Chinese Jaarhoroscoop Varken

Chinese Jaarhoroscoop Varken

Chinese Jaarhoroscoop Varken

Geboorte jaar: 2007 1995 1983 1971 1959 1947 1935 1923 1911

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van het Varken in het jaar van de Metaal-Os
4 februari 2021 tot 3 februari 2022

De noordwestelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 en 2019 vallen onder dit teken. Ben je voor 4 februari jarig, dan ben je een Hond. Het Varken is een geaard, relaxt persoon, die sympathiek en charmant overkomt. Je houdt van vrede en beschermt je leven zo sterk dat het moeilijk voor anderen is om erin door te dringen. Ondanks je sympathieke karakter kun je wel erg nuchter en koel zijn. In de Noordwestelijke sector zal de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog zijn intrede doen en dit is zeker geen gunstige energie. Het wordt een uitdagend jaar, waarin je minder geluk dan vorig jaar kunt hebben. Jouw elementaire geluk zal afnemen en je zult het voornamelijk van motivatie en enthousiasme moeten hebben. Deze kunnen echter onder druk staan en dit zal je leven minder leuk maken. Er wordt gemeld dat je fysieke energie afneemt en je minder zelfvertrouwen kunt hebben. Je zult er dus hard voor moeten werken om succes te behalen. Zorg voor voldoende slaap en ontspan geregeld om je geest fris te houden. Dan ben je in staat met uitdagingen om te gaan. Voordeel zal zijn dat je mensen om je heen verzamelt die jou kunnen helpen en liefde brengen. Meer dan ooit is het belangrijk emoties te uiten en gevoelens niet op te kroppen. Het zal verder een jaar zijn dat je wat gas terugneemt en niet teveel uit je comfortzone te treden. Jouw sector zal ongunstige energieën brengen en daardoor zijn de vooruitzichten wat minder goed. Jouw Levenskracht, Lung Ta en Spirituele Essentie zijn slecht. Je kunt aan jezelf twijfelen en dat brengt talenten in gevaar. Omdat je minder vertrouwen hebt, wil je minder hard werken en bedenk je dat dit je lot is. Dit wordt afgeraden en je doet er verstandig aan hulp van vertrouwde mensen te vragen. Daarnaast is het belangrijk Metaal- en Aardse Elementen te versterken. Een hangertje met trystinekristal en Vijf Elementen Spiegel amulet zijn aan te raden, evenals een beeld van de Rode Lung Ta voor succes. Plaats deze in je woonkamer, bureau of op je werk. Onderweg kan je beschermd worden door een amulet met Rode Lung Ta. Om energie van de #7 Ster af te wenden is een Feng Shui Protectie Talisman aan te raden. Om je huis of werkplek te beschermen, wordt aangeraden een Anti-Overval afbeelding van de Blauwe Neushoorn met Olifant te plaatsen bij de voordeur of andere kwetsbare plekken.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
De #7 Ster brengt veel ongeluk en, zoals we stelden, zijn Levenskracht, Lung Ta en Spirituele Essentie ook slecht. Nog meer slecht nieuws komt vanuit het centrum, omdat de Yi Duo Ster negatieve energie uitdeelt. Deze Ster heeft de neiging de energie van de #7 Ster te vergroten en je moet dan ook zeker wel voorzichtig zijn als Yi Duo invloed heeft. Het beste kun je het element Metaal vergroten, door een Metalen Stupa Amulet bij je te dragen. Dit amulet zal de negativiteit afwenden. Gelukkig is er ook goed nieuws te melden. De Grote en tegelijk de kleine Ster van Toekomstverwachtingen zullen in jouw sector staan. Dit brengt een krachtige energie om succes te behalen. Je kunt hierdoor een extra sterke energie krijgen, waardoor je vastberaden kunt zijn om toch te bereiken wat je wilt. Je kunt deze maand dan ook korte termijndoelen stellen, waardoor je al snel resultaat bereikt. Ook kun je lange termijndoelen stellen en deze bieden veel verwachtingen voor de toekomst. Je kunt hiervoor de Grote en Kleine Spiegel van Verwachtingen gebruiken. Plaats deze in het noordwesten of noorden, dan zullen ze extra energie los maken om geluk af te dwingen en te versterken. Je kunt ook een hangertje dragen met Waterkristallen en de Talisman van de Grote Gunstige Talisman. Deze beschermen je onderweg tegen negativiteit.

