Chinese Jaarhoroscoop Paard

Chinese Jaarhoroscoop Paard

Chinese Jaarhoroscoop Paard

Geboorte jaar: 2014 2002 1990 1978 1966 1954 1942 1930 1918

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van het Paard
In het jaar van het Zwarte Yin Water-Konijn
4 februari 2023 tot 3 februari 2024

Zuidelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 en 2014 vallen onder dit teken. Ben je voor 4 februari jarig, dan ben je een Slang. Het Paard is zelfstandig en gaat graag zijn eigen gang. Je bent individualistisch ingesteld en word gezien als egocentrisch. Je zult dit niet ontkennen, omdat je weet dat dit waar is. Je doet dit echter niet uit eigenbelang en dat zullen mensen, die jou kennen, wel doorhebben en accepteren. Mensen die jou niet kennen, zullen dit niet altijd begrijpen en weerstand tonen. De mensen die jou het meeste geluk brengen zijn de Hond, Tijger en Geit. Voor de Rat moet je oppassen, omdat deze je minder goed ligt. Je krijgt te maken met de Jaarlijkse #8 Ster van Welvaart en Rijkdom. Deze Witte Ster is zeer welvarend en behoort tot het Aarde-Element. Over het algemeen is de Ster goed voor rijkdom en promotie. Er zijn positieve signalen om er een mooi jaar van te maken. Er is op financieel gebied heel wat mogelijk en je zult niet veel problemen meemaken. Daarbij zal je te maken krijgen met geluk veroorzaakt door de Grote Positieve Ster van Toekomstverwachting die uit de sector van de Slang komt. Nog meer voordeel komt er, omdat Levenskracht en Spirituele Essentie op hoog niveau staan. Je bent hierdoor zelfverzekerd en kan dan veel bereiken. Niet alleen op mentaal gebied, maar ook fysiek ben je in staat krachtige energie te laten zien. Daarbij heb je een sterke verbinding met de spirituele wereld, waardoor je intuïtie sterk is. Er zijn echter negatieve energieën te bespeuren. Ten eerste is je Lung Ta vrij zwak en dit betekent dat je minder kans op succes hebt en er zelfs ongeluk te bespeuren valt. Ten tweede zijn er negatieve Bergsterren, die zorgen voor flink wat druk op sociale- en liefdesrelaties. Dit zijn Wu Duo en de Jaarlijkse Ster van Conflicten. Voorkom dit door het gebruik van Feng Shui accessoires. Je kunt dan minder last van problemen hebben en zal negatieve energie afwenden. Het zal dan ook een jaar worden met een wisselend beeld, waarbij vooral de zakelijke kant zeer goed zal gaan. Je zal hard moeten werken om je privéleven gezond te houden. Je zult hier een belangrijke rol in moeten spelen en je focussen om sterk in je schoenen te kunnen staan.

