarlijkse conflicten. Omdat je Lung Ta, die verwijst naar succes, zwak is, zal je dus op moeten letten en vooral in maanden waarin er een negatieve Maandelijkse Vliegende Ster is. Je kunt nog wel eens minder moedig zijn om door te zetten en hebt dan een sterke neiging om geregeld op te geven als iets jou niet lukt. Er zijn dit jaar dan ook vooral problemen mogelijk als jijzelf minder lekker in je vel zit. Je bent dan minder ambitieus en kunt weinig motivatie hebben. Er wordt echt aangeraden om hier tegen in te gaan en jezelf snel op de rails te zetten als je merkt dat je minder drive hebt. Het zal dus belangrijk zijn gemotiveerd te blijven of te zorgen dat je dit ontwikkelt. Dit zal dus erg moeilijk zijn, juist omdat jouw Levenskracht en de Spirituele Essentie ook erg laag liggen. Daar zal je dus iets tegen moet doen en aan te pakken.

Om te zorgen dat je dit aan kunt pakken, wordt aangeraden om amuletten van Levenskracht en Spirituele Essentie bij je te dragen. Ook een amulet van de Draak en het Paard met de Versterker van de Geestelijke Essentie wordt aangeraden. Plaats deze in jouw sector, omdat je huis dan volledig beschermd kan zijn tegen de negatieve invloeden. Dit jaar wordt niet gezien als een jaar om risico te nemen betreffende grotere financiële zaken. Het is wel een zeer goede maand om nieuwe vrienden te maken, omdat het Waterkonijn een bondgenoot van je is, waardoor je dus een goede uitstraling hebt. Wel zal je hier zelf actief in moeten zijn, omdat vrienden niet zomaar gemaakt worden. Je bent van jezelf wel vrij kritisch en zal dan ook zeker moeite hebben. Toch krijg je met de hulp van het Waterkonijn dit jaar vele kansen. Ondanks de negatievere berichten zal de #1 Ster van Overwinning voldoende krachten geven om alsnog succes af te dwingen. Je zult hier hard voor moeten werken, maar uiteindelijk zal je er heus wel goed doorheen komen, maar dit ligt wel aan jouw motivatie. Let op dat de lage levenskracht en je Spirituele Essentie zorgen dat andere mensen jou nog wel eens onzeker kunnen maken. Sta dit niet toe en blijf vooral in je eigen vaardigheden en talenten vertrouwen. Zijn er mensen, die jou een slecht gevoel geven, dan wordt aangeraden om die toch zoveel mogelijk te mijden of de aangegeven amuletten te gebruiken. Beter zoek je mensen op, die positief ingesteld zijn en jou een goed gevoel geven. Overhaast dit niet, maar zoek voorzichtig naar mensen die jou kunnen helpen. Om hier een sterke ondersteuning in te krijgen, wordt aangeraden een amulet van de Vreugdevolle Lung Ta in het zuidwesten van je huis te plaatsen. Ook een Lung Ta met de Vlag van Succes en Overwinning kan erg sterk zijn, omdat deze in staat is om ook de #1 Ster op te roepen en deze tevreden stellen. Om onderweg beschermd te worden, wordt aangeraden een Gelukamulet van de Machtige Phoenix bij je te dragen. Ook amuletten van de Dieren met het Luchtelement zijn aan te raden, omdat deze dit jaar sowieso veel kracht geven.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