Romantiek en sociale contacten
Er zijn donkere energieën, die zorgen dat je niet altijd lekker in je vel zit. Je moet alert blijven om te voorkomen dat bestaande contacten verdwijnen. Vriendschappen en liefde staan namelijk flink onder druk en er zijn ook problemen met familieleden. Wees voorzichtig en vermijd conflicten, omdat die in sommige maanden voor grote problemen zorgen. De hoofdreden is natuurlijk de #7 Ster die voor verlies, verraad en overval zorgt. Verlies kan duiden op het kwijtraken van geliefde mensen of vriendschappen en andere relaties die opeens in zwaar weer kunnen komen. Met name in de maanden dat er negatieve Maandelijkse Sterren zijn, kan je hiermee te maken krijgen, omdat deze versterkend kunnen werken. Ook als de #9 Ster van Vermenigvuldiging aanwezig is, zal de invloed van de #7 Ster versterkt worden. Pas op dat mensen je kunnen bedriegen en dan niet alleen onbekende mensen of mensen waar je al een slechte band mee hebt, maar ook vertrouwde mensen kunnen voor problemen zorgen. Zelfs mensen, waarvan je dacht dat je ze volledig kon vertrouwen. Toch zijn er voldoende mooie energieën die jouw leven mooi maken, waardoor er veel contacten zijn, die zorgen dat het een mooie maand wordt. Je kunt je in de liefde dus ongelukkig voelen, maar er zijn voldoende momenten dat jij geluk kunt ervaren en de vooruitzichten goed zijn. Gebonden mensen kunnen zich wel eens bezorgd maken over de relatie en dan bang zijn dat hun partner weg zal gaan. Er zijn dan ook weer momenten dat je merkt dat jullie liefde voor altijd zal blijven en jullie weer flink naar elkaar toetrekken. Liefde zal zeker wel in jullie leven zitten en je moet je niet al te druk maken. Het is een wisselvallig jaar, maar het goede zal uiteindelijk overwinnen. Zorg voor voldoende mensen om je heen en pas op met je scherpe uitspraken en soms impulsieve handelingen. Singles doen er goed aan relaxt te blijven en niet overhaast op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Ben je te snel, dan kan je geregeld mensen tegenkomen, maar ze ook geregeld weer kwijtraken, omdat ze helemaal niet bij je passen. Dit is een jaar om korte contacten te hebben en minder voor een nieuwe vaste partner. Wil je dit niet, ga dan meer om met vrienden en familie. Om je liefdesleven te versterken, kan je in de slaapkamer Kleurige Liuli Mandarijn Eenden plaatsen. Om aantrekkelijkheid te vergroten zijn een Maansteen, Dzi kralenhanger en Aardbeikwarts zeer krachtig. Een Agaat of Amazoniet kunnen positief werken en vooral als een relatie minder goed verloopt.