Er wordt aangeraden een amulet van de Som van Tien te dragen, omdat deze in staat is alsnog succes te behalen bij dingen waar je mee bezig bent. Daarbij heb je natuurlijk veel wilskracht en ambities om je doelen te bereiken. Je kunt dan geregeld vertrouwen opdoen bij datgene wat er allemaal gebeurt. Je kunt namelijk alsnog slagen bij dingen waar je mee bezig bent. Je wilt strijden en hebt een sterke wil om te overwinnen en veel inspiratie om te bedenken hoe je dit wilt en op welke manier je hier toe kan komen. Het zal een jaar zijn om geregeld obstakels, conflicten en andere problemen op te lossen, zelfs als die gedurende een langere tijd voor ongemak zorgden. Je zult, hoe groter de problemen zijn, sterker voor de dag komen. We stelden al dat je Lung Ta zwak is, waardoor je effectieve accessoires nodig hebt om alsnog geluk te hebben bij successen die je wilt behalen. Plaats een Lung Ta met Vlag van Succes op je bureau of in centrum van je huis. Draag als amulet een Lung Ta van Overwinning. Je kunt daarmee makkelijker doelen bereiken. De #8 Ster kan zorgen dat je meer financiële armslag krijgt en daardoor kan het voor veel Paarden een prima jaar zijn om te sparen. Er wordt voor mensen, die minder geld te besteden hebben, een gunstige tijd verwacht, waarbij inkomsten kunnen stijgen of je werkzaamheden kunt doen, die meer geld brengen. Deze Ster brengt niet alleen veel van het element Aarde in je sector, maar zorgt ook dat het Vuurelement versterkt wordt. Geluk van de #8 Ster kan je opvangen met een San Yang Kai Tai in je zuidelijke sector. Ook Choy San, de God van Welvaart, de Rijzende Phoenix, Gele Liuli Draak met Welvaartspot en Acht Kristallen Ballen voor Welvaart kunnen gunstige energie van de #8 Ster voor je opvangen en zorgen dat deze je leven kunnen verrijken en storende energieën kunnen laten verdwijnen. Andere Feng Shui Accessoires die je dit jaar kunt gebruiken zijn het Jade Mystieke Kwastje, of de Gele Tas van Welvaart met Pi Yao. Ook Tibetaanse Dzi-kralen kunnen zorgen voor meer inkomen en geluk met financiën.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
Het Paard kan dit jaar in confrontatie komen met de God van het Jaar Tai Sui. Wanneer de Tai Sui aanwezig is, dien je altijd op te passen met obstakels en conflicten. Er is vooral in maanden met een negatieve Maandelijkse Vliegende Ster financieel verlies mogelijk. Je moet dan hard werken om er iets van te maken en Tai Sui tevreden te houden. Let op verraad van mensen die je eigenlijk vertrouwt. Zelfs een huidige relatie kan onder druk staan en gezondheidsproblemen kunnen op de achtergrond sluimeren als jij onverantwoordelijk in het leven staat. Blijf rustig en neem geen al te grote risico’s, tenzij het goed voelt. Het Paard kan indirect te maken hebben met de invloed van Tai Sui. Daarom moet je oppassen voor ongevallen thuis, op het werk en in het verkeer. Vooral mensen die onverantwoordelijk zijn of zich niet aan de wet houden, kunnen problemen krijgen. Er zijn zelfs aanwijzingen van conflicten en geweld, waardoor er fysiek letsel ontstaat. Woede kan zomaar in je leven optreden. Ook kunnen er grote gevolgen zijn voor gezondheid, welvaart en carrière. Je zult voorzichtig moeten zijn omdat de problemen plotsklaps op kunnen treden en dan kan stress jou flink tarten. Je doet er goed aan gezond te eten, risico’s te mijden en vooral geregeld te bewegen. De Tai Sui bevindt zich in de oostelijke sector. Iedereen die de hoofdingang, slaapkamer of woonkamer in deze sector heeft, kan problemen ondervinden. Paarden die hun werkplek in deze sector hebben en mensen die slapen met het gezicht naar het noordoosten kunnen flink wat problemen krijgen. Je kunt de Tai Sui gunstig stemmen. Ten eerste zal je moeten zorgen dat je fysiek in orde bent en geregeld sport of beweegt. Daarnaast is het belangrijk een Tai Sui amulet bij je te dragen en nog beter is het om zijn huisdier Pi Yao erbij te dragen. Je kunt bijvoorbeeld de Paar Kleurrijke Liuli Pi Yao met Vleugels in het oosten te plaatsen. Verder is het belangrijk discussies in deze sector te mijden en vooral niet te impulsief te handelen. Is er eenmaal een groot probleem tracht dit dan ergens anders op te lossen, omdat zelfs een kleine discussie dan tot grote problemen leiden.

