Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 9

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties
Er kan de eerste dagen van de week een storende energie hangen, waardoor je humeurig kunt zijn. Je kunt je zelfs storen aan mensen, die vrolijk en aardig zijn. Je hebt het gevoel dat je iedereen ontwijkt en zelfs je partner kan het ontgelden. Andersom kan je partner jou ontwijken en misschien komt dit wel, omdat jij zo wisselvallig bent. Tracht dit dus te voorkomen, zodat je partner zich wel goed bij jou voelt. Met name maandag en dinsdag moet je geduld met jezelf hebben. Dinsdagavond en woensdag zal er positieve energie zijn, waardoor je charisma sterk is en je hierdoor ook veel zelfvertrouwen kunt hebben. Je bent warm en hebt een magnetische uitstraling, waardoor je partner het fijn vindt bij je te zijn. In principe zal dit donderdag tot en met zaterdag ook zo zijn. Er is een chemie tussen jullie en zelfs de soms wat wisselvallige Venus kan hier geen verandering in brengen. Singles kunnen de eerste dagen minder lekker in hun vel zitten. Hierbij kunnen ze wel eens het gevoel hebben dat de wereld tegen ze is en dat dit de liefde wat belemmert. Je bent emotioneel wat in de war en denkt terug aan het verleden en aan liefdevolle momenten die er wel of misschien niet zijn geweest. Niet zo negatief Schorpioen. Heb wat geduld met jezelf en je liefdesleven. Vanaf dinsdagavond zal er namelijk een heel ander gevoel losgemaakt worden. Je bent erg charismatisch en kunt mensen aantrekken met je spirituele warme uitstraling. Met name woensdag is een prima dag om te daten, omdat er dan energie hangt, die ervoor kan zorgen dat je een zielsverwant ontmoet. De liefde kan betoverend zijn en je veel bieden. Ook van donderdagavond tot en met zaterdag zal er een goede energie om je heen hangen, waardoor mensen graag met je omgaan en je je waarschijnlijk gelukkig kunnen voelen.

Carrière en financiën
Je hebt het begin van de week veel ideeën en wilt daar daadwerkelijk iets mee gaan doen. Je moet er voor opletten dat je niet teveel plannen maakt, omdat je jezelf anders voorbij loopt, waardoor er juist stilstand of achteruitgang in je ontwikkeling kan zijn. Het is een goede periode om te communiceren en je kwaliteiten uit te breiden. Dinsdag tot en met donderdag zal je niet alleen met ideeën en plannen komen, maar ben je ook in staat beslissingen te nemen, zodat je daadwerkelijk met nieuwe dingen kunt beginnen. In deze periode zijn taken en werkzaamheden, die je thuis doet, minder succesvol. Je zult op financieel gebied minder uitgeven, maar zal ook minder binnenhalen. Financieel zal het vanaf vrijdag een stuk beter gaan en kun je belangrijke besluiten nemen om geld binnen te halen. Je kunt talenten naar boven halen, die je niet eerder van jezelf gezien hebt. Let zaterdag op dat je de neiging hebt om veel dingen te kopen, terwijl je die misschien helemaal niet nodig hebt. Het is overigens wel een prima periode om je al te oriënteren op toekomstplannen. Je kunt er al mee gaan oefenen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Je kunt frustraties ervaren doordat er gezondheidsproblemen zijn, waar je niet van los komt. Ook al lijken ze niet zo heel erg, toch kun je wel depressief worden. Zwangere vrouwen moeten zich geregeld even laten checken, zelfs als er niets aan de hand lijkt te zijn. Er zijn namelijk aanwijzingen dat er een verkoudheid of griep op de loer ligt. Vermijd vooral vochtig weer en kleed jezelf adequaat, zodat je niet meer kans hebt om ziek te worden. Dit geldt overigens ook zeker voor andere mensen. Oudere Schorpioenen kunnen nu eindelijk verlost worden van gewrichtspijnen, waar ze al een tijd last van hebben. Het zal vooral belangrijk zijn geregeld even wat zonlicht op te nemen. Adolescenten kunnen stress ervaren vanuit een studie of werk. Ga niet te laat naar bed en zorg geregeld voor ontspanning. Mensen die al een tijd last van hoofdpijn hebben, doen er goed aan langs een arts te gaan, omdat er een remedie kan zijn. Mensen die te zwaar zijn of mensen die al een tijdje afvallen, kunnen een moeilijke week krijgen, omdat er een dipje lijkt te zijn, die de goede voornemens in de war kan brengen.

Overzicht voor alle tekens
Tot 22 maart geeft Mars zijn intense en passionele energie in de energieke Waterman, terwijl Venus een magisch kracht in ons losmaakt in datzelfde teken tot 11 maart. Dit zorgt voor een gave mix van liefde en avontuur, waarbij het verlangen naar verliefdheid en knuffelen naar voren komt en er een drang en hunkering naar diepgaande romantiek is. De Zon zal voor ontspanning in de Vissen zorgen, wat intense trillingen en positieve veranderingen met zich meebrengt. Mercurius, boodschapper van de goden, beweegt dromerig in de Vissen, waardoor er magie in onze communicatie en denkprocessen zal ontstaan. Er is balans tussen nuchterheid en dagdromen, met een flinke dosis intuïtieve vibes. Door de energie van de Volle Maan van afgelopen zaterdag kunnen we een kracht voelen om datgene af te maken waar we mee bezig zijn. De ontspannen Maan geeft namelijk drang naar verantwoordelijkheid en eerlijkheid. Zelfliefde is de sleutel om tot goede mogelijkheden te komen. Venus en Jupiter geven een extra boost van overvloed en expansie. Maar blijf wel verantwoordelijkheid tonen en denk na over wat je doet. Kijken we naar de week, dan zien we dat Mars dinsdag in een kosmisch potje worstelpartij met Jupiter belandt. Dat kan zorgen voor wrijving tussen de energieke Mars en de altijd optimistische Jupiter. Het is alsof je er vol voor wilt gaan, maar je moet ook een beetje chillen. Dezelfde dag vormt Mercurius een harmonieuze energie met Ceres, waardoor positieve communicatie en zorgzaamheid in de lucht hangen. Een tijd waarin woorden zeer liefdevol kunnen zijn en zorgen dat de meeste mensen in staat zijn om gezellig en liefdevol in het leven te staan. Woensdag brengen de Zon, Mercurius en Saturnus een communicatieve versterking. Onze innerlijke stem wordt luid en duidelijk en we kunnen serieus nadenken over doelen voor de lange termijn. Mercurius voegt zich ook bij Saturnus, waardoor onze gesprekken ook wel serieus en nuchter kunnen zijn. Donderdag danst Mercurius met Jupiter in een sextiel, wat betekent dat positieve communicatie de scepter zwaait. Een tijd waarin we ideeën laten groeien en een optimistische sfeer aanmoedigt kennis te delen en van elkaar te leren. Vrijdag brengt de Zon een liefdevol sextiel met Jupiter, wat een mix is van kracht en expansie. Een tijd van optimisme, zelfvertrouwen en het zien van mogelijkheden als een zonovergoten pad dat voor ons ligt. Als we zaterdagnacht naderen, moeten we opletten voor het vierkant tussen Venus en Uranus. Dat kan onverwachte wendingen en verstoringen in relaties veroorzaken. Over het algemeen is er respect en is het belangrijk flexibel te blijven en open te staan voor spontane avonturen in ons leven.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)