Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 42

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Carrière en financiën
Als gevolg van Mars en Pluto, die flink wat invloed op je uitoefenen is het een periode in je carrière iets te veranderen. Je ervaart een sterke drang en zal hier dan ook geregeld mee bezig zijn. Het zal een belangrijke tijd worden om te ontwikkelen. Er wordt aangeraden niet te lang te wachten en spijkers met koppen te slaan. Maak nieuwe zakelijke contacten en tracht doelstellingen aan te scherpen. Werk je voor een baas en ben je niet tevreden dan is het een prima periode voor om je heen te kijken. Ben je leidinggevende of heb je een eigen bedrijf, dan kan het geen kwaad mensen te zoeken om mee samen te werken. Vooral dinsdag is een prima periode om creativiteit ruimte te geven en plannen te maken. Ga dan nog geen actie ondernemen en wees nog even geduldig. Pas na dinsdag kun je werkelijk gaan starten en is het een prima periode om te ontwikkelen. Let woensdag en donderdag op dat er storende energie hangt als gevolg van de tegenstelling van de Zon en Mars met de Volle Maan. Werk je met apparatuur of machines dan moet je geconcentreerd blijven. Dit geldt ook voor mensen die veel in het verkeer zijn. Donderdag zal je succes boeken en kun je stappen maken om te ontwikkelen. Let vrijdag en zaterdag op dat collega’s of medewerkers storend gedrag kunnen vertonen. Je doet er goed aan om te bekijken of het toch niet ook door jezelf komt, dat mensen anders zijn. Pak vooral onzekerheid aan.

Relaties, singles en sociale contacten
Het wordt een bijzondere week met de Volle Maan tussen Ram en Weegschaal in. Deze zal woensdag om 16:57 in volle pracht staan, maar de hele week invloed houden. De Maanstand heeft, behalve veel invloed op gezondheid en fysieke gesteldheid, ook invloed op relaties. Mensen zijn deze week bezig evenwicht te vinden tussen onafhankelijkheid en verbondenheid. Mensen die een lange relatie hebben, kunnen wel eens in een sleur terecht gekomen zijn. Zij zullen deze periode meer dan anders nadenken wat er zou kunnen veranderen. Mensen met een mindere relatie, zullen veel nadenken en de kans dat zij de relatie verbreken, zal groter dan anders zijn. Voor mensen die verder een prima relatie hebben, zal de energie van de Maan alleen maar zeer positief werken. Singles kunnen nadenken over eerdere relaties of over situaties die er in het verleden zijn geweest. Dit kan een enigszins nostalgische emotie brengen. Iedere single zal hier weer anders mee omgaan. Bijzonder aan de energie van de Volle Maan is dat bepaalde emoties van de Nieuwe Maan terugkomen. Dit heeft er mee te maken dat de Zon, de Maan en Mars toen een connectie hadden en passionele invloed hadden. De Zon en Mars staan nog steeds in verbinding met elkaar, maar nu in oppositie met de Maan. Daardoor is er toch wel meer kans dat ook mensen met een mindere relatie in staat zijn de juiste weg te volgen. Er komen mogelijkheden om leuke activiteiten te plannen. Het zal voor zowel singles als gebonden mensen een pittige en zeer actieve periode zijn. Afhankelijk van ons karakter kunnen we dit op een relaxte of juist zeer intense wijze doen. In beide gevallen wordt aangeraden om vreedzaam en empathisch te blijven.