Verder is het belangrijk het oosten rustig te houden door er vooral geen harde geluiden te laten horen. Zelfs harde stemmen worden er afgeraden. Plaats je bed of belangrijke stoelen niet met het gezicht naar het oosten. De Jaarlijkse Conflictster brengt ook negatieve energie. Je kunt met misverstanden te maken krijgen, waardoor je in conflicten terecht kunt komen. Je kunt zelfs een sterke neiging voelen om dingen te doen, waarbij je de wet overtreedt. Verder zijn er conflicten te bespeuren tussen de verschillende generaties en tussen man en vrouw. Blijf weg bij confrontaties en tracht alles op een vreedzame wijze op te lossen. Om deze negatieve energie af te wenden, wordt aangeraden een amulet van de Drie Appels, de Rode Olifant van Voorspoed of een paar Rozenkwartskristallen in het zuiden te plaatsen. Een positieve energie die jou dit jaar beïnvloedt, is de Ster van Grote Positieve Verwachtingen. Er is veel geluk en je krijgt kansen, maar dan wel als je er hard voor wilt werken en vastberaden bent om dit geluk daadwerkelijk af te dwingen. Wees geduldig, omdat deze energie niet gelijk werkt, maar pas later tot succes zal leiden. Het Paard kan wel eens impulsief zijn en zal dus vooral dit jaar moeten leren om niet ontmoedigd te raken. Om de energie op te roepen kan je bijvoorbeeld een beeldje in het noorden plaatsen van het Trio Leeuwen op de Drums. Deze kunnen welvaart versterken en een goede energie geven om positieve mensen aan te trekken. Je doet er goed aan een amulet te dragen met de Spiegel van deze Ster. Ook kun je deze in het zuiden van je huis plaatsen of in de woonkamer, slaapkamer of werkplek. Kun je de Grote Gunstige Ster van Verwachtingen oproepen, dan heb je geluk in carrière en financiën. Je trekt deze Ster aan door bescheiden en niet te hebberig in het leven te staan. Bescheidenheid siert de mens en dan word je een magneet voor positiviteit. Een beeldje of sleutelhanger van de Leeuwen kan spiritualiteit verhogen en inzicht geven over kwade energie. Deze beschermt jou en geeft wilskracht en vastberadenheid om negatieve situaties om te zetten in gunstige aspecten voor je carrière.

Het leven van het Paard in het Chinese Jaar van het Waterkonijn
Het Paard zal genieten van het eerlijke, zachtaardige en goedige Konijn, waardoor er een vreedzaam jaar ontstaat, zonder dat er werkelijk onverwachte drastische veranderingen ontstaan. Het Paard zal doorzettingsvermogen hebben en zijn inspanningen zullen beloond worden en de vruchten afwerpen bij alles waar deze mee bezig gaat. Mensen die jouw leven willen verstoren, zullen door jou zeker van repliek gediend worden. Je gaat het liefst om met mensen, die oprecht en warm zijn. Dat zal ook zeker een grote kans van slagen hebben, omdat jij een fijne energie uitstraalt en mensen tot je aangetrokken worden. Er wordt het Paard aangeraden deze relatief rustige periode te gebruiken om even lekker te ontspannen en te zorgen dat je orde op zaken stelt. Het is een jaar om te zorgen dat vrienden, die het niet goed met je bedoelen uit je leven gaan. Er kunnen namelijk vrienden zijn, die onbetrouwbaar zijn of jou op een andere wijze veel energie kosten. Beter zorg je dat je mensen om je heen hebt, die het goed met je bedoelen, omdat zij je juist positieve energie kunnen geven. Nadeel zal zijn dat je iemand bent, die het moeilijk vindt mensen te kwetsen, waardoor je mensen in je leven laat. Wees assertief en geef aan wat je niet fijn vindt. Blijven zij dan negatieve energie geven, dan is het aan te raden om toch de stap te nemen en mensen te verlaten. Je zult er uiteindelijk alleen maar beter van worden en je zult merken dat je, als je deze stap neemt, er emotioneel beter van wordt. Het zal een belangrijke periode zijn om nieuwe doelen te creëren. Het is verstandig prioriteiten te stellen en te bepalen wat belangrijk is en welke dingen je later kunt doen. Ook hiervan zal je merken dat het leven er beter uit komt te zien en relaties op alle gebieden verbeteren. Dit jaar zal niet gekenmerkt worden door teveel passie binnen relaties. Het zal een kalm en relaxt jaar zijn, waarbij er misschien weinig zal gebeuren, maar dat kan ook fijn zijn. Je verlangt veel meer naar een stabiele relatie en zal het waarderen als je deze rust ook daadwerkelijk creëert. Singles kunnen dit jaar een grote kans hebben op een nieuwe partner, maar er wordt aangeraden geen vluchtige contacten aan te gaan. Je kunt dan die belangrijke persoon mislopen, omdat je misschien wel het idee geeft dat je niet voor een serieuze relatie gaat.

