Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je minder goed in vorm en zal je het liefst thuis willen blijven of naar plekken gaan waar je kunt ontspannen samen met geliefden. Zondag en maandag is er krachtige energie en ben je volledig in evenwicht. Je bent romantisch, sensitief en sympathiek. Je bent sociaal en vindt het ook erg fijn om samen met je partner leuke activiteiten te doen en mensen te ontmoeten. Venus heeft deze periode een krachtige werking, waardoor je ontspannen bent en daardoor toegankelijk. In een relatie vind je het fijn niet al te avontuurlijk te zijn en geniet je van intimiteit en warmte. Je wilt graag dat je partner aandacht aan je schenkt en hebt dit nodig om begrepen te worden. Een Schorpioen met een partner, die anders in het leven staat, zal meer moeite met de liefde hebben. Let woensdag en donderdag op dat er mensen zijn die minder positief zijn. Je kunt dan wel eens je geduld verliezen en dat kan in de relatie voor problemen zorgen. Vrijdag en zaterdag zijn weer prima dagen voor de liefde en sociale contacten.

Singles
Singles zullen deze week liefdevolle energie vanuit Venus ontvangen, maar dit betekent niet dat jij je altijd even sterk voelt. Je kunt je wel eens eenzaam voelen en hebt dan de neiging jezelf de schuld te geven van dingen die je in het verleden gedaan hebt. Natuurlijk is het niet erg om van het verleden te leren. Maar ga jezelf niet van alles de schuld geven en bedenk dat anderen ook heus wel hun inbreng hebben gehad in de manier hoe jij met ze omging. De energie van Mercurius zorgt dat je constructief bezig bent en hierdoor makkelijker openstaat voor mensen in je omgeving. Zondag zal je het liefst met vertrouwde mensen zijn om er een leuke dag van te maken. Maandag en dinsdag heb je vooral zin om je eenzaamheid te doorbreken. Je voelt je goed en straalt dit ook zeker uit. Woensdag en donderdag zijn zeer geschikt om te daten of te stappen, maar pas wel op mensen die gewelddadig zijn. Deze kunnen jou in de problemen brengen. Vrijdag en zaterdag zijn prima dagen om met vertrouwde mensen in vertrouwde omgevingen door te brengen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag beweegt de Maan in de Steenbok. De Steenbok regeert huid en knieën, maar heeft ook invloed op de maag. Vandaar dat aandoeningen die nu meer kans hebben, eczeem en andere huidziekten en spijsverteringsstoornissen zijn. Vermijd inspanningen, met name de rug en botten zijn kwetsbaarder. Mensen zijn deze tijd emotioneler en zelfs nuchtere mensen zullen er moeite mee hebben. Het best kunnen ze aandacht besteden aan mensen in de naaste omgeving om niet teveel energie kwijt te raken. Deze periode zijn de slokdarm en spijsvertering kwetsbaar. Opkomend zuur, problemen met nieren en slijmvorming in de keel kan het gevolg zijn. Zondagnacht tot dinsdagnacht beweegt de Maan door de Waterman. De Waterman regeert de enkels en ledematen vanaf de knieën tot aan de enkels. Vermijd lange wandelingen en het inspannen van de benen. Gewrichten zijn ook kwetsbaar, evenals de ogen. Aderverkalking en bloedarmoede kunnen bij ongezond levende mensen of ouderen een grote rol gaan spelen. Dinsdag tot donderdagnacht zal de Maan door Vissen reizen. Het sterrenbeeld Vissen regeert voeten en tenen, maar kan ook in de buikstreek voor complicaties zorgen. Er kan een