Carrière en financiën
Er is negatieve en zelfs donkere energie, waar je voor op moet passen. Het amulet met het Vijftien Hum Beschermingswiel kan deze energieën tegenhouden. Je bent gelukkig ook intelligent genoeg om niet te impulsief te zijn. Lukt dit, dan zal je snel mogelijkheden ontwikkelen of afdwingen. Het zal voor jongere Varkens een jaar worden om helemaal rustig aan te doen. Je hebt de neiging gelijk al de leiding te nemen en dingen te doen, waar je eigenlijk geen ervaring mee hebt. Ga eerst veel ervaring in leidinggevende taken opdoen. Zie jezelf niet als iemand die de leiding moet nemen en teveel verantwoordelijkheid moet nemen. Voor de rest zullen alle leeftijden hetzelfde meemaken en ervaren. Ze zijn intellectueel sterk en kunnen hierdoor wel ontwikkelen. Wil je een nieuwe baan, dan zal je daar kans op hebben, maar wees voorzichtig. Ook kan je binnen een bestaande baan promotie of nieuwe taken krijgen. Mensen die een eigen bedrijf hebben, zijn in staat hun naamsbekendheid te vergroten. Daardoor krijgen ze veel kansen. Mensen zullen vertrouwen in je hebben, waardoor ze graag van jouw diensten gebruik maken. Dit jaar zal tevens geschikt zijn om problemen uit het verleden achter je te laten. Dit kan gaan om oude schulden, leningen of andere financiële zaken. Let op dat je geregeld zo hard moet werken dat je vermoeid kan raken en gezondheid er onder kan leiden. Je kunt hier een beeldje van de krachtige Medicijnboeddha bij gebruiken om toch sterker te worden. Verder doe je er goed aan de amulet van de Blauwe Neushoorn en Olifant bij je te dragen. Deze weert niet alleen slechte energie van mensen af, maar zal ook hogere negatieve energieën afwenden. Je bent dan beter bestand tegen stress en vervelende kwalen die je kunt krijgen door te hard te werken. Het zal een goed jaar zijn om te studeren, waarbij de vooruitzichten zijn dat je jezelf kunt ontwikkelen. Er geldt hier echter ook voor dat je soms teveel doet en dan in de stress kunt raken. Je kunt een sleutelhanger van de Chinese Kristallen Bol dragen, omdat die helpt efficiënter en adequater bezig te zijn. Hierdoor kun je in kortere tijd meer doen en kan je meer rusten. Ook een armband van de Kyaniet is gunstig, omdat deze het Waterelement bevat en de #7 Ster kan verzwakken. Hang thuis en op je werk een Anti-Diefstal afbeelding op om te zorgen dat je minder kans hebt dat er ingebroken wordt of er andere gewelddadige dingen gebeuren. Financieel is het een redelijk, maar niet uitzonderlijk jaar. Doordat je behoedzaam bent en niet snel veel geld uitgeeft, zal je geld overhouden. Toch zal je ook wel eens de behoefte hebben om aan jezelf te denken. Het is prima om te sparen, maar vergeet niet dat je jezelf soms moet verwennen met een leuk cadeautje of een uitstapje.

Gezondheid
Je leven zal niet slecht verlopen, maar emoties zullen je geregeld parten spelen. Daardoor kun je jezelf moeilijk onder controle krijgen en zijn er momenten van voor- en tegenspoed. Vooral de eerste maanden kunnen erg moeilijk zijn, waarbij je gemoedstoestand bepalend is voor je fysieke gesteldheid. In deze periode is je lichaam kwetsbaar voor virussen en bacteriën. De lente is een stabiele fase, waarbij je fysiek sterk kunt zijn en minder vatbaar voor allerlei ziektes. Je besteedt veel tijd aan je fysieke gesteldheid, waardoor er veel ruimte is voor sport, beweging en het afleren van mindere gewoontes. In de zomer en herfst ben je misschien fysiek erg sterk, maar kun je emotioneel zwakker zijn. Je hebt die periode meer kans op mentale spanning en kunt nerveus zijn. Let op dat je emoties niet al te sterk de overhand laat nemen, omdat je uiteindelijk zwakker kunt worden. De late herfst en winterperiode zal er veel rust en ontspanning zijn, waarbij je de tijd krijgt om je op te laden. Wat betreft gezondheid moet alleen het 38-jarige Varken zich zorgen maken. Pas goed op jezelf en zorg dat je symptomen niet veronachtzaamt, maar een dokter raadpleegt als je twijfelt. Eet niet teveel vet, suiker of zout, drink niet teveel alcohol of koffie en zorg voor voldoende beweging. De 26 en 88 jarige maken geen top, maar ook geen slechte tijd mee. Het verdient aandacht om op je gezondheid te letten en vooral voorzichtig te zijn met mensen die het niet goed met je voorhebben. De andere Varkens kunnen een topgezondheid hebben en zullen zich over het algemeen topfit voelen. De grootste waarschuwing voor alle mensen is dat ze op moeten passen voor fysieke aanvallen van slechte mensen. Blijf weg bij gevaarlijke gebieden en agressieve mensen. Om gezondheid positief te houden, wordt een Bagua Wu Lou aangeraden. Een Medicijnboeddha en een Gele Liuli Wu Lou kunnen beschermen tegen infecties, virusbesmettingen en andere ziektes.

