Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 6

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De Maan kan al voor het weekend voor veel goede energieën hebben gezorgd, waardoor je eigenlijk heel lekker de nieuwe week ingaat. De Volle Maan zal zijn kracht laten voelen en ervoor zorgen dat je veel spirituele energieën opdoet. Deze energie zal helend en reinigend werken, waardoor je heel goede contacten met mensen hebt en in staat bent bepaalde conflicten op te lossen. Let op, het kan ook een periode zijn waarbij je relaties kunt verbreken. In de liefde kun je je partner warmte bieden en weet je precies hoe je de ander tevreden en blij kunt houden. Aan het begin van de week kan er in een relatie op romantisch gebied wat irritatie zijn, maar dat zal vanaf dinsdag verdwijnen. Voor vriendschap is de energie van de Volle Maan goed, waardoor je sociale leven erg leuk en inspirerend is. Ben je single dan kun je deze energie gebruiken om iemand aan te trekken, waar je al een tijdje een oogje op hebt. Dinsdag en woensdag zullen dagen vol liefde zijn, waardoor je juist veel leuke dingen kunt plannen. Op donderdag kun je wat ongenuanceerd zijn en dingen zeggen of doen die je beter niet kunt doen. Er kan dan namelijk een conflict optreden die je beter maar kunt mijden. Let je hier een beetje op, dan zal het meevallen. Vanaf vrijdag ben je ambitieus om ware liefde te vinden. Je emoties zijn deze periode intens, waardoor je situaties opzoekt, die voor onverwachte gevoelens kunnen zorgen.

Carrière en financiën
De Volle Maan zal niet direct invloed op je carrière hebben, maar zal je wel emotioneel versterken of verzwakken. Het gaat er om hoe je met energie omgaat en of dit op een verantwoorde manier gebeurt. Ga je er verantwoord mee om, dan zal je intellectueel, emotioneel en sociaal op hoog niveau kunnen functioneren. Je vindt het fijn om samen te werken en kunt ook veel van andere mensen aannemen. Je bent normaal gesproken erg eigenwijs en eenkennig, maar dat zal je nu een stuk minder zijn. Je staat open voor de mening van anderen, waardoor zij ook naar jou luisteren. Dit zorgt ervoor dat jij ook veel zekerheid ervaart. Op maandag doe je er verstandig aan geen al te grote aankopen te doen of in ieder geval eerst heel erg goed te bekijken of je je het kunt veroorloven. Misschien is het verstandig om hier met andere mensen over te spreken en te bekijken wat zij erover denken. Met name zaken, die je wilt kopen ter vervanging van dingen die eigenlijk nog goed zijn, worden afgeraden. De eerste twee dagen van de week zal je vooral financieel en zakelijk bezig zijn. Op woensdag zal er een verandering zijn, waarbij je veel meer met je hart gaat handelen. Je bent deze periode zeer intuïtief en kunt prima analyseren wat je moet doen om je nog beter te kunnen ontplooien. Over het algemeen kun je jezelf prima beheersen, waarbij je zeker geen impulsieve dingen doet en altijd je verstand er wel bij houdt. In het weekend kun je je werk maar beter even links laten liggen en je richten op het privéleven.