sterker verlangen zijn naar drank en drugs en eventuele ontwenningsverschijnselen kunnen grotere problemen geven. Het lichaam is gevoelig, dus alles wat we gebruiken, zoals alcohol, cafeïne, en medicijnen kan een sterker effect geven. Lichamelijk kunnen vooral de maag, lever en milt onder druk staan. Er wordt nu aangeraden minimaal twee liter water te drinken en als je veel sport minimaal drie, maar ook weer niet teveel. Verder moeten mensen oppassen met te vet, te pittig, te zout of te zoet voedsel. De Maan zal vrijdag de 29ste op zijn hoogtepunt in de Ram komen en brengt een gevoel van voltooiing met zich mee. Gedurende deze dagen lijkt onze stofwisseling trager te werken, genezen littekens langzamer, en ervaren we vaak een gevoel van uitputting. Helaas heeft de Maan deze momenten de neiging negatieve invloed op ons humeur uit te oefenen. Er kunnen vrijdag en zaterdag dan mensen zijn, die humeurig en prikkelbaar zijn. De energie kan het hele weekend ongemak meebrengen. Het leven lijkt voorbij te razen, wat enerzijds energie geeft, maar anderzijds een extra behoefte aan ontspanning en rust. Dit kan leiden tot een innerlijk dilemma waarbij we twijfelen aan het nemen van een stap terug in plaats van met de stroom der gebeurtenissen mee te gaan. Het is belangrijk te beseffen dat het opmerken van een uitputting veelal te laat is en kan zorgen dat je mentaal en fysiek verzwakt. Energie van de Ram kan zorgen dat je actie onderneemt, waardoor je snel kunt herstellen van traumatische ervaringen. Zaterdag kunnen hoofd en ogen kwetsbaar zijn Het is raadzaam deze periode zwaar en stressvol werk te mijden en tijd te nemen om meer rust in te bouwen en extra aandacht te besteden aan welzijn en gezondheid.

Fysiek gezien komen Schorpioenen stevig over, met brede schouders. Meestal zijn ze goedgebouwd en resistent tegen veel ziektes. Hun gezicht heeft meestal zeer duidelijke kenmerken met indringende, magnetische ogen en sensuele lippen. Ze stralen veel charme uit, waarbij macht, serieusheid en een bepaalde geheimzinnigheid duidelijk naar voren komen. Ze hebben wel een aangeboren vermogen tot provocatie in zich, waarbij ze het niet schuwen hun mening te verkondigen. Je afweersysteem kan zo sterk zijn dat je last kunt hebben van allergieën, slijmvorming en andere ongemakken, door je goede weerstand. Tracht deze week te bedenken welke producten dit oproepen en eet deze niet of minder. Emoties worden in verband gebracht met allergie, waardoor je stress zoveel mogelijk moet mijden.

Carrière en financiën
Op communicatief gebied zal er een krachtige planetaire energie hangen, waardoor je emoties en ratio nog wel eens met elkaar in de knoop komen. Mercurius opent emoties, waardoor je graag naar ideeën van anderen luistert, vooral als deze bijzonder en opvallend zijn. Saturnus zorgt ervoor dat je energie krijgt om iets voor jezelf op te zetten, maar kan ook mentale druk geven. Of dit nu een eigen bedrijf is of activiteiten om wat extra geld te verdienen, maakt niet veel uit. De energie is voor beiden zeer goed, zolang je natuurlijk wel let op je conditie en om gezond te eten. Let tevens op dat deze energie je erg zelfstandig maakt, waardoor je het irritant vindt als mensen zich teveel met jouw zaken bemoeien. Je heersende planeet Mars kan emoties nog wel eens versterken en dat kan