Healing voor het Innerlijke kind in jou by Marja info

Dinsdagavond 19 September 20:00

We dragen allemaal een kind in ons. Dit kind heeft tijdens de periode van ons kind zijn dikwijls kwetsuren opgelopen.
Soms zijn we ons er niet bewust zijn dat in het dagelijks leven dit kind in ons een rol speelt.
In relatie met de ander komt dit kind vaak naar voren. We denken dan dat we vanuit onze volwassenheid reageren, maar het kind reageert.
Als je je dit niet bewust bent dan kunnen er aardig wat misverstanden ontstaan in een relatie.

Bewust wording van je kind is direct een groei in bewustwording. Je kunt dit kind helen en aandacht geven als je weet wat het nodig heeft. Deze aandacht kun jij alleen geven. Dikwijls projecteren we dit op onzen partner of kinderen, werkgever enz.
Hoe mooi is het als je je dit gewaar wordt. Je leven wordt daardoor een stuk aangenamer als je snapt waarom je reageert zoals je reageert.
Tijdens deze healing word je kind geheeld. Het is het begin van jouw bewustwordingsproces. Voel je vrij om mee te doen.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Wil je graag meedoen met deze Healing?

Je mag een foto zenden van jezelf maar is niet echt nodig. Dan dien je je via een telefonisch consult aan te melden bij Medium Marja, box 0047 Klik hier

Er wordt dan besproken wat er gaat gebeuren en wat er voor nodig is om mee te doen aan deze Healing.

Aanvullende informatie voor healing van het innerlijk kind

Jouw innerlijk kind: Is van nature puur en onbevangen. Het laat zich door niets van weer houden om zich te laten horen. Hij/zij is blij en wil alles doen en schaamt zich niet.
We hebben allemaal herinneringen aan onze jeugd. Deze herinneringen zijn herinneringen aan jouw kind zijn.

Om daar contact mee te maken kun je je voorstelen dat je een foto zoekt waarop jij staat als kind. Of misschien heb je een tekening. Of een hele mooie herinnering aan je kind zijn.
Als je daar aan denkt kun je door middel van visualisatie contact maken met je kind. Dit kind wat zo puur is blij en vol verwachting.
Als je hier mee in contact kan komen zullen ook gevoelens naar boven komen. Wat deed dat kind en wat vond het fijn om te doen. Wat kon het niet doen wat het misschien toch erg graag wilde doen. Veel gevoelens zullen naar boven komen.
Ook je gekwetste gevoelens als kind kan aanleiding zijn voor gedrag, uitspraken en gevoelens die je bij jezelf tot nu toe niet begreep. Als je bewust wordt dat het kind in jou aandacht vraagt en geheald wilt worden zul je merken dat je leven veranderd. Wat je kind je ook te vertellen heeft het wil nu gezien en erkent worden. Je gekwetste gevoelens als kind kan kan aanleiding zijn voor gedrag, uitspraken en gevoelens die je bij jezelf tot nu toe niet begreep.
Je kan je bewust worden dat er een gekwetst kind in je zit die pijn heeft omdat hij/zij niet begrepen is toen hij klein was. Wat je kind je ook te vertellen heeft het wil nu gezien en erkent worden. Je gekwetste gevoelens als kind kan aanleiding zijn voor gedrag, uitspraken en gevoelens die je bij jezelf tot nu toe niet begreep. Als je bewust wordt dat het kind in jou aandacht vraagt en geheald wilt worden zul je merken dat je leven veranderd. Je neemt de verantwoording op je om er iets aan te gaan doen. Je zet een stap op jouw bewustwoordingspad.

Je neemt de verantwoording op je om er iets aan te gaan doen. Je zet een stap op jouw bewustwordingspad.

De Healing

De Healing vindt plaats op:
Dinsdagavond 19 september, begint om 20.00 en duurt 20 minuten.
Na de healing raad ik u aan om goed te drinken. Gevoelens en emoties kunnen naar boven komen. Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met Marja box 0047

Doe je mee?