Emotionele en fysieke gezondheid
De Volle Maan zal de 5de om 19:30 volledig zijn en de kracht laten voelen. Waarschijnlijk hebben vele mensen de dagen ervoor al het een en ander gevoeld en dat zullen we de dagen erna geregeld ervaren. Dit kan echter voor stress zorgen. Deze kan echter veel goeds geven, mits positief gebruikt. Stress zal ons namelijk scherp houden, waardoor we ook kunnen handelen. Mensen, die echter vast blijven zitten in emoties, kunnen wel problemen krijgen. Je kunt het zien als bloemetjes die in de winter hun kopje naar buiten steken als er wat zonlicht is. Deze trekken zich trekken, wanneer de temperatuur weer zakt. Deze kan namelijk soms hoog voor de tijd van het jaar zijn, maar ook weer flink zakken. Dit geldt ook voor ons, we kunnen deze periode soms goede gevoelens hebben, maar er zijn ook momenten dat we meer stress kunnen ervaren. We worden heen en weer geslingerd, niet alleen in temperatuur, maar ook in emoties. Omdat de Maan invloed op bewustzijn, maar ook onderbewustzijn kan hebben, kunnen we nadenken over zaken en gebeurtenissen die we in ons leven tegenkomen. We zullen geregeld niet echt doorhebben dat er onbewust energieën optreden. We zijn met ideeën en plannen bezig, waarbij we soms sterk naar voren komen, maar soms ook achteruit gaan. Alle tekens zullen deze tijd het gevoel hebben naar waarheid te moeten zoeken en vooral naar de diepste betekenis van het leven. We kunnen veel plannen hebben en ons richten op ambities die we hebben, zowel in carrière, sociale contacten als in de liefde. Hierdoor kunnen diepe verlangens naar boven komen. We dienen deze periode vooral om te gaan met impulsieve handelingen. Doen we dit niet verantwoord, dan kunnen we ons ongelukkig voelen en zijn we niet altijd in staat stress op goede wijze te verwerken. Het is verstandig niet teveel naar intuïtie te luisteren, maar ook rationeel te overdenken wat we kunnen doen om goed door deze periode te komen. Veel mensen zijn nu eenmaal minder bezig met herkennen van onbewuste krachten, die tegenwerking brengen. Hierdoor kunnen we soms wel eens zo uit balans raken, dat we op andere gebieden minder verantwoord zijn. Tracht dit te overwinnen en leer naar je talenten te kijken en niet naar dingen die je niet kunt. Dit geldt ook voor zaken die betrekking hebben op je fysieke gesteldheid. Kijk naar het positieve binnen ons leven, maar vergeet niet de negativiteit aan te pakken.

Er komt een flinke lading energie op je af, waarbij je spirituele kant naar boven komt. Je zult hogere energie ervaren en merken dat er altijd wel iets of iemand is die voor jou zorgt. Daardoor zal je veel zekerheid ervaren en kun je op een prettige manier door het leven gaan. Toch moet je niet denken dat alles maar makkelijk zal gaan. Er zijn altijd wel wat obstakels, die je zult moeten overwinnen. Je doet er goed aan sympathiek te blijven. Dat past veel beter bij je. Juist als jij hard reageert, zullen mensen onzeker worden en dat voel jij dan weer, waardoor jij ook onzeker wordt. Deze week ben je liefdevol en warm, maar dan meer tegen vrienden, je partner, familie of collega’s. Door de hogere energie zal je over het algemeen emotioneel en fysiek gezond zijn. Er kunnen echter wel Schorpioenen zijn, die met chronische kwalen rondlopen. Veronachtzaam deze niet, maar ga er vanuit dat het allemaal mee zal vallen. Toch is het verstandig om je in dit geval te laten onderzoeken. Ga in ieder geval vroeg naar bed en gebruik gezonde voeding. Genotsproducten zijn uit den boze, dus die kun je beter helemaal afleren.