Veel geluk op liefdesgebied zal je de eerste maanden hebben. Ook in de herfstperiode is er meer kans op een serieuze relatie. De rest van het jaar zal je er minder kans op hebben. In oktober en november lijkt er een energie te zijn, die aangeeft dat er een contact met het buitenland kan zijn. Dit kan gaan om een nieuwe baan of een nieuwe liefde. Voor gebonden mensen is de zomer aangenaam om er samen op uit te trekken. Er zijn warme energieën, waardoor romantiek en passie volop aanwezig kunnen zijn. Ook is dit een periode om langdurige conflicten op te lossen. Door de energie van het Waterkonijn kan het Paard in staat zijn relaties te herstellen, dus ook die van dit teken zelf. Augustus is meer een maand om het huis een grondige beurt te geven en te zorgen dat bepaalde klusjes gedaan worden. Schroom er niet voor om een revisie te doen en oude rotzooi weg te gooien. Het zal een goede periode zijn om het gezin positieve aandacht te geven en eventuele oneffenheden weg te werken. In de herfstperiode is het een periode om emotioneel een band met geliefden te creëren en aandacht te hebben voor kinderen en ouderen. Wat betreft carrière is het een jaar, waarin er niet snel grote veranderingen komen, waardoor er aangeraden wordt geduldig te blijven en te zorgen dat je geen overhaaste besluiten neemt. Het is wel een periode, waarin er geen al te grote problemen ontstaan. De zaken gaan door en zorgen voor een stabiel inkomen. De gunstige #8 Ster zorgt dat mensen wel de neiging krijgen om van baan te veranderen. Er wordt gewaarschuwd dat het moeilijk zal zijn om opnieuw te beginnen. Wat betreft de omgang met collega’s of andere zakelijke contacten wordt aangeraden voorzichtig te zijn met roddels of mensen die op een andere wijze negativiteit brengen. Het zal belangrijk zijn emoties te beheersen en vooral sympathiek te blijven, zelfs als mensen dit zelf niet zijn. In het tweede gedeelte van de maand, wordt aangeraden om mogelijkheden te creëren om meer te verdienen of je intellectueel te verdiepen. Op die manier kan je extra geld opsparen voor momenten dat je het nodig hebt. Hoogstwaarschijnlijk zullen vrienden of zakenpartners helpen bij het verkrijgen van meerdere kansen om jezelf te verrijken.