Algemeen overzicht voor alle tekens in het Jaar van de Metaal-Os
De #1 Ster van Overwinning geeft in de Zuidelijke sector geluk aan liefdes- en sociale relaties, waardoor Water en Vuur botsen. Gebruik een Rode Lung Ta, Drakenschildpad of Overwinningsvlag om er balans aan te brengen. Het Paard en middelste dochter van een gezin krijgen krachtige hulp. In het centrum komt de #6 Ster van Hemels Geluk. Deze bevat Metaal en is goed voor mensen met ambitie. De #6 Ster brengt onverwacht geluk, maar blijf wel verantwoord en eerlijk. Er hangt dan een zege en vooral als je de Jadekeizer met Gui Ren in je huis of werkplek plaatst. De Hemelse Waterdraak, centraal in je woning, is aan te raden. Mensen die niet verantwoord bezig zijn, worden door ongeluk achtervolgd. In de oostelijke sector brengt de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs positieve energie. Deze behoort tot het element Hout en is geschikt voor mensen die studeren of examen doen. Je krijgt meer kennis, vergroot concentratie en geeft mensen een relaxt leven en veel romantiek en sociale contacten. Mensen die hun slaapkamer in het oosten hebben, genieten van intens, liefdevolle energie. Ben je gebonden, dan kan je de energie gebruiken om de relatie te verbeteren. Singles kunnen een liefdesband opbouwen met iemand waar ze vrienden mee zijn. Staat je voordeur op het oosten dan is de kans op een harmonieus liefdesleven groot. Mandarijn Eenden of God van Liefde en Huwelijk zijn aan te raden. Konijnen en de oudste zoon krijgen academisch en zakelijk inspiratie. Plaats geen waterelementen, omdat er verlies en negativiteit ontstaat. Vooral qua geweld en seksuele negativiteit kunnen problemen ontstaan. Een Witte Vos met 9 Staarten kan de negatieve energie afwenden en zorgen dat je erg gelukkig in deze sector kunt zijn.

De #8 Ster van Welvaart en Rijkdom behoort tot het Aarde-element en beweegt in het westen. Deze is gunstig voor de financiële sector. Mensen die gebouwen hebben met hun voordeur op het westen zullen profiteren. Ook als je huis op het westen staat, krijg je veel geluk krijgen en vooral de Haan en jongste dochter kunnen positiviteit verwachten. Plaats de Schaal van Welvaart met Citroenkristallen Ballen of beeld van de Witte Dzambala in het westen van je werk, slaapkamer of studieruimte. Iedereen die veel in deze ruimtes is, kan positieve energie opdoen. Om onderweg beschermd te worden, wordt aangeraden een hanger met Liuli Schip van Welvaart te dragen. Barnsteen, rutielkwarts en citroenkwarts versterken Aarde-Energie. In het noordoosten staat de #9 Ster van Gunstige Toekomstverwachtingen. Deze bevat Vuur en geeft energie aan feestelijke aangelegenheden en andere positieve gebeurtenissen. Deze Ster heeft een voltooiende en vergrotende werking op goed en slecht. Positief is dat projecten en problemen goed eindigen. De Ster is gunstig voor allen die de voordeur of belangrijke ruimtes op het noordoosten hebben staan en voor de Tijger, Os en jongste zoon. Promotie, zakelijke kansen, overwinning van ziektes en ander geluk worden gemeld, waardoor rampen en opstanden verminderen. Studenten en leerlingen kunnen in deze sector studeren om goede resultaten te halen. Voor liefdesrelaties is er romantisch geluk als de slaapkamer in het noordoosten staat of als je slaapt met gezicht naar het noordoosten. Roep de #9 Ster op met een Amulet van Yangenergie of Gouden Draak met Negen Koppen. Omdat de Tai Sui in het noordoosten huist, wordt aangeraden Pi Yao beelden te plaatsen om negativiteit af te wenden.