Vanuit de Bergsterren komen er negatieve energieën. Ten eerste zien we de Yi Duo Ster in jouw sector verschijnen en dit is nog niet eens zo dramatisch, omdat deze slechte energie versterkt, maar gelukkig ook goede kan belonen. Kijken we naar deze Ster, dan kan het een jaar worden, waarin hoogtepunten ontstaan als er een Maandelijkse positieve Vliegende Ster komt. De #1 Ster kan dan tezamen met de Yi Duo voor gelukkige energieën zorgen, waardoor er op vele gebieden zeer fijne krachten te bespeuren zijn. Op momenten dat er echter negatieve Maandelijkse Sterren zijn, kan je te maken krijgen met tegenwerkende krachten en zal je meer moeite hebben om je staande te kunnen houden. Het zal dus een jaar zijn, die soms wisselvallig zou kunnen worden. Met name je emoties kunnen nog wel eens onder druk komen te staan. Een andere negatieve invloed komt van de Bergster van Jaarlijks Conflict. Door deze ster is het mogelijk dat je juridische problemen krijgt of contact krijgt met mensen, die voor een negatieve energie zorgen. Je kunt met misverstanden en andere conflicten te maken krijgen, waardoor je nog wel eens in de problemen kunt komen. Ook zijn er relatieproblemen mogelijk, omdat er ook hier misverstanden kunnen zijn, die zorgen dat jij en je partner conflicten kunnen krijgen. Om de negatieve energie te onderdrukken, kan een Gouden Boeddhistische Stupa jou ondersteunen. Deze straalt een ongelooflijke kracht uit, die helpt karma te zuiveren. Daardoor kan je zelfs negatieve energie van je afwenden. Er zijn in dat geval minder kansen op problemen en je zult ook minder snel negatief ingestelde mensen aantrekken. Omdat deze Ster in het Zuiden verblijft, zal de Geit er ook direct in het zuidwesten mee te maken krijgen. Je kan hier veel last van hebben, omdat je het niet altijd met anderen eens bent. Daardoor zijn er gespannen situaties mogelijk, die zelfs tot juridische problemen kunnen leiden.

Ook zijn er ruzies in de familie mogelijk en vooral problemen tussen verschillende generaties, mannen en vrouwen en met kinderen. Ook op het werk of in de studie kan je problemen ervaren, waardoor er daar ook problemen kunnen zijn. Feng Shui accessoires, die je kunt gebruiken zijn de Rode Olifant van Voorspoedigheid, een Kristallen Lachende Boeddha en een amulet van de Drie Appels. De Yin Huis zal in het zuidwesten binnenkomen en het is voor de Geit belangrijk voorzorgsmaatregelen te nemen. In een jaar met negatieve Yin energie wordt aangeraden je huis warm, maar helder verlicht te houden. Ook is het belangrijk veel buiten te komen en donkere uren te gebruiken om te slapen. Op die manier breng je meer yang-energie, zal er evenwicht zijn en zit je lekkerder in je vel. Let op wortelstronken en takken die tegen of onder je huis groeien, omdat ze negatieve Yin-energie creëren. Druipende kranen kunnen zorgen dat er meer Yin komt en dan kan je met depressies te maken krijgen of financieel in de problemen komen. Staat je huis dichtbij een kerkhof, ziekenhuis, bij oude huizen of een politiebureau dan kan dit donkere energie brengen en Yin energie versterken. Een groot hek tussen jou en storende energie helpt. De kleur wit is daarbij zeer heilzaam om Yin-energie te stoppen. Houd je huis schoon en zorg dat alles netjes opgeruimd blijft. Om te zorgen dat Yang energie in evenwicht met Yin komt, wordt aangeraden veel licht, planten en bloemen te plaatsen, maar geen bomen. Ook is het belangrijk dat er veel beweging in huis is en plezier van kinderen is ook heilzaam. Is je huis oud of verwaarloosd renoveer dit, breng een heldere verf aan en mijd oude tapijten. Zo breng je balans tussen Yin en Yang. Gebruik een amulet van Yang Energie of het Vijftien Hums Beschermingswiel. Ook een Davidster met Zeven Kristallen is een krachtig wapen om negatieve energie te absorberen of zelfs compleet af te wenden.