Het wordt financieel dan ook zeker geen moeilijk jaar, maar voor het Paard zal het emotionele wel belangrijker zijn dan financiën. Er is veel geluk en er zijn tot aan de zomer zeker veel kansen om door te groeien en meer te verdienen. Je bent een harde werker en hebt een sterk doorzettingsvermogen. Het is wel een periode dat er onvoorziene zaken kunnen gebeuren, die extra kosten kunnen geven. Ook kunnen er schulden of andere financiële kosten zijn, die je alsnog terug moet betalen. Vanaf augustus t/m oktober is het een gunstige periode om bepaalde financiële zaken te doen, vooral op gebied van onroerend goed of andere grote aan- of verkopen. Er wordt aangeraden om een vakantie te plannen. In oktober en november is het beter geld op te sparen en vooral geen grote geldbedragen uit te geven. Er zijn nu kansen om op winstgevende wijze iets te verwerven of te investeren in een veelbelovend project. Het eind van het jaar zal financieel het meest gunstig zijn. Qua gezondheid lijkt er dit jaar een grote verbinding te zijn tussen het welzijn van het Paard en humeur. Hoe positiever het Paard is, hoe gezonder deze in het leven staat. Analyseer voor jezelf aan het begin van dit jaar of je wel voldoende beweegt en of je voedingspatroon goed is. Let op dat het voorjaar storingen kent en er een verhoogde kans is op grote vermoeidheid. Er wordt geadviseerd op te letten met vitamines. Een gebrek hieraan kan zorgen dat je fysieke weerstand sterk verlaagd. Deze periode doe je beter rustig aan en zorg je voor meer ontspanning. Paarden die te zwaar zijn, doen er goed aan voor de zomer te zorgen voor activiteiten om af te vallen. Ook is het belangrijk te zorgen dat je emotioneel lekker in je vel zit. Werkstress en slaapgebrek kunnen immuniteit ondermijnen en chronische ziekten verergeren. In de herfst is er een storende energie en wordt aangeraden voor de zekerheid een medisch onderzoek te doen. Let op dat er een energie is, die ervoor zorgt dat je ongelukken of kwetsuren krijgt. In de winter is er kans op besmettelijke ziekten, die als je niet oppast, chronisch kunnen worden.

Algemeen overzicht van de Vliegende Sterren voor alle tekens
We gaan naar het Jaar van het Waterkonijn. Na de dominante Tijger van vorig jaar kunnen we stellen dat het zeker een luchtiger en soms makkelijker jaar zal worden. Er zal minder strijd zijn en meer ruimte voor communicatie en diplomatie. Kijken we naar de vele geweldexplosies, dan zien we dat de energie van het Konijn, in tegenstelling tot de Tijger, kiest voor communiceren, vrede en overeenkomsten. We krijgen in het centrum van de Vliegende Sterren te maken met de #4 Ster. Het centrum is altijd bepalend voor de algemene sfeer binnen de wereldorde. De #4 Ster is de Ster van Relaties, Romantiek, Onderwijs en contact dat er onderling is. Mensen zullen daarom over het algemeen goed met elkaar omgaan en negatieve energieën zullen alleen voorbehouden zijn aan negatief ingestelde mensen. Er zal door deze Ster ruimte zijn voor innovatie, ontwikkeling en creativiteit, die gebruikt kunnen worden om de wereld duurzaam te houden. Om energie van de #4 Ster volledig op te roepen, wordt aangeraden in het centrum een amulet van de Vier Kardinale Tekens te plaatsen. Deze tekens zijn Rat, Haan, Konijn en Paard. Je kunt deze bij je dragen om onderweg positieve energie op te roepen. Dit amulet versterkt samenwerking, relaties, bedrijfsleven en het leven in het algemeen. Er is een perfecte balans tussen Yin en Yang. Niet alleen onder vertrouwde mensen zal er harmonie zijn, ook mensen die je dagelijks tegenkomt, zullen onderling een goed contact hebben. Door de #4 Ster is er namelijk meer kans op waardevolle contacten met een liefdesrelatie, vrienden en familie. Onder invloed van het Konijn zal er dit jaar Lap Chun energie ontstaan, die bestaat uit de drie Lentetekens Konijn, Draak en Tijger. Deze energie kan je oproepen met het Symbool van de Acht Gunstige Objecten. Dit zorgt er namelijk voor dat je vanuit alle sectoren de gunstige energie oproept. Hierdoor kan je het jaar goed opstarten en is er ruimte voor nieuwe initiatieven op alle gebieden van het leven. Heb je plannen om te ondernemen, dan is het een prima jaar dit te doen. Je kunt de Lap Chun oproepen met groene planten, groene accessoires en kleur groen.