Overzicht voor alle tekens
Er zijn vrijdag de 3de en zaterdag de 4de flink wat uitdagingen. Veel mensen zijn op emotioneel gebied niet altijd even stabiel. Het is vooral onverstandig om dit weekend te snel te gaan, omdat impulsiviteit ons flink kan storen. De Maan staat dit weekend in de Leeuw en brengt veel emoties. Dit brengt een uitdagende energie wat betreft de levendige Zon en explosieve Uranus. Levendigheid en explosiviteit kunnen voor sommige mensen conflicten en boosheid opleveren, terwijl anderen dit juist gebruiken om passie en liefde te combineren om romantiek te versterken. De Leeuw zal de harten van mensen openen, maar we krijgen te maken met Venus en Mars, die elkaar op gebied van liefde flink uitdagen. Venus wil zachtjes bewegen en mensen veel liefde geven en romantiek versterken. Mars is agressiever en stuurt vooral erotiek en intense hartstocht. Het zal de start zijn van een week met wisselvalligheden en vele ups en downs. Daar komt nog eens de kracht van de Volle Maan bij. Deze zal alle energie van de planeten flink versterken. Naast genoemde planeten zal krachtige energie van Jupiter onze emoties beïnvloeden. Niet iedereen is zich daar bewust van. De energie zal ons sterke kracht geven om bewust toch het onbewuste mee te maken. Jupiter brengt avontuur, passie en vuur. De Volle Maan versterkt dit tot de Nieuwe Maan. Jupiter brengt ideeën, waarbij de energie gericht is op innerlijk geloof. Over het algemeen zal dit doelen en wensen van mensen versterken, maar zelfvertrouwen kan bij sommigen nog wel eens minder sterk zijn. Ontbreekt zelfvertrouwen, dan kan stress zorgen dat niet iedereen in staat is goede keuzes te maken. De Volle Maan zal tevens de assertieve Mars activeren en deze trilling zal mensen emotioneel maken en harten openen. Positief is dat creativiteit versterkt wordt en mensen op positieve wijze initiatief nemen om geliefden en anderen aandacht te geven. Negatief is als mensen teveel leiding nemen en arrogant kunnen zijn. De trilling van de Waterman, die nu veel kracht heeft, brengt hogere idealen, waardoor mensen veel willen bereiken en zich ontwikkelen. Het is een goede week om gedachten, gevoelens en meningen met anderen te delen, omdat veel mensen energie van de Maan, Jupiter en alle andere invloeden ervaren. Dinsdag en woensdag is het een prima periode om met gezin of familie door te brengen en emoties te delen.

Vanaf dinsdag geeft Mercurius sympathieke energie, waardoor deze stimuleert om ontmoetingen met vrienden en familie te hebben. Er is een sterke energie om nieuwe mensen of groepen te ontmoeten. Op intellectueel en technologisch gebied is er een sterke ontwikkeling mogelijk. Mensen die studeren of innovatief bezig zijn, kunnen daardoor op gebied van de medische wereld of op technologisch gebied voor doorbraken zorgen. In ieder geval zijn er goede ideeën mogelijk. Negatief kan zijn als je er teveel mee bezig bent en geen rekening met anderen houdt als je vindt dat je keuzes en handelingen belangrijker zijn dan die van anderen. Op grond van ervaringen, omgeving, intellect, emoties en meer beïnvloedingen zal ieder mens weer anders op de energie reageren. De één gebruikt deze om liefde te versterken, een ander om deze juist te verzwakken. Er is een sterke kracht om vriendschap aandacht te geven, maar anderen kunnen deze juist wegduwen. Zij verwaarlozen dan hun sociale contacten. Er is een energie om te ontwikkelen, maar anderen kunnen juist weer dingen doen, die de carrière een flinke deuk opleveren. Er zal dus een tegengestelde energie zijn en het is aan te raden jezelf toe te spreken als je merkt dat je op de verkeerde wijze reageert of handelt. Vanaf vrijdag zal deze wisselvallige energie wel enigszins verdwijnen. Er komt stabiliteit, waarbij kracht van de Zon zorgt voor sterkere activering van de energie van de andere hemellichamen. De 10de en de 11de zal Mercurius energie delen met de verandering brengende Pluto. Dit is een periode van transformaties. Pluto staat bekend om zijn diepe emoties op gebied van erotiek, dood en strijd die mensen aan willen gaan. Zaterdag zal Mercurius naar de Waterman reizen en dit geeft eigenzinnige kracht, waardoor er veel gebeurt dat we niet verwachten. Wees alert dat het onverwachte verwacht wordt, maar ons toch voor raadsels kan stellen. Mercurius in Waterman is een goede tijd om geregeld met vrienden of groepen door te brengen. Ook is er gunstige energie voor het aangaan van nieuwe sociale contacten of activiteiten. Verder gaan we dus een periode in, waar er veel nieuwe ideeën kunnen zijn. In de wereld kunnen er op technologisch gebied wel eens verrassend ontdekkingen zijn. We gaan in ieder geval een spannende periode tegemoet.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)