Het leven van de Geit in het Chinese Jaar van het Waterkonijn
De Witte #1 Ster van Overwinning zal zich binnen jouw thuissector in het westen bewegen. Deze brengt heel wat gelukkige energie voor de Geit. Deze Ster zal ervoor zorgen dat je op intellectueel en mentaal gebied versterkt wordt en daardoor ben je zeker wel flexibel en open. Maar tegelijk ben je gestructureerd bezig en denk je goed na over stappen die je wilt nemen om in de toekomst uit te gaan voeren. Er wordt aangeraden niet alleen na te denken, maar ook te handelen. Je bent nog wel eens iemand, die te serieus is en dat is op zich niet erg, maar blijf wel luchtig in je manier van denken. Je zult daar veel aan hebben en alles wat je in dit Chinese Jaar opstart, zal veel geluk en voorspoed opleveren. Je hebt van jezelf al erg veel kracht en dit zal alleen nog maar versterkt worden als gevolg van deze #1 Ster. Symbolisch kan een afbeelding van de Adelaar de Geit ondersteunen, omdat jullie karakters veel op elkaar lijken. Beiden willen namelijk recht op hun doel afgaan, maar wel door eerst uitvoerig te analyseren hoe ze dit het best kunnen doen. Gebruik je hier een Feng Shui beeldje van, dan zal die zorgen dat je erg vitaal bent, zowel mentaal als fysiek. Je moet het geluk wel afdwingen en dit kun je doen door zelf op verantwoorde wijze met je carrière bezig te zijn en positief in het leven te staan. Ook kun je gebruik maken van de andere Chinese symbolen. De Krijger op de Krachtige Olifant is een prima ondersteuner en kan energie van de #1 Ster oproepen. Plaats zowel de Krijger als Adelaar gelijk al in het begin van het jaar in het zuidwesten van je huis, omdat deze het succes nog meer kan vergroten. Ook een sleutelhanger van de Olifant van Overwinningskracht met Magische Tonen kan de positieve trillingen van deze Ster oproepen. Dit jaar zijn er verschillende successen mogelijk, omdat je over het algemeen creatief bent en met veel nieuwe dingen kunt starten. Let op dat Levenskracht, Spirituele Essentie en Lung Ta dit jaar matig zijn. Er zijn dan toch ook wel wat storingen, die het succes danig onder druk kunnen zetten. Je zult er dus hard voor moeten werken. Er wordt aangeraden een Rode Lung Ta van Vrolijkheid in het zuidwesten van je huis of kantoor te plaatsen. Om Levenskracht en Spirituele Essentie te versterken, wordt aangeraden in jezelf te blijven geloven en te bedenken dat je iemand bent die veel in het leven zou kunnen bereiken.

Qua gezondheid hebben de meeste Geiten sterke fysieke weerstand, waardoor ze niet snel ziek worden. Let op dat externe krachten je gezondheid in gevaar kunnen brengen. Je kunt gevoelig zijn voor mensen met een donkere energie of bedreigingen van Maandelijkse Negatieve Sterren, waar je weinig aan kunt doen. Je kunt beter wegblijven bij mensen met een ernstige ziekte, omdat je deze over kunt nemen qua negatieve energie. Geiten uit 2003 en 2015 hebben een gemiddelde gezondheid. Op zich zijn er geen mogelijkheden op ernstige ziektes, maar ze kunnen geregeld last van kleinere kwaaltjes krijgen. Je moet opletten voor sterke emoties en negatieve externe krachten. In maanden met een negatieve Maandelijkse Ster kunnen sommige Geiten weinig zelfvertrouwen hebben en in dat geval hebben ze nog wel eens een negatief levenspatroon. Op die momenten kunnen ze minder goed eten en bewegen ze minder. Let op dat je dit niet te lang doet, omdat je dan kans maakt op een veel mindere lichamelijke conditie, waardoor er uiteindelijk ziektes, die hieraan gerelateerd zijn, mogelijk zijn. Je kunt hier zelf iets aan doen, door je levenspatroon onder de loep te nemen en te veranderen. Voor Geiten is het verstandig Hemelse negatieve energie af te weren. Daarvoor is het advies een amulet te dragen met het kristallen Bodhi-blad mantra. Hiermee wordt krachtige positieve energie opgeroepen om het donkere af te weren. Dit amulet zorgt voor spirituele kracht, waardoor je relaxt en vitaal in het leven kunt staan. Ook symbolen van Gouden Appels, Perziken en Peren worden aangeraden als versterker, evenals een Wu Lou van obsidiaan, die tegen kwaaltjes en ziektes beschermt. Financieel gezien zal je een goed jaar tegemoet gaan, waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken. Je kunt er financieel op vooruit gaan en verrassend sterk voor de dag komen om winst te maken, zonder je uitermate in te spannen. De Geit uit 1967 kan vertrouwen op de kracht van de Wu Lou om talenten en vaardigheden te gebruiken. Het geluk kan minder zijn dan andere Geiten, maar door deze kracht kun je alsnog veel meer verdienen. Alleen in maanden dat er een negatieve energie is, kan de Geit een moeilijke tijd hebben. Dan kan je het best de genoemde Feng Shui amuletten gebruiken om extra geluk op te roepen en verliezen beperkt te houden.