zowel positief als negatief uitpakken. Daardoor kan er zakelijk een week aankomen, waarbij er veel veranderingen mogelijk zijn en je geestelijk kunt transformeren. Echter het kan ook zomaar minder goed aflopen als je minder in staat bent om je emoties onder controle te houden. Maandag en dinsdag zit je boordevol ideeën en wil je deze delen met anderen. Je kunt je richten op projecten of taken, waarbij je je spirituele kracht kunt gebruiken. Omdat er woensdag en donderdag veel werk op je afkomt, wordt aangeraden een duidelijke planning te maken, zodat je niet in de stress raakt. Mensen die voor hun werk veel communiceren of in de sociale, psychologische of medische hulpverlening werken, kunnen deze periode positieve energie ervaren. Vrijdag en zaterdag zal de Maan spiritualiteit versterken. Hierdoor ben je in staat om niet alleen zelf zeer sensitief te zijn, maar kun je ook de gevoelens van anderen strek ervaren. Daardoor ben je in staat om op de juiste momenten de juiste dingen te doen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van dromen en wensen)
We krijgen te maken met een grote verschuiving van de Zon, die in het weekend naar de Weegschaal reist en daar tot 23 oktober blijft. Deze periode zal je serieuzer nadenken over zowel acties als gedrag. Het is alsof er een diepere introspectie plaatsvindt. Soms kan het lijken alsof je aarzelt of te langzaam handelt bij het nemen van beslissingen. Dit komt doordat je de behoefte hebt zorgvuldig te overwegen wat de juiste stappen in verschillende situaties zijn. Deze periode zal je bezig zijn met kunstzinnige vormen en spirituele ervaringen. Je zult openstaan voor de schoonheid om je heen en geïnspireerd raken door creatieve uitingen. Het kan een tijd zijn waarin je kunst bezoekt, je verdiept in literatuur of zelfs je eigen creatieve talenten ontdekt. Mensen die denken dat ze dit niet in zich hebben, doen er goed aan zich er toch eens in te verdiepen. Een andere belangrijk aspect van deze fase is de verbinding die we met de natuur hebben. Een rustige wandeling in de natuur kan wonderen verrichten om lekker in ons vel te zitten. Het brengt innerlijke rust en helpt je evenwicht te vinden in een wereld die soms hectisch kan zijn. Je doet er verstandig aan meer tijd te besteden aan gezonde omgevingen, sport en het opzoeken van een omgeving die ons inspireert om te ontplooien. Natuurlijke schoonheid kan de ziel voeden en het is aan te raden geregeld wat tijd alleen door te brengen. Hierdoor kan je tot jezelf komen en is het mogelijk gedachten en gevoelens te ordenen. Het begrijpen van jezelf bouwt een gevoel van zekerheid en tevredenheid op. Neem de gelegenheid met beide handen aan om te werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is een tijd van introspectie en transformatie die helpt dichter bij jezelf te komen en doelen te bereiken. Jupiter beweegt tot eind december retrograde in de Stier. Deze planeet wordt geassocieerd met groei, expansie en overvloed. Tijdens deze beweging wordt de nadruk gelegd op zelfreflectie en herzien van overtuigingen en waarden. Het is een tijd om financiële aangelegenheden grondig te bekijken, investeringsplannen te heroverwegen en persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling te koesteren. Saturnus blijft tot begin november retrograde in Vissen bewegen.

