Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Deze week zullen de Zon in de Boogschutter en planeten in jouw teken voor verrassingen zorgen. Je kunt nieuwe mogelijkheden krijgen, die je in principe zelf af kunt dwingen. Daardoor doe je er goed aan om je te oriënteren op wat en hoe je nieuwe mogelijkheden op kunt zoeken. Hierbij gaat het niet om relaties met vrienden of een liefdesrelatie, maar meer om jouw eigen behoeften en verlangens. Als gevolg van de Zon in de Boogschutter heb je namelijk de behoeften om je emotioneel te ontwikkelen. Emotioneel kon je de afgelopen tijd namelijk veeleisend zijn en legde jij de lat voor jezelf en anderen wel erg hoog. Veel mensen konden hierdoor het gevoel hebben dat jij hen niet waardeerde en dat gaf dan misverstanden. Voor vrienden, een nieuwe flirt, maar ook voor een liefdespartner kon het daarom bijna onmogelijk zijn om daaraan te voldoen. Deze week zijn Saturnus en Jupiter positief en kunnen die jou beïnvloeden om relaxter in het leven te staan en mensen toe te staan. Daardoor zal je op een positievere wijze in het leven staan en kun je mensen het idee geven dat jij ze waardeert. Je zult je minder richten op de negatieve kanten van het leven. Dit brengt voor jou, maar ook zeker voor anderen meer rust. Dit zal doorwerken in je hele leven, waardoor je makkelijk contact legt en mensen ook naar je toe zullen trekken. Gebonden mensen kunnen hun relatie zien verbeteren en singles kunnen nu meer kansen krijgen op een serieuze partner. Aan het eind van de week zal de Zon je vertrouwen versterken en durf je veel meer van jezelf te laten zien. Trek er dus lekker op uit en geniet van het leven.

Carrière en financiën
De Zon in de Schorpioen gaf jou de afgelopen weken de kans goede plannen te maken. Deze plannen zorgden voor invloed naar je toekomst toe. Aangezien de Zon door de Boogschutter gaat reizen, krijg je steeds meer de drang om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt veel meer de mogelijkheid om de plannen die je bedacht ook daadwerkelijk uit te gaan voeren. Hierdoor kun je veel beter met anderen samen gaan werken en is er zelfs kans op een promotie of uitbreiding van je eigen bedrijf. Ook is het een erg goede week voor mensen die een nieuwe baan of carrière zoeken. Je ontmoet mensen waar je minder moeite mee hebt om bepaalde taken te geven. Er kan een persoon tussen zitten, die in de toekomst erg waardevol zou kunnen zijn. Hierdoor is de kans groot dat je deze persoon of personen zo vertrouwt, dat je in staat bent om nieuwe zaken te ontplooien. Zakelijk bezien zal je sowieso in het geheel in staat zijn om beter voor de dag te komen. Mensen vinden het fijn met je samen te werken. Als gevolg van Saturnus en Mercurius voelen veel schorpioenen een sterk zelfvertrouwen, waarbij ze merken dat de invloed, die ze op anderen hebben, groter is dan ze eigenlijk voor mogelijk hielden.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van beïnvloeding van het karakter)
Zondag heel vroeg in de ochtend verhuist de Maan naar de Vissen en dit heeft invloed op het gevoel dat mensen hebben. Dit kan zorgdragen voor een verbetering, maar er zijn ook mensen die juist een minder gunstige werking ervaren als het om hun karakter gaat. Fantasie en ratio kunnen nog wel eens verward worden en we moeten opletten dat we niet teveel in een droomwereld leven. Waar we vorige week al problemen mee hadden, was de maag en dat kunnen we onder de Vissen ook ervaren. Vooral opkomend maagzuur kan voor problemen zorgen. Ook kan de energie zorgen dat we meer de neiging hebben naar alcohol, sigaretten en drugs te grijpen. Merk je dit, tracht dit de kop in te drukken, omdat de weerstand anders verlaagd kan worden. Dinsdag in de namiddag verhuist de Maan naar de Ram en dit is een moeilijke energie. Veel mensen hebben de neiging alles te snel te willen doen. Impulsiviteit kan daarbij niet alleen voor fouten en concentratieverlies zorgen. Ook zullen mensen meer last hebben van een kort lontje en zijn er conflicten mogelijk. Er is deze periode meer kans op problemen met het gezicht, hoofd en de ogen. Hoofdpijn en andere gerelateerde klachten kunnen optreden. Beter vermijd je deze periode al te zwaar of stressvol werk. Vrijdagnacht zal de Maan naar de Stier reizen en brengt redelijk wat spanning en stress. Veel mensen zullen namelijk wars zijn van verandering. Conservatief gedrag zal de overhand krijgen. Merk je dat je het erg vervelend vindt om te veranderen en ben je hier star mee, dan wordt aangeraden gas terug te nemen. Je weerstand kan bij stress namelijk afnemen. De kans op problemen met de nek, keel en rug kan namelijk groter zijn. Positief is dat die energie mensen sympathiek maakt, waardoor er onderling wel een goede verstandhouding tussen hen kan zijn.

Je bent gevoelig en empathisch, maar aan de andere kant een krijger, die fel de strijd op kan zoeken. Je gevoelens zijn passioneel en emotioneel en je kunt een trouwe, toegewijde vriend of partner zijn. Er is ook een duistere kant aan jou, omdat jouw levensdoelstellingen deze week van jou vragen om heel erg manipulatief te zijn. Je houdt niet altijd evenveel rekening met de behoeften van anderen. Toch weet je dit te controleren en uiteindelijk problemen op te lossen. Mensen hebben dan ook een zwak voor je. Je bent gefascineerd door de dood en vraagt je geregeld af wat er na je leven gebeurt. Toch heb je een erg sterke drang om te leven en streeft naar een gezond en sportief levenspatroon. Er wordt deze week wel aangeraden een paar dagen rust te nemen. Je hoeft heus niet elke dag te sporten om gezond te blijven. Sport je teveel dan kun je je lichaam structureel verzwakken, zonder dat je dat zelf beseft.