Voor de Schorpioen brengt de Volle Maan een spirituele energie, waardoor er toch wel veel kracht op dit teken afkomt. Je kunt deze week dan ook een wisselvallige periode meemaken, waarbij je op twee gedachten hinkt. Aan de ene kant vind je het erg fijn om zelfstandig te zijn, maar aan de andere kant heb je behoefte aan iemand die jou ondersteunt en je soms bij de hand neemt. Dit heeft als nadeel dat je in een relatie, maar ook bij vrienden, wisselvallig overkomt, waardoor mensen niet zo goed weten wat ze nou met je aan moeten. En eigenlijk weet je dat zelf ook niet zo goed. Gebonden mensen zijn dan ook erg jaloers en bezitterig en dit maakt het er ook niet beter. Tracht dit zoveel mogelijk te voorkomen. Singles kunnen aan de ene kant behoefte aan een nieuwe partner hebben, maar ze hebben ook de neiging om dan weer sterk achteruit te gaan. Een Schorpioen zal niet snel toehappen en als die dit wel gedaan heeft, ook wel weer afstand nemen. Gaandeweg de week zal dit wel veranderen doordat de Zon en Mars hier helend in kunnen werken. Er kunnen hierdoor positieve veranderingen optreden, die zorgen dat je op een andere wijze naar jezelf gaat kijken. Je wordt positiever en kijkt eerder naar dingen die goed gaan en minder naar de negatieve kanten van het leven.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Volle Maan in de Ram geeft altijd intense en invloedrijke kracht, die aan de ene kant uitputtend kan werken, maar aan de andere kant juist zorgt voor fysieke kracht die we kunnen gebruiken om weer lekkerder in ons vel te zitten. Dat is wel afhankelijk van hoe we in het leven staan. Ben je van jezelf wat gevoeliger, dan kan je, in tijden van stress, erg moe worden. Je kunt je moeilijk activeren en fysiek meer moeheid ervaren. Hierdoor kan je mentaal ook minder sterk worden. Ben je minder gevoelig, dan zal je juist actief zijn en daadkrachtig met stress omgaan. Je kunt dan automatisch meer sporten of de natuur in gaan en mentaal krachtig zijn. De Volle Maan zal in het midden van de week in volle pracht staan, maar ook een groot deel van de week invloed houden. Dat zullen we dus zeker voelen. De een kan dit op een positieve wijze waarnemen, een ander weer veel negatiever. Let dus op hoe je gemoed is, omdat de Maan deze versterkt of juist afzwakt. Er kunnen deze week mensen zijn, die erg humeurig zijn en dit ook naar anderen uiten. Toch kan de energie van de Maan in Ram zorgen dat je geestelijk gezien in staat bent snel te herstellen van traumatische gebeurtenissen uit het verleden. Er wordt dan ook aangeraden eventuele problemen gelijk aan te pakken en niet bij de pakken neer te gaan zitten. Vooral dinsdag t/m donderdag is er kans op hoofdpijn, vanuit een stressvolle planetaire energie. We kunnen ook meer last van onze ogen hebben, waardoor de hoofdpijn versterkt wordt. Drink vooral veel water en gebruik niet teveel of te vaak pijnstillers. Deze zullen misschien wel even helpen, maar de werkelijke problemen niet oplossen. Tevens is het een periode, waarin we verward kunnen raken als gevolg van de symptomen van griep en covid-19. Blijf alert, maar ga geen noodsprongen maken, als jij je even wat minder goed voelt. Ben je verkouden of heb je koorts, blijf dan vooral in de gaten houden of je smaakpapillen zwakker zijn. In dit laatste geval zou het kunnen dat je corona hebt.

Schorpioenen hebben een grote magnetische persoonlijkheid. Je kunt erg elegant zijn en qua uiterlijk beheerst en kalm overkomen. Toch is niets minder waar. Onder jouw dikke huid schuilt een intense hartstocht, waarbij uitbarstingen elk moment plaats kunnen vinden. De kracht van deze uitbarsting is als een vulkaan, die zijn lava furieus uitspuwt. Toch zullen deze uitbarstingen zelden voorkomen, omdat je een natuurlijke angst hebt om deze heftigheid te uiten. De relatie met een Schorpioen is altijd gecompliceerd, waarbij ze humeurig kunnen zijn zonder dat er duidelijke redenen voor zijn. Over het algemeen weet je jezelf echter wel te beheersen en los je problemen uiteindelijk met een flinke dosis humor op. Hierbij gebruik je zeker een flinke portie aan daadkracht, waarbij je sterke intellect je van pas komt. Deze week doe je er goed aan je spirituele vermogen te gebruiken. Je kunt jezelf hiermee tot rust manen en lichamelijk zal je lichaam overtollige energie goed afvoeren. Okergeel, rood en oranje zijn kleuren die goed bij je passen, omdat je dan relaxter overkomt.

