Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen kunnen deze week veel invloed van Mars ondervinden. Deze is jou zeer gezind in de liefde voor je partner. Je bent sympathiek en warm en zal ook veel aandacht geven. Je vindt het fijn om te knuffelen en als je partner dit prima vindt, zal je dit het liefst doen met een leuke film of serie. Je bent namelijk niet iemand die doelloos blijft liggen. Je bent in ieder geval sensueel en aantrekkelijk.
Zondag en maandag zijn zeer goede dagen voor mensen met een relatie om de intuïtie de weg te laten uitstippelen. Je doet dit het liefst alleen met je partner. Wil deze niet of heeft die er geen tijd voor, dan ga je alleen op avontuur. Pas op dat je niet over grenzen gaat. Dinsdag en woensdag ben je gericht op intellectuele of culturele gesprekken, waardoor jij en je partner op dat gebied dichter bij elkaar komen. Donderdag en vrijdag zijn fantastische dagen voor erotiek en romantiek en dat zal je partner dan ook zeker wel gaan merken. Zaterdag is er goed energie om familie uit te nodigen. Er zijn aanwijzingen dat hier leuke verrassingen uit voortkomen. Bij singles zullen emoties alle kanten opspringen. Je ervaart passie en weet niet goed wat je hiermee aan moet. Aan de ene kant heb je het gevoel dat je een partner wilt, aan de andere kant kun je angst voelen dat deze je leven opslokt. Je zult hier een duidelijke weg in moeten volgen en niet depressief worden als je nu meer alleen bent. Je bent creatief genoeg en de energie van Mars en Venus zijn geschikt om er op uit te trekken en nieuwe mensen te leren kennen. Er wordt aangeraden niet te denken aan dates of het bezoeken van singleclubs, maar meer aan sport- of hobbyclubs. Hier kan je dan mensen eerst leert kennen om vriendschap mee op te bouwen. Omdat er spirituele energie is, zullen veel Schorpioenen de neiging hebben mensen op te zoeken die dit ook sterk in zich hebben. Probleem is dat je soms wel eens moeite hebt met mensen die te zweverig zijn. Je bent t/m woensdag bescheiden en zal liever vertrouwde mensen opzoeken. Vanaf donderdag zullen de passionele energieën in je opkomen en dan is er meer ruimte voor erotiek.

Carrière en financiën
Jouw twee heersende planeten Pluto en Mars kunnen maandag en donderdag voor frustraties zorgen. Je zult deze dagen meer moeite met werk of studie hebben. De rest van de tijd krijg je veel energie en ben je erg enthousiast. Belangrijke beslissingen en andere zakelijke overeenkomsten kun je beter niet deze dagen maken. Je doet er verstandig aan collega’s om hulp te vragen en eventueel te vragen of zij iets voor je kunnen doen. Je hoeft zeker niet te denken dat dit tot gezichtsverlies zal leiden, omdat ze het eigenlijk fijn vinden dat je jezelf kwetsbaar opstelt. Het zal je dus juist meer aanzien geven. Het is een prima week om met nieuwe projecten te starten en kunt je energie ook prima richten op zaken die je na de zomer op wilt starten. Je bent in staat om nieuwe doelen te stellen en zal daar waarschijnlijk zoveel positieve energieën bij gebruiken, dat er een goede kans is dat je hier ook in zult slagen. Je zult echter nog even geduld moeten hebben, omdat het pas later in de maand echt duidelijk wordt. Sociaal gezien zal je vooral na woensdag prima met zakelijke contacten en collega’s op kunnen schieten. Er kunnen aanbiedingen zijn, die helpen om doelen die je al hebt, scherper te stellen. Ook donderdag doe je er verstandig aan anderen om hulp te vragen, omdat je dan ook wat tegenwerkende krachten kunt ervaren. Aan het eind van de week en in het weekend zal je met je hoofd bij de toekomst zijn en kun je allerlei gedachten hebben wat je wilt gaan doen. Je bent zeer filosofisch en wellicht zitten daar heel interessante ideeën bij. De vooruitzichten zijn in ieder geval erg goed.