In het noorden staat de #2 Ster van Ziekte, wat voor de Rat negatief is. De Ster heeft veel Aarde-element en brengt rampen, ziektes en chronische ziektes. Er wordt voor iedereen aangeraden niet veel in de sector te zijn. Slaap in dit geval in een andere kamer of gebruik Feng Shui remedies om negatieve energie af te wenden. Heb je ramen op het noorden of staat je bed richting het noorden, dan kan je gezondheid in de problemen komen. Om de #2 Ster af te wenden wordt aangeraden een Metalen Wu Lou met Acht onsterflijken te plaatsen. Ook een beeld van Kuan Yin is nuttig. Om ziekte te voorkomen, is een Blauwe Medicijnboeddha behulpzaam. In het zuidwesten staat de #3 Ster van Vijandigheid en Conflicten. Deze zal zich het begin van het jaar verbinden met de #2 Ster en dit is een gevaarlijk combinatie. Er zijn echter ook wel geregeld positieve energieën. De vijandige #3 Ster brengt veel Hout-Element en veroorzaakt beschuldigingen onder mensen en seksueel ontoelaatbare geweldpleging. Verwijder Water-elementen, omdat deze Hout kunnen voeden. Het is verstandig de zuidwestelijke sector rustig te houden. Staan je voordeur of ramen naar deze sector, laat deze dan beter zoveel mogelijk dicht. Ook keuken, bureau of slaapkamer kunnen vijandige energie bevatten als ze in die richting liggen. Een beeldje van de Rode Tzi Chi Kau of het Dubbel Vlammende Magische Wiel kan energie van de #3 Ster overwinnen. Een hanger van de Rode Adelaar of Tzi Chi Kau beschermt je buiten. Vooral de Geit en Aap kunnen last van de #3 Ster hebben. In het zuidoosten zal de #5 Ster van Ongeluk rondwaren en Aarde-Energie vergroten. Dit kan gezondheid aantasten. Vooral de Draak of Slang kunnen last hebben, maar ook andere tekens zijn niet gevrijwaard. Er kunnen ongelukken en rampen ontstaan, evenals verwondingen en bloedingen. Als je voordeur, raam, stoel, bed, of kachel op het zuidoosten staan, ben je vatbaarder. Om de voordelige energie op te roepen en nadelige energie af te wenden, wordt aangeraden een Liuli Pagode met Negen Niveaus in deze sector te plaatsen. In het noordwesten zal de #7 Ster van Geweld, Diefstal en bedrog opkomen. De Metaal-Energie heeft een destructieve kracht en kan financiële verliezen, diefstal en verwondingen brengen. De Hond en het Varken hebben vooral last, maar ook anderen ondervinden problemen. Om de Ster tevreden te stellen, wordt aangeraden een amulet van de Draak met Hemelse Zegel te dragen. Pas op voor metalen en scherpe voorwerpen, maar ook voor apparaten of gereedschap. Er is een dreiging voor inbraak en diefstal, die je af kunt wenden met de Blauwe Neushoorn en Olifant.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)