Deze planeet symboliseert structuur, discipline en verantwoordelijkheid, maar tijdens deze periode kan het lastig zijn vast te houden aan routines en verplichtingen. Mensen zijn onvoorspelbaar en we dienen voorzichtig te zijn met toezeggingen en belangrijke beslissingen. Heroverweeg je carrièreplannen en verricht aanpassingen die voor de lange termijn gelden. Uranus blijft tot eind januari retrograde in de Stier bewegen. Hierbij ligt de nadruk op verandering, innovatie, maar ook opstandig gedrag. Tijdens deze periode verlangen velen naar stabiliteit en weerstand tegen plotse verandering. Het is verstandig je regelmatig terug te trekken om op te laden en persoonlijke zaken boven professionele prioriteiten te stellen. Onverwachte gebeurtenissen kunnen onderdrukte verlangens en oude kwesties naar boven brengen en we hebben ook te maken met emoties die niet altijd onder controle zijn. Neptunus beweegt tot begin december retrograde in Vissen en wordt geassocieerd met spiritualiteit, dromen en illusies. Tijdens deze periode is het makkelijker om illusies en bedrog te doorzien. We worden nu aangespoord om introspectie toe te passen en bepaalde routines te veranderen. Het is belangrijk intuïtie te gebruiken en boodschappen uit onderbewustzijn en dromen te volgen. Wees echter voorzichtig met idealiseren van situaties of mensen, want de realiteit kan verschillen van onze dromen. We hebben te maken met Pluto, die tot half oktober retrograde in Steenbok beweegt en richt op transformatie en wedergeboorte. Deze periode kan onverwerkte trauma's en onopgeloste kwesties naar de oppervlakte brengen. Zowel op persoonlijk, maatschappelijk als zelfs geologisch en meteorologisch niveau is er een machtsstrijd mogelijk. De natuur, maar ook de mensheid kan te maken krijgen met extremiteiten. Mercurius in Maagd biedt energie om problemen op te lossen en te vereenvoudigen. Venus beweegt momenteel in Leeuw, wat gespannen, maar ook gunstige energie brengt. Mensen kunnen zich opvallend gedragen en dit kan spanning veroorzaken. Aan de andere kant brengt de planeet ook positieve energie voor relaties en romantiek, waardoor zowel koppels als singles momenten van geluk mogen ervaren.

Deze week geldt dat je er goed aandoet gelijk al een plan op te stellen hoe je ervoor kunt zorgen dat je meer tijd voor jezelf krijgt en ook waar jij je later dit jaar op kunt focussen. De vraag zal hierbij zijn hoe jij jezelf zo kunt transformeren dat je meer innerlijke rust vindt. Je kunt zondag starten met een krachtige Maan en Mercurius die samen met Saturnus zorgt dat je er een zeer fijne en gezellige dag van kunt maken. Dit is nodig omdat vermoeidheid of mentale stress op de loer liggen. Je kunt zondag in de ochtend dan ook beter langer in bed blijven. Conflicten en misverstanden zijn er nu mogelijk als er mensen om je heen zijn, die jou storen. Vanaf de middag zal dit veranderen en is er veel ruimte voor mooie en warme contacten. De Zon staat dinsdag tegenover Neptunus en geeft een langdurige kracht, waarbij er zelfs tot eind december plannen gemaakt kunnen worden, die veel kunnen betekenen. Dit zal echter niet zonder slag of stoot gaan. Je zult geregeld het idee hebben dat dingen minder gaan dan je eigenlijk had gehoopt. Belangrijk is, bij elke verandering of elk probleem, te zorgen dat je met jezelf in evenwicht komt. Ben jij in balans dan zal je in contact met anderen veel positiviteit ervaren. We hebben vooral t/m donderdag meer rust en tijd voor onszelf nodig. We kunnen anders uitgeput raken als we veeleisende taken uitvoeren of tijd doorbrengen met veeleisende mensen zonder de juiste grenzen te stellen. Ceres vormt woensdag een driehoek met Saturnus en donderdag zal de Zon een driehoek met Pluto vormen. We kunnen deze periode het best een gedisciplineerde aanpak hanteren om nieuwe middelen te verwerven en financiën te verbeteren. Dingen die we nu voor elkaar krijgen, kunnen een grote kans maken blijvend te zijn. We kunnen kracht en controle krijgen, en transformatie leiden tot innerlijke rust. Vrijdag en zaterdag zal de eigenzinnige Uranus zorgen voor stress. Relaties kunnen onder druk staan, omdat mensen hun eigen zin door willen drijven. Aan de andere kant zijn er echter veel mensen, die op een prettige wijze met elkaar omgaan. Sommige mensen kunnen opstandig gedrag vertonen, terwijl anderen juist toegankelijk zijn en binnen grenzen blijven. Omdat de assertieve Mars invloed heeft, wordt aangeraden het weekend geregeld even je eigen gangetje te gaan. Het kan dan een periode zijn, die voor veel mensen rust, vrede en overdenken van zonden brengt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)