Mentale en fysieke gesteldheid
We starten zondag en maandag met een veranderlijke Maan in de speelse Tweeling. Hierdoor hebben we moeite standvastig in het leven te staan. Voordeel is dat we niet star in het leven staan en genieten van impulsieve activiteiten. Het zijn prima dagen voor geliefden en oplossen van bepaalde problemen. Fysiek gezien kan je opladen, omdat de energie zorgt voor ontspanning en in de nacht voor een diepe slaap. We kunnen ontspannen in lichaam en geest. De Nieuwe maan zal dinsdagnacht op woensdag in de Kreeft bewegen en t/m vrijdag energie geven om na te denken over de nabije toekomst. De Kreeft maakt spirituele energie in ons los en datzelfde zal de Maan doen. De energie zal van invloed zijn op contact met dierbaren en vriendschappen. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken en geregeld tijd met hen door te brengen. Rust en reinheid zijn extra belangrijk, waardoor er aangeraden wordt je huis voor deze tijd al goed te reinigen. Je kunt de energie van deze Maanstand optimaal benutten. De Nieuwe Maan zorgt dat veel mensen er voor anderen willen zijn. Door negatievere energie zijn er echter ook mensen, die teveel steun vragen. Dit kan zijn, omdat ze het moeilijk hebben en dan veel energie van anderen vragen, maar er zijn ook mensen die bewust bezig zijn anderen te misbruiken en dat kan ernstige gevolgen hebben. Wees alert en zorg dat je deze mensen uit de weg gaat. Ben je deze periode emotioneel gevoelig, let dan op fysieke ongemakken, die eruit ontstaan. Hieruit zijn ziektes mogelijk, maar er kunnen ook negatieve emoties zijn, zoals jaloersheid, wrok en haat. Blijf positief en laat je niet meeslepen. Donkere energie stroomt namelijk over de aarde en kan problemen geven. Richt je op het goede, dan ziet de wereld er beter uit. Laat staan als we dit allemaal zouden doen, maar dat zal waarschijnlijk een utopie zijn. Het eind van de week beweegt de spirituele Neptunus retrograde tot begin december. Daarom wordt aangeraden meer balans te vinden tussen geest en fysieke gesteldheid. De combinatie tussen de Maan, Kreeft, Neptunus en Vissen richt zich vooral op voeding, thuissituatie, familie en jouw woning. Er lijkt een hoger spiritueel doel te zijn. Veel mensen voelen dit in de keuzes die ze maken wat betreft gezondheid. Het is een periode bepaalde gewoontes af te leren en gezondere levensstijl af te dwingen. Mensen die te zwaar zijn of een ongezonde levensstijl hebben, kunnen hier werkelijk iets aan doen. Er zijn aanwijzingen dat mensen die hier nu mee starten een goede kans op maken om hier op de lange termijn in te slagen. Juli zal redelijk relaxt starten met over het algemeen een rustige planetaire stand, die mensen rust geeft het weekend prettig in te gaan. Het is een periode om van huiselijke sfeer en vertrouwde mensen te genieten. Ieder teken reageert nu weer anders.

Deze week zal er een sterke energie vanuit Mars en Pluto komen, die jou fysiek oplaadt. Het zal een week zijn, waarin de krachtige energie zorgt dat jij gezond in het leven staat. Aan het begin voel je je nog moe en heb je nog wat fysieke ongemakken, maar gaandeweg zal dit beter gaan en weet je jezelf meer op te richten. Je gaat kracht uitstralen en komt zowel fysiek als mentaal lekkerder in je vel. In de nacht kun je beter slapen en overdag ervaar je meer emotionele rust. Hierdoor heeft je lichaam de kans zich op te laden en zal je minder kwetsbaar zijn voor lichamelijk ongemak. Er is kans op bacteriële aandoeningen, maar je weerstand is sterk, waardoor je hier tegen bestand bent. Het is belangrijk advies bij een arts te vragen, zodat deze je kan helpen de laatste kwetsbaarheden op te lossen. Zorg dat je niet al te rationeel omgaat met problemen uit het verleden. Je mag best emotioneel zijn, maar uiteindelijk zal je lichaam er gezonder door worden, omdat je negatieve energieën er beter uitgooit.

