Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Aan het begin van de week ben je meer op zoek naar je eigen onbewuste gevoelens. Je kunt nog wel besluiteloos zijn als het om liefde gaat en merkt dat je snel verliefd kunt worden, maar ook weer snel koel en afstandelijk bent. Ben je single, dan kun je deze week iemand ontmoeten, waar je verliefd op wordt, maar zal je wel op zoek moeten naar je diepste gevoelens. Ben je gebonden, dan kun je je wel afvragen waarom je soms zo afstandelijk bent en je partner dan niet in je gevoelsleven toelaat. De eerste drie dagen van de week ben je met financiële zaken bezig, waarbij je je afvraagt of je partner wel helemaal eerlijk is. Wees hier open over en probeer er over te communiceren. Op dinsdag zal je een krachtige stijging van je energie ervaren en meer in staat zijn je eigen gevoelens te begrijpen. In een relatie kun je je partner verwennen en zal je het fijn vinden als de ander in staat is om grenzen op te zoeken. Ben je single, dan zal je speelse gevoelens hebben, waarbij je erotiek hoog in het vaandel hebt. Je kunt deze periode nog wel eens over je eigen grenzen heengaan en genieten van spannende situaties die jezelf afdwingt. Donderdag en vrijdag ervaar je krachtige magnetische energie, waardoor mensen niet om je heen kunnen. Wees je bewust dat je eerlijk blijft. Mensen kunnen soms door je gemagnetiseerd worden. Heb je de verkeerde bedoelingen, dan kun je ze kwetsen. Het weekend neemt liefdevolle energie bezit van je hart, waardoor je tijd besteed aan een partner, familie of vrienden.

Carrière en financiën
Doordat je de eerste dagen op privégebied financiële beslommeringen hebt, kun je dit qua gevoel mee naar je werk nemen. Met name als je partner iets gedaan heeft dat je niet verwacht, kun je hier flink ondersteboven door zijn. Ga hier duidelijk mee om en laat dit probleem zoveel mogelijk thuis. Ook mensen die geen financiële problemen hebben, kunnen moeite hebben om evenwichtig te blijven. Je hebt hierdoor moeite om beslissingen te nemen en kunt moeilijk met bepaalde uitdagingen omgaan. Je doet er goed aan anderen om advies te vragen en je open te stellen voor mensen die je ondersteunen. Communicatie en gezond verstand zijn dan ook zeker belangrijk om de eerste dagen door te komen. Vanaf woensdag zal de energie een sterker en positiever zijn. Mensen zullen deze zeker opmerken, maar niet altijd even goed reageren. Met name mensen die niet lekker in hun vel zitten, kunnen zich door je aangevallen voelen. Maak duidelijk dat je dit helemaal niet van plan bent en tracht dit gevoel bij ze weg te nemen. Donderdag en vrijdag kan je energie zo sterk zijn dat het een prima periode is om bepaalde dingen door te drukken. Je komt overtuigend over en weet goed naar je instinct te luisteren. Je doet er goed aan hier gebruik van te maken, maar doe dit dan wel op een positieve manier. In het weekend zal spirituele energie ervoor zorgen dat je voorspellende dromen ervaart, waaruit je wellicht nieuwe plannen en ideeën kunt krijgen. Deze kunnen in de toekomst wel eens heel belangrijk worden.

Gezondheid en karakter
De kosmische energie geeft een transformerende kracht, die we kunnen gebruiken om doelgerichter ons leven te creëren. Om spiritueel te versterken en productief bezig te zijn, kunnen we ons verbinden met onze innerlijk wijsheid en zielsmatige emoties. Je kunt dit doen door te mediteren of aan yoga te doen. Laat je door je hart leiden en zorg voor ambities om meer te bereiken. De Maan zal deze periode uit nodigen om jezelf in te zetten je toekomst veilig te stellen en actie te ondernemen om doelen te bereiken. Gebruik de energie om het een en ander te plannen en de eerste stappen naar dromen te zetten. Saturnus zal binnenkort retrograde in de Vissen bewegen en dit zal verandering en transformatie teweeg brengen, die we nu al kunnen ervaren. Heb vertrouwen in jezelf, maar ook in hogere energieën die er nu aanwezig zijn. Het is een periode om je spirituele groei te verdiepen en je ziel te voeden. Wees hiervoor dankbaar, maar ook opmerkzaam voor eventuele bedreigingen, die jouw groei kunnen belemmeren. Neem de tijd om zegeningen in je leven te waarderen en blijf vredig en tevreden in het leven staan. Lukt jou dit, dan zal je fysiek, geestelijk en zielsmatig gevoed worden. Zorg deze week voor voldoende rust, eet gezond en maak tijd vrij voor ontspanningen, vrolijkheid en liefde. Gebruik je energie om meer contact te hebben met vooral gelijkgestemde mensen. Deze zullen goede emoties geven, die ervoor zorgen dat je op vele gebieden mooie momenten mee kunt maken. Blijf gefocust op het goede dat er toch in het leven staat. Kijk naar schoonheid en het wonder van de wereld om je heen en zorg dat je dit sterk kunt ervaren. Het universum is in ons voordeel en we hebben alles wat we nodig zijn om het gewenste leven te creëren. Door trouw aan onszelf te blijven, kun je de overvloedige energieën van de kosmos aanboren en je diepste verlangens ervaren. Het universum heeft fantastische dingen voor je in petto.