Er zijn in die maanden onverwachte kostenposten mogelijk. Hierdoor doe je er goed aan om vanaf het begin van het jaar niet teveel uit te geven en helemaal op te letten met investeringen. Zakelijk gezien zal de carrière van de meeste Geiten prima zijn. Jongeren kunnen goede zaken doen, omdat ze prima in staat zijn studies te voltooien. Iets oudere mensen zullen in staat zijn leidinggevende taken te krijgen of een eigen bedrijf op te starten. Ouderen kunnen over het algemeen wijs met talenten en ervaringen omgaan. Met name de #1 Ster van Overwinning kan ervoor zorgen dat de meeste Geiten in staat zijn obstakels te overwinnen en succes te boeken. Mensen met een eigen bedrijf zullen succes behalen, maar moeten opletten dat negatieve energieën jaloerse mensen aan kunnen trekken. Ook kunnen er mensen zijn, die jou bedriegen of op een ander wijze negatief gedrag vertonen. Vertrouw niet zomaar iemand en ga er altijd vanuit dat er mensen zijn, die het niet goed met je voorhebben. Zijn er mensen die roddelen, laat ze dan en vertrouw erop dat anderen heus zien dat je betrouwbaar en eerlijk bent. Zijn er discussies of ontstaan er andere problemen, dan is het verstandig rust te bewaren en er pas over te praten of te handelen als er een ontspannen energie is. Het zal belangrijk zijn om te zorgen dat je sociale en zakelijke netwerk vergroot wordt. Om zowel zakelijk als financieel geluk op te roepen, kun je gebruik maken van het Gouden Schip van Welvaart. Qua liefde zullen zowel gebonden mensen als singles een zeer goed jaar meemaken, als gevolg van de #1 Ster. Je moet echter altijd alert blijven op problemen en spanningen die anderen geven. Er zijn altijd wel jaloerse mensen, die jou iets niet gunnen. Singles moeten opletten dat ze duidelijk zijn in datgene wat ze willen. Heb je behoefte aan een vaste relatie laat je dan niet in met mensen die iets los zoeken. Andersom zal je, als jezelf geen vaste relatie wilt, niet met serieuze mensen een relatie moeten opstarten. De kans zit er echter in, dat je niet de juiste keuze maakt en dan kunnen er ongewenste situaties optreden. Een Rozenkwarts Appel of een Dzi hangertje kunnen je uitstraling sympathiek en liefdevol maken, waardoor je een warme uitstraling hebt. Een partner, maar ook andere mensen kunnen jou dan ook veel liefde teruggeven. Een relatie zal dan meestal fijn verlopen, tenzij je al grote problemen hebt. Singles kunnen een Symbool van Dubbel Geluk gebruiken om mensen aan te trekken. Gebonden mensen om een relatie net wat meer sjeu te geven en problemen op te lossen.