We kijken per jaar ook naar de Vijf Elementen en zien dat er disbalans is. We hebben namelijk te maken met een overvloed aan Vuur, Hout en Water, maar Metaal en Aarde ontbreken. Dit is niet gunstig, omdat leiderschap nog wel eens zal ontbreken. Leiders, die een autoritair bewind hebben, kunnen nog wel eens te maken krijgen met weerstand en revoluties. Dit kan aan de ene kant zorgen voor instabiliteit. Aan de andere kant zijn er mogelijkheden dat bepaalde landen of gebieden een rustiger periode ingaan. Yin-Water botst met een overvloed aan Vuur, waardoor er heel wat strijd kan zijn. Hierdoor kunnen mensen die niet capabel zijn de neiging hebben te domineren. Aarde staat voor macht en autoriteit. Dit kan dan problemen geven, waardoor er heel wat ellende over de wereld kan komen. Voordeel is echter dat er verborgen componenten van Metaal en Aarde zijn, waardoor er op de achtergrond toch ook veel goeds kan ontstaan. Om evenwicht te brengen wordt aangeraden een symbool van de Vijf Elementen in Balans te dragen. Om verder het tekort aan Metaal op te lossen wordt aangeraden dit met Feng Shui op te lossen. Het meer dragen van Witte of Metallieke kleuren kan zorgen dat je gebrek aan Metaal kunt compenseren. Ook Feng Shui accessoires kunnen helpen, zoals onder andere een stalen hangertje van de Lotus Om Manu Padme Hum. Ook een amulet van de Hemelse Lung Ta kan krachtige energie opwekken. Door het ontbreken van Aarde kunnen mensen soms last hebben van onzekerheid en willen ze extra waardering. Er wordt aangeraden veel complimenten te geven en sympathiek en open met mensen om te gaan. Dit vergroot de aanwezigheid van verborgen Aarde. Voor mensen met leidinggevende functies wordt aangeraden een Ru Yi te dragen, omdat die zorgt dat je vertrouwde energie uitstraalt, waardoor mensen jou meer waarderen. Verder wordt aangeraden Aardetinten kleding te dragen. Ook kristal kan gunstige aarde-energie oproepen, waardoor er aangeraden wordt om zulke accessoires te plaatsen.

Het overschot aan het Vuur-element is gericht op financiële kansen en bezittingen. Verder is dit element verbonden aan het hart, de dunne darm en de algehele warmtehuishouding. Omdat er een overschot aan Vuur is, zijn mensen niet altijd in staat zich helder en gelukkig te voelen. Met name in perioden dat het warm is, kunnen we ons onrustig of angstig voelen. Ook zijn er wat meer irritaties onderling. Sommige mensen kunnen last van gluten en lactose hebben. Het is sowieso verstandig dat we er nu niet teveel van gebruiken. Koffie en gemberthee zijn nu ook niet zo verstandig. Beter drink je thee met citroenmelisse, munt of kamille. Drink in warme maanden vooral veel water. IJs is minder verstandig, evenals alcohol. Om balans te brengen in de grote hoeveelheid Vuur kan je gebruik maken van amuletten van Feng Shui Messing Drie Schapen of de Choy San, God van Welvaart. Positief is een overvloed aan Hout-Element. Dit zorgt ervoor dat we weinig met mentale blokkades te maken krijgen, omdat mensen in staat zijn creatief en fantasievol met eventuele problemen om te gaan. Je kunt energie oproepen met een beeldje van het Trio Leeuwen. Binnen de Chinese Leer gebruiken we pijlers, die onderverdeeld worden in uren, dagen, maanden en jaren. Dit jaar zijn de pijlers van uur en maand in evenwicht. Binnen de dagelijkse pijler hebben we te maken met Yin-Water dat sterker is dan Yin-Vuur, waardoor we deze als destructief kunnen zien. Dit geeft aan dat er geregeld conflicten tussen de man en vrouw kunnen zijn. De conflicten kunnen zich omzetten in ontrouw, huwelijkse- of andere problemen. Verstandig is het dit jaar om Kristallen Bollen en Rozenkwartsappel in je slaapkamer te plaatsen of deze als amulet bij je te dragen. De Jaarpijler kent positieve energie, omdat Yin Water en Yin Hout een gunstige verbinding met elkaar aangaan. Bijzonder is dat vooral ouderen meer waardering krijgen en meer in staat zijn invloed op hun omgeving te hebben. Wijsheid lijkt het toch te winnen van emoties en mensen die geschillen opzoeken.