Overzicht voor alle tekens
Bepaalde planeten, die retrograde bewogen, zullen voorwaarts bewegen, zodat het leven net even wat makkelijker verloopt. Natuurlijk zullen de dagelijkse beslommeringen ons nog steeds raken, maar we kunnen er meestal flexibeler mee omgaan. Jupiter zal voorwaarts bewegen en dit geeft meer kracht om doelen te stellen en op creatieve wijze met ideeën om te gaan. Jupiter geeft immers veel avontuurlijke gevoelens, waardoor we over het algemeen prettig in het leven staan. Let de hele week op dat de Maan ons sterk beïnvloedt. Dit betekent dat zowel een positieve als negatieve gemoedstoestand versterkt wordt. De voorwaarts bewegende Mercurius zal, vergeleken met vorige week, positiever zijn. We zijn socialer en vinden vriendschap en andere sociale contacten belangrijker. Anders dan vorige week is dit nu voor leuke activiteiten en minder om te reflecteren op gedrag. Neptunus zal retrograde bewegen, waardoor fantasie en spiritualiteit wat minder sterk zijn. Dit betekent dat mensen, die spiritueel in het leven staan, minder kracht hebben om energie van de hogere wereld te ervaren. Waar we vorige week nog afvroegen, waarom we bepaalde dingen niet eerder hebben gedaan, kunnen we deze week blij zijn met dingen die we vorige week ‘wel’ opgestart of afgerond hebben. Uranus beweegt tot halverwege januari nog op retrograde wijze en deze kan vooral negatief ingestelde mensen raken, waardoor ze nog kritischer of aanvallender kunnen zijn. Gelukkig zal deze planeet minder invloed op mensen hebben, omdat deze relatief gezien ver weg staat. Mars en de Zon zullen nog steeds veel energie op de Aarde afsturen. Net als vorige week kan dit veel romantische en erotische energie brengen, waardoor relaties over het algemeen spanning en avontuur ervaren. Blijf opletten dat er door de Volle Maan ook kansen op storingen zijn, waardoor conflicten en zelfs een breuk mogelijk zijn. Geduld zal de gehele maand belangrijk zijn. Energie die er vrijkomt, zal singles losmaken om spanning op te zoeken. Vriendschap is voor veel mensen belangrijker dan ooit. Dit kan versterkt worden, waardoor sympathie en liefde onder de mensheid kan zijn. Negatief ingestelde mensen, kunnen echter jaloers en bezitterig gedrag vertonen. We kunnen de energie van Venus in de Boogschutter gebruiken voor intellectuele zaken, financiën en studie. Er is dan ook zeker een goede energie om met van alles te gaan starten.
Er zal zondag een zeer uitdagende energie hangen tussen de Zon en Pluto. Deze kan mensen nog wel eens bewegen tot obsessief gedrag. Mensen die van zichzelf uit meer kans op dit soort gedrag hebben, moeten opletten dit niet te overdrijven. Je kunt niet alleen voor jezelf stress oproepen, maar anderen ook flink afschrikken. Tracht relaxt te blijven als je merkt dat je intens in het leven staat. Blijf dan ook bescheiden en vooral in de ochtend, omdat deze energiedeling dan het meest intens is. Er kunnen dan conflicten en zelfs ruzies ontstaan als er te weinig controle is. Maandag zal Mercurius zijn retrograde beweging beëindigen en samen met de Maan, in de Ram, voor intense energie zorgen. Veel mensen zijn nu erg ongeduldig en er wordt aangeraden niet al te actief te zijn. Pas maandag t/m woensdag op in het verkeer en in grotere sociale groepen. Jupiter zal zijn retrograde cyclus beëindigen en dit zal jou intense energie geven. Omdat Mars ook sterk aanwezig is en een vierkant vormt met Jupiter, zal er dus heel wat in mensen loskomen en moeten we constant alert blijven. Woensdag de 20ste maakt de Volle Maan samen met de Zon en Mars heel wat energie in ons los. Gebruiken we deze op de goede wijze, dan kunnen we veel bereiken en zal er veel succes zijn. Doen we dit echter niet, dan kan het minder goed verlopen. Donderdag zal de Maan naar de sensuele en romantische Stier reizen. Zakelijk en in de studie is dit een prima energie om projecten, taken en doelen te voltooien. In de romantiek zijn veel mensen sensueel en romantisch. Door uitdagende energie tussen de agressieve Mars en destructieve Pluto moeten we wel op blijven letten hoe we ons uitdrukken en vooral hoe we met onze gedragingen omgaan. Er zijn nog wel eens mensen, die in staat zijn dingen zo te doen dat ze eerder contacten kapot maken, dan dat ze opbouwend bezig zijn. Zaterdag is er wisselvallige energie, omdat de Zon richting de eigenzinnige en afstandelijke Schorpioen gaat en de Maan juist naar de sociale en open Tweeling. Dit zorgt voor tegenstrijdige energie, waardoor mensen niet altijd weten wat ze moeten kiezen. Dit kan voor flinke storing zorgen. Het zal duidelijk zijn dat het zeker geen makkelijke maand wordt, maar dat er veel energieën zijn, die ervoor zorgen dat mensen de energie op heilzame en nuttige wijze kunnen gebruiken. Blijf dus alert op deze krachten en blijf constant nadenken over woorden en daden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)