Algemeen overzicht van de Vliegende Sterren voor alle tekens
We gaan naar het Jaar van het Waterkonijn. Na de dominante Tijger van vorig jaar kunnen we stellen dat het zeker een luchtiger en soms makkelijker jaar zal worden. Er zal minder strijd zijn en meer ruimte voor communicatie en diplomatie. Kijken we naar de vele geweldexplosies, dan zien we dat de energie van het Konijn, in tegenstelling tot de Tijger, kiest voor communiceren, vrede en overeenkomsten. We krijgen in het centrum van de Vliegende Sterren te maken met de #4 Ster. Het centrum is altijd bepalend voor de algemene sfeer binnen de wereldorde. De #4 Ster is de Ster van Relaties, Romantiek, Onderwijs en contact dat er onderling is. Mensen zullen daarom over het algemeen goed met elkaar omgaan en negatieve energieën zullen alleen voorbehouden zijn aan negatief ingestelde mensen. Er zal door deze Ster ruimte zijn voor innovatie, ontwikkeling en creativiteit, die gebruikt kunnen worden om de wereld duurzaam te houden. Om energie van de #4 Ster volledig op te roepen, wordt aangeraden in het centrum een amulet van de Vier Kardinale Tekens te plaatsen. Deze tekens zijn Rat, Haan, Konijn en Paard. Je kunt deze bij je dragen om onderweg positieve energie op te roepen. Dit amulet versterkt samenwerking, relaties, bedrijfsleven en het leven in het algemeen. Er is een perfecte balans tussen Yin en Yang. Niet alleen onder vertrouwde mensen zal er harmonie zijn, ook mensen die je dagelijks tegenkomt, zullen onderling een goed contact hebben. Door de #4 Ster is er namelijk meer kans op waardevolle contacten met een liefdesrelatie, vrienden en familie. Onder invloed van het Konijn zal er dit jaar Lap Chun energie ontstaan, die bestaat uit de drie Lentetekens Konijn, Draak en Tijger. Deze energie kan je oproepen met het Symbool van de Acht Gunstige Objecten. Dit zorgt er namelijk voor dat je vanuit alle sectoren de gunstige energie oproept. Hierdoor kan je het jaar goed opstarten en is er ruimte voor nieuwe initiatieven op alle gebieden van het leven. Heb je plannen om te ondernemen, dan is het een prima jaar dit te doen. Je kunt de Lap Chun ook oproepen met groene planten, groene accessoires en de kleur groen.

We kijken per jaar ook naar de Vijf Elementen en zien dat er disbalans is. We hebben namelijk te maken met een overvloed aan Vuur, Hout en Water, maar Metaal en Aarde ontbreken. Dit is niet gunstig, omdat leiderschap nog wel eens zal ontbreken. Leiders, die een autoritair bewind hebben, kunnen nog wel eens te maken krijgen met weerstand en revoluties. Dit kan aan de ene kant zorgen voor instabiliteit. Aan de andere kant zijn er mogelijkheden dat bepaalde landen of gebieden een rustiger periode ingaan. Yin-Water botst met een overvloed aan Vuur, waardoor er heel wat strijd kan zijn. Hierdoor kunnen mensen die niet capabel zijn de neiging hebben te domineren. Aarde staat voor macht en autoriteit. Dit kan dan problemen geven, waardoor er heel wat ellende over de wereld kan komen. Voordeel is echter dat er verborgen componenten van Metaal en Aarde zijn, waardoor er op de achtergrond toch ook veel goeds kan ontstaan. Om evenwicht te brengen wordt aangeraden een symbool van de Vijf Elementen in Balans te dragen. Om verder het tekort aan Metaal op te lossen wordt aangeraden dit met Feng Shui op te lossen. Het meer dragen van Witte of Metallieke kleuren kan zorgen dat je gebrek aan Metaal kunt compenseren. Ook Feng Shui accessoires kunnen helpen, zoals onder andere een stalen hangertje van de Lotus Om Manu Padme Hum. Ook een amulet van de Hemelse Lung Ta kan krachtige energie opwekken. Door het ontbreken van Aarde kunnen mensen soms last hebben van onzekerheid en willen ze extra waardering. Er wordt aangeraden veel complimenten te geven en sympathiek en open met mensen om te gaan. Dit vergroot de aanwezigheid van verborgen Aarde. Voor mensen met leidinggevende functies wordt aangeraden een Ru Yi te dragen, omdat die zorgt dat je vertrouwde energie uitstraalt, waardoor mensen jou meer waarderen. Verder wordt aangeraden Aardetinten kleding te dragen. Ook kristal kan gunstige aarde-energie oproepen, waardoor er aangeraden wordt om zulke accessoires te plaatsen.