Verder zullen er krachten zijn, die verspreid worden door vaderlijke en moederlijke energieën. In de noordwestelijke sector, zien we de ongeluk brengende #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech. Deze Gele Ster is een onheilspellende Ster en behoort tot het element aarde. Dit is ongunstig voor gezondheid en kan ongeluk brengen. Deze sector verspreidt ongelukkige energie vanuit vaderlijke energie. Hierdoor kan het gebeuren dat invloed van mannen minder sterk zal zijn. Om dit op te vangen, wordt aangeraden een Hart Sutra Pagode te plaatsen. Mannen doen er goed aan een amulet met de Emerald Pagode met mantra Ah Hum bij zich te dragen. De zuidwestelijke sector krijgt de Jaarlijkse #1 Ster van Overwinning, waardoor moederlijke energie positief in de maatschappij door kan werken. Plaats een Ru Yi in deze sector om de kracht te versterken. Vliegende Sterren en Bergsterren zijn altijd krachtig aanwezig, maar er zijn ook Verborgen Sterren. De Krijger Kuan Kung zorgt er dit jaar voor dat mensen meer kracht hebben om voor hun overtuigingen te gaan. We zijn dan ook meer in staat moeilijkheden aan te kunnen en niet op te geven. Plaats een beeldje van hem in je woonkamer om Kuan Kung gunstig te stemmen. De Ster van Welzijn en de Grote Bergster van Toekomstige Verwachtingen brengen geluk op financieel, en liefdesgebied. Zelfs mensen, die weinig geld hebben, zullen tevreden zijn. Plaats de Rode Olifant van Voorspoed om de Sterren positief te stemmen. Bedenk dat er in huiselijke kringen conflicten en ruzies kunnen ontstaan. De Olifant helpt je dit te voorkomen. Een symbool van Feng Huang, de Phoenix, is gunstig en kan zorgen voor wedergeboorte en transformatie van het oude naar nieuwe. Het Vuur vanuit het Zuiden kan voor menig teken krachtig zijn, mede omdat deze Sterren in die sector staan. Verrijzenis van de Phoenix kan geluk en mogelijkheden geven, waarbij de Jaarlijkse #9 Ster kan ondersteunen.

Andere krachtige verborgen Sterren zijn aanwezig. De Ster van Briljant Onderwijs biedt fantastische kansen om informatie op te nemen en goede resultaten te behalen. Innovatie, wetenschap en onderwijs zullen een sterke ontwikkeling meemaken. Je kunt deze energie oproepen met een amulet van Manjushri op je bureau of door een talisman van de Pagode van Wijsheid te dragen. De Ster van de Gouden Koets is gunstig voor mensen, die pas getrouwd zijn of mensen, die binnenkort willen trouwen. Mensen die al getrouwd zijn, kunnen door deze krachten beschermd worden tegen ontrouw en misleiding. Het kan dus een jaar van geluk, liefde en voorspoed worden. Mensen die nog geen partner hebben, maken dit jaar extra kans op een nieuwe liefde. Plaats de Kam van Romantiek of die van een Gelukkig Huwelijk in het zuidwesten of centrum van je huis. We moeten opletten dat de Bergster van Huwelijk ons ongeluk en ontevredenheid kan brengen. Met name mensen met een mindere relatie, kunnen er veel last van hebben. Miscommunicatie kan ontstaan, zelfs als de verstandhouding normaal gesproken goed is. Om deze negativiteit af te wenden, kan de eerder genoemde Kam uitkomst brengen. Ook een amulet van het Huwelijksslot van Dubbel Geluk kan gunstig zijn om negativiteit af te wenden. Tenslotte hebben we te maken met de Ster van het Reizende Paard. Deze energie is gunstig voor reizen, uitstapjes en activiteiten