Overzicht voor alle tekens
Venus reist van 21 november t/m half december in Schorpioen. Dit is een bijzondere combinatie en er zijn mensen, die te maken krijgen met complexe, mysterieuze krachten. Er zijn verleidingen, waarbij we moeilijk weerstand bieden tegen het verbodene. We moeten opletten niet teveel risico te nemen, omdat het coronavirus op kan leven Veel mensen staan open voor dingen die we normaal als taboe zien en onze emoties zijn zeer intens en kunnen het corona in de hand spelen. Ook Mercurius reist tot begin december in de Schorpioen. Die energie werkt op mentaal gebied op ons in. Daardoor zijn veel mensen in staat zowel zakelijk als privé actief te zijn. We nemen makkelijk informatie op en zullen niet snel moe worden. In principe kunnen we langer doorgaan en tot laat in de avond actief zijn. Het is tevens een bijzondere tijd, omdat erotiek, geneeskunde en occulte gevoelens prominent aanwezig zijn. Dit kan spannende zaken teweegbrengen, die in dromen en visioenen aan ons verschijnen. Een andere bijzondere energie verschijnt als de Zon de 21ste naar de Boogschutter reist en daar tot eind december blijft. Het bijzondere is dat mensen juist rustig worden en het humeur niet te lijden heeft. Er is meer energie om op een zelfverzekerde wijze in het leven staan. Er is een intellectuele energie, waardoor er in ons werk of studie veel succes kan zijn. Deze energie kans veel discipline geven, waardoor we niet alleen zakelijk erg sterk zijn, maar ook op sportgebied een krachtige energie ervaren. Kijken we naar energie van Venus en Boogschutter, dan doen we er goed naar ons instinct te luisteren. Ga liever geen beslissingen nemen door naar ratio te handelen, er zijn anders vertragingen mogelijk. Het is wel een prima periode voor omgang met familie en andere sociale contacten.

We willen wijzen op planetaire energieën in de Steenbok. Saturnus kan, zonder dat we dit altijd door hebben, mislukkingen brengen. Vooral mensen met een leidinggevende taak of zij die eigenbaas zijn, kunnen er moeite mee hebben. Werk je voor een werkgever en heb je een ondergeschikte taak, dan zal je minder last hebben. Hoe meer verantwoording, hoe groter de problemen kunnen zijn. Mensen die zich aan de regels houden, zullen nu minder last van de energie hebben. Over het algemeen kunnen we wel zorgen dat we een weg weten te vinden in alle krachten die er in ons loskomen. Pluto brengt over het algemeen veel enthousiasme en positiviteit en deze kracht kunnen we dan ook goed gebruiken om negatieve energieën aan te pakken. Misschien het grootste gevaar zal van Jupiter komen, die zorgt dat mensen minder verantwoordelijk gedrag vertonen. Hierdoor kunnen er wel degelijk obstakels komen, die niet eenvoudig op te lossen zijn, ondanks de krachten van andere planeten. Pas op dat je hiermee te maken krijgt en dat voorzichtigheid geboden is. Waar Jupiter normaal gesproken power biedt, is er nu wel een begrenzing door de Steenbok. Kijken we naar de week, dan zal de Maan zondag en maandag door de Vissen reizen, waardoor een spirituele kracht mensen over het algemeen mild zal stemmen. En daarnaast staat Mercurius in de Schorpioen. Deze gaat dinsdag een verbinding aan met Neptunus die ook in de Vissen beweegt. Het is een periode, waarin mensen elkaar ondersteunen en er veel liefde is. Fantasie en dromen kleuren het leven en de vooruitzichten zijn dan ook zeer gunstig voor deze tijd.

Let op dat de Maan dinsdag naar de impulsieve Ram reist en daar t/m donderdag voor problemen zorgt. Mensen kunnen agressief worden en impulsiviteit kan leiden tot ongelukken in het verkeer, bij zware werkzaamheden en intense sport. Pas extra goed op als je hier geregeld mee te maken hebt. Wil je deze week sporten, dan is de donderdagavond geschikt door een gunstige energie. Er is minder kans op blessures en de meeste mensen zullen zich fit voelen. Vanaf vrijdag zijn veel mensen gericht op het kopen van dure producten of doen van activiteiten die veel geld kosten. Neptunus zal ook veel invloed hebben en mensen kwetsbaar maken. De Maan staat in de Stier en omdat Uranus daar ook staat, zijn mensen wel eens opstandig en eigenwijs. Dit kan vooral in close relaties spanningen teweegbrengen, zowel zakelijk, in de liefde als sociaal. Ook kan er energieverlies zijn, waardoor je op moet letten dat je niet teveel werkt en niet met alcohol of als je moe bent de weg op gaat. Mercurius in de Schorpioen zal een verbinding aangaan met Pluto in de Steenbok en dit geeft ook spanning. Er is deze periode dan ook een wisselvallige energie, waar de een beter mee om kan gaan dan de ander. Neptunus zal vanaf zaterdag positiever worden en mensen nuchter en rationeel maken. Mercurius gaat een sextiel met Jupiter aan en dit zal communicatief flink doorwerken. Veel mensen willen sociale contacten om zich heen. Mensen die deze hebben, zullen zich fijn voelen. Voor mensen die weinig contacten hebben, zal dit moeilijker zijn. Eenzaamheid en een depressief gevoel kunnen dan ook zeker aan de orde zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)