Overzicht voor alle tekens
Deze periode zijn er flink wat verwarrende energieën, waardoor het lastig is balans te vinden in alle emoties die we ervaren. Er zijn drie retrograde bewegende planeten, die het verleden en emoties wel eens kunnen verstoren. Per teken en persoon kunnen we er wel of niet mee omgaan. Sommigen willen nu eenmaal stabiliteit en zullen moeite hebben wisselvallige momenten aan te kunnen. Mars, Venus, Mercurius, Jupiter, Pluto en Saturnus zijn voortdurende invloedrijk. Pluto zal tot 8 oktober retrograde bewegen, waardoor mensen veel bezig zijn met uitwerken van datgene wat in het verleden bedacht of opgezet is. Pluto haalt het verleden terug, maar is gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Deze planeet geeft energie om te bekijken welke dingen er fout zijn gegaan en welke anders moeten. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben elkaar te vertellen wat goed voor ze is. Beter kunnen we dit achterwege laten en zorgen dat we elkaar respecteren en niet al teveel willen overtuigen van ons gelijk. Vergeten we dit, dan kan het een week worden, waarin veel mensen tegenover elkaar komen te staan. Ook nu kan de maatschappij flink onder druk staan. Zoals we al eerder in deze maand aangaven, wordt aangeraden je afzijdig te houden en negativiteit weg te houden. In de maatschappij zal het belangrijk zijn negatief gedrag af te keuren en positief gedrag flink toe te juichen. Veel mensen kunnen wel eens de neiging hebben uit angst voor problemen mee te doen met negatief gedrag. Ook dit raden we ten stelligst af, omdat je hiermee donkere energieën versterkt, waardoor de maatschappij nog meer negativiteit zal ervaren. Neptunus beweegt tot begin december retrograde tussen de Ram en Vis en dat betekent dat vuur en water constant met elkaar in beweging zijn. Dromen, voorgevoelens en spirituele krachten zijn soms onbetrouwbaar, waar we alert op moeten zijn. Wees kritisch en pas op dat we bepaalde emoties niet te snel als waar zien. Lukt dit, dan gaan we prima de maand juli in.

Mars verblijft tot 5 juli in de Ram en over het algemeen zal dit vuur positief op ons inwerken als het om liefde gaat, waarbij stress aangepakt kan worden. Saturnus beweegt tot eind oktober retrograde in de Waterman en dat geeft de meeste mensen over het algemeen goede kracht om vrolijk in het leven te staan. We krijgen in de privésfeer liefdevolle energie en het is dan ook aan te raden vaker tijd door te brengen met dierbare mensen. Omdat er tegenstrijdige energie van die combinatie komt, moet je heel erg oppassen dat er chaos kan ontstaan. Vooral mensen die zelf minder stabiel zijn, zullen er veel last van ondervinden en er moeite mee hebben hier een weg in te vinden. Daar zal je relaxter door worden en zelfvertrouwen uit kunnen putten. De Zon is inmiddels naar Kreeft gereisd en geeft extra emoties aan mensen. Met name gevoelige mensen kunnen dit sterker dan anders ervaren. Zij kunnen heel erg overgevoelig zijn en overdreven reageren als iemand, in hun ogen, iets verkeerds zegt. Er kunnen mensen zijn, die onzeker en zenuwachtig worden. Voor hen wordt aangeraden vooral contact met dierbaren en vrienden te hebben. Je kunt je dan prettig voelen en zal minder last hebben van eventuele ongemakkelijke gevoelens. Mensen die energie van de Zon juist als prettig ervaren kunnen vriendelijk, onbaatzuchtig en empathisch overkomen. Zij zullen dan goede contacten onderhouden. Venus beweegt tot halverwege juli in de Tweeling, welke energie goed is voor mensen die er op uit willen trekken. De combinatie geeft avontuurlijke en sociale energie, waardoor er in de romantiek flirterige energie kan hangen. Veel mensen zijn dan sterker dan eerder deze maand op liefde, erotiek en spanning gericht. Gebonden mensen moeten opletten dat ze niet teveel toegeven aan verleidingen die ontstaan. Singles kunnen beter oppassen dat ze niet teveel kortstondige relaties aangaan. De kans op ziektes is deze tijd namelijk sterker aanwezig. Sowieso moeten mensen opletten, omdat er energie hangt die besmettingen kan versterken. Tenslotte is er een waarschuwing, omdat Uranus in koppige Stier relaties onder druk zet en voor onderlinge conflicten kan zorgen. Dit kan overigens ook binnen relaties ontstaan met een persoon waar je van houdt of vriendschap mee onderhoudt. Houd dus emoties onder controle.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)