Het overschot aan het Vuur-element is gericht op financiële kansen en bezittingen. Verder is dit element verbonden aan het hart, de dunne darm en de algehele warmtehuishouding. Omdat er een overschot aan Vuur is, zijn mensen niet altijd in staat zich helder en gelukkig te voelen. Met name in perioden dat het warm is, kunnen we ons onrustig of angstig voelen. Ook zijn er wat meer irritaties onderling. Sommige mensen kunnen last van gluten en lactose hebben. Het is sowieso verstandig dat we er nu niet teveel van gebruiken. Koffie en gemberthee zijn nu ook niet zo verstandig. Beter drink je thee met citroenmelisse, munt of kamille. Drink in warme maanden vooral veel water. IJs is minder verstandig, evenals alcohol. Om balans te brengen in de grote hoeveelheid Vuur kan je gebruik maken van amuletten van Feng Shui Messing Drie Schapen of de Choy San, God van Welvaart. Positief is een overvloed aan Hout-Element. Dit zorgt ervoor dat we weinig met mentale blokkades te maken krijgen, omdat mensen in staat zijn creatief en fantasievol met eventuele problemen om te gaan. Je kunt energie oproepen met een beeldje van het Trio Leeuwen. Binnen de Chinese Leer gebruiken we pijlers, die onderverdeeld worden in uren, dagen, maanden en jaren. Dit jaar zijn de pijlers van uur en maand in evenwicht. Binnen de dagelijkse pijler hebben we te maken met Yin-Water dat sterker is dan Yin-Vuur, waardoor we deze als destructief kunnen zien. Dit geeft aan dat er geregeld conflicten tussen de man en vrouw kunnen zijn. De conflicten kunnen zich omzetten in ontrouw, huwelijkse- of andere problemen. Verstandig is het dit jaar om Kristallen Bollen en Rozenkwartsappel in je slaapkamer te plaatsen of deze als amulet bij je te dragen. De Jaarpijler kent positieve energie, omdat Yin Water en Yin Hout een gunstige verbinding met elkaar aangaan. Bijzonder is dat vooral ouderen meer waardering krijgen en meer in staat zijn invloed op hun omgeving te hebben. Wijsheid lijkt het toch te winnen van emoties en mensen die geschillen opzoeken.

Verder zullen er krachten zijn, die verspreid worden door vaderlijke en moederlijke energieën. In de noordwestelijke sector, zien we de ongeluk brengende #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech. Deze Gele Ster is een onheilspellende Ster en behoort tot het element aarde. Dit is ongunstig voor gezondheid en kan ongeluk brengen. Deze sector verspreidt ongelukkige energie vanuit vaderlijke energie. Hierdoor kan het gebeuren dat invloed van mannen minder sterk zal zijn. Om dit op te vangen, wordt aangeraden een Hart Sutra Pagode te plaatsen. Mannen doen er goed aan een amulet met de Emerald Pagode met mantra Ah Hum bij zich te dragen. De zuidwestelijke sector krijgt de Jaarlijkse #1 Ster van Overwinning, waardoor moederlijke energie positief in de maatschappij door kan werken. Plaats een Ru Yi in deze sector om de kracht te versterken. Vliegende Sterren en Bergsterren zijn altijd krachtig aanwezig, maar er zijn ook Verborgen Sterren. De Krijger Kuan Kung zorgt er dit jaar voor dat mensen meer kracht hebben om voor hun overtuigingen te gaan. We zijn dan ook meer in staat moeilijkheden aan te kunnen en niet op te geven. Plaats een beeldje van hem in je woonkamer om Kuan Kung gunstig te stemmen. De Ster van Welzijn en de Grote Bergster van Toekomstige Verwachtingen brengen geluk op financieel, en liefdesgebied. Zelfs mensen, die weinig geld hebben, zullen tevreden zijn. Plaats de Rode Olifant van Voorspoed om de Sterren positief te stemmen. Bedenk dat er in huiselijke kringen conflicten en ruzies kunnen ontstaan. De Olifant helpt je dit te voorkomen. Een symbool van Feng Huang, de Phoenix, is gunstig en kan zorgen voor wedergeboorte en transformatie van het oude naar nieuwe. Het Vuur vanuit het Zuiden kan voor menig teken krachtig zijn, mede omdat deze Sterren in die sector staan. Verrijzenis van de Phoenix kan geluk en mogelijkheden geven, waarbij de Jaarlijkse #9 Ster kan ondersteunen.