Schorpioenen zijn krachtige mensen, waarbij het grootste deel van het gewicht uit spieren bestaat en niet uit vet. Ze vinden het niet erg om te bewegen en zijn dan ook erg actief. Ze sporten graag, maar kunnen dit overdrijven. De komende tijd doe je er goed aan om wat balans aan te brengen. Doordat je overdag al veel beweegt en actief bent, hoef je niet elke dag te sporten. Eén a twee keer per week is voldoende en zal je lichaam prima in conditie houden. Schorpioenen dienen op te letten dat zij zich niet door verslavingen laten leiden. Wanneer ze er eenmaal aan beginnen, kunnen ze er weer moeilijk vanaf komen. Met name alcohol, sigaretten, koffie en suiker zijn producten waar je beter bij weg kunt blijven. Alhoewel Schorpioenen van het leven genieten, door lekker te eten en te drinken, zullen ze over het algemeen niet te dik worden, maar kunnen ze na hun 50ste wel steeds meer moeite krijgen om de kilo’s er af te krijgen. Het is daarom verstandig om op jongere leeftijd niet al teveel te eten en te zorgen dat je gewicht op peil blijft. Schorpioenen zijn op seksueel gebied zeer actief en laten zich geregeld leiden door een haast dierlijke drang om zich te kunnen uiten. Ze zoeken vaak een partner die hieraan wil voldoen en het fijn vindt om de passie van de Schorpioen te ondergaan. Wanneer een Schorpioen zijn passie niet kwijt kan, kan deze gespannen en prikkelbaar worden. Let hier de komende week voor op en laat je niet teveel door vleselijke lusten leiden. Het is voor een Schorpioen niet goed een streng dieet te volgen. Doordat je veel energie verbruikt, heb je een natuurlijk dieet. Je hebt erg veel behoefte aan groenten en vitamine C en in plaats van suiker kun je beter honing gebruiken.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius is naar de Stier verhuisd en brengt veel meer rust dan de afgelopen tijd. Hierdoor staan we veel stabieler in het leven en denken we minder na over negatieve gebeurtenissen uit het verleden. Er is dan veel minder stress en er zal meer zorgeloosheid zijn over eventuele problemen uit het verleden. Mensen die zorgeloos leven, kunnen hier fijne emoties door krijgen. Mensen die het moeilijker hadden in de afgelopen periode kunnen stress achter zich laten. We kunnen problemen nu ook makkelijker aan pakken. Passionele energie van de retrograde Pluto brengt intense emoties, waardoor we in de liefde een boost krijgen, die we kunnen gebruiken relaties te verbeteren of nieuwe contacten te maken. We krijgen woensdag een warme energie op ons af van de sextiel tussen Venus en Ceres. Romantiek en vriendschap krijgen dan een zeer fijne energie. Bij deze combinatie moeten we wel erg oppassen als we niet lekker in ons vel zitten, omdat we dan moeilijk oplosbare problemen tegen kunnen komen. Onrust, stress en depressies kunnen dan een sterke stempel op mensen drukken. Venus beweegt in de Kreeft en deze maakt mensen soms kwetsbaar. Ook hierbij geldt dat mensen, die een positief leven hebben de energie goed kunnen gebruiken qua romantiek en vriendschap. In dit geval is het dan ook een prima week voor sociale contacten en versterken van een liefdesrelatie. Met name vrijdag is er een bijzondere driehoek tussen Venus en Neptunus, terwijl Jupiter in de Stier reist. Aan de ene kant zijn we dan zeer dromerig en hangt er sensuele energie. Aan de andere kant kunnen er frustraties zijn, als de liefde niet altijd beantwoord wordt. Positief is dat we harmonieuze energie ervaren tussen ratio en intuïtie, waardoor er mensen zijn, die heel goede beslissingen op grond van emoties kunnen nemen.

Mars reist in de Leeuw en brengt spannende energie aan mensen, omdat vooral passie en romantiek de kracht kunnen ervaren. Het wordt een vrolijke periode, waarbij Mars de spanning in mensen losmaakt en zorgt voor creativiteit, die emoties ertoe beweegt romantiek in het leven te halen of te versterken. De energie is tevens erg goed voor erotiek en passie. Het eind van de week zullen we al de energie van de Volle Maan, die pas zondagochtend de 4de om 5:43 in de Boogschutter staat, ervaren. Alhoewel de energie vooral voor de volgende week een krachtige invloed zal hebben, kan de energie al op vrijdag zorgen voor heel wat steun. We kunnen sterke energie ervaren, die zorgt dat we veel aandacht voor andere mensen hebben. We zijn extra bezorgd om elkaar en zullen veel liefde en vriendschap delen. Er wordt dan ook aangeraden in het weekend mensen op te zoeken en leuke dingen te doen. Ook is het een prima weekend voor het brengen van offers aan geliefde personen in onze omgeving. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen mediums en paragnosten kunnen er gebruik van maken, maar ook andere mensen kunnen veel voelen en ervaren. De week eindigt met ongewone ideeën, waarbij we veranderingen in onze plannen zien komen, die een sterke invloed op onze toekomst kunnen gaan hebben. Er wordt dan ook aangeraden om hier zeker oog voor te hebben en dingen te doen om te ontwikkelen, sociale contacten op te doen en activiteiten te doen, waar je gewoon blij van wordt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)