Andere krachtige verborgen Sterren zijn aanwezig. De Ster van Briljant Onderwijs biedt fantastische kansen om informatie op te nemen en goede resultaten te behalen. Innovatie, wetenschap en onderwijs zullen een sterke ontwikkeling meemaken. Je kunt deze energie oproepen met een amulet van Manjushri op je bureau of door een talisman van de Pagode van Wijsheid te dragen. De Ster van de Gouden Koets is gunstig voor mensen, die pas getrouwd zijn of mensen, die binnenkort willen trouwen. Mensen die al getrouwd zijn, kunnen door deze krachten beschermd worden tegen ontrouw en misleiding. Het kan dus een jaar van geluk, liefde en voorspoed worden. Mensen die nog geen partner hebben, maken dit jaar extra kans op een nieuwe liefde. Plaats de Kam van Romantiek of die van een Gelukkig Huwelijk in het zuidwesten of centrum van je huis. We moeten opletten dat de Bergster van Huwelijk ons ongeluk en ontevredenheid kan brengen. Met name mensen met een mindere relatie, kunnen er veel last van hebben. Miscommunicatie kan ontstaan, zelfs als de verstandhouding normaal gesproken goed is. Om deze negativiteit af te wenden, kan de eerder genoemde Kam uitkomst brengen. Ook een amulet van het Huwelijksslot van Dubbel Geluk kan gunstig zijn om negativiteit af te wenden. Tenslotte hebben we te maken met de Ster van het Reizende Paard. Deze energie is gunstig voor reizen, uitstapjes en activiteiten. Mensen zullen meer dan vorig jaar de neiging hebben nieuwe gebieden te ontdekken. Ook is het gunstige energie voor mensen, die plannen hebben in het buitenland te werken. Mondiaal gezien is deze energie gunstig voor onderhandeling tussen groepen, bedrijven en landen. Internationale samenwerking en inspanning om conflicten, oorlogen en andere negatieve zaken op te lossen, kunnen sterk aan de orde zijn. We moeten opletten dat instabiliteit kan ontstaan door negatief ingestelde mensen of groeperingen. Roep de energie op met een amulet van het Reizende Paard om negatieve energie af te wenden.

Al met al wordt het geen makkelijk jaar, maar is er voldoende hoop dat er toch wat rust in de wereld kan komen. In het jaar van het Konijn zal het er vooral op aankomen dat we een juiste timing hebben om handelingen, werk, liefde en andere aspecten goed uit te voeren. Er kan dit jaar namelijk wisselvallige energie zijn, omdat het Konijn eigenlijk maar twee mogelijkheden van handelen heeft: accepteren of afwijzen. Wat je kiest, zal afhangen van de situatie en de kracht die jij als persoon bezit. Bij verkeerde keuzes kunnen er grote mislukkingen komen. Bij juiste keuzes kan je tot grote hoogtes reiken en zal je beloond worden. Afhankelijk van wat je doet, kan je het best symbolen van Luchtdieren bij je dragen. De Lucht-Bever zorgt voor persoonlijke kracht, waardoor je lekker in je vel zit. De Lucht-Salamander kan ervoor zorgen dat je op intellectueel gebied krachtiger bezig kunt zijn om ideeën en plannen uit te werken. Het Lucht-Stekelvarken kan beschermen tegen negatieve energie, die we eerder beschreven. De Lucht-Hond zorgt voor vrede en vreedzaam contact. De Lucht-Draak is vernieuwend en innovatief en kan jou ertoe bewegen met iets te starten, wat je eerst niet durfde. De Lucht-Raaf kan gunstige energie brengen om te onderhandelen, te communiceren en belangrijke zakelijke besluiten te nemen. Tenslotte zal natuurlijk de kracht van het Konijn geroemd worden. Niet alleen het Water-Konijn zal dit jaar veel kracht geven, ook het Lucht-Konijn is vol energie en geluk. Het Lucht-Konijn zorgt dat mensen in staat zijn bepaalde acties en handelingen op het juiste moment te doen. We zijn in staat nauwkeurig te zien met welke strategieën we succes kunnen behalen. Plaats dus een beeldje van dit teken in je huis of draag deze mee als amulet, wat ook geldt voor de andere Luchttekens. In de Chinese leer vinden mensen het belangrijk amuletten of symbolen te dragen of deze in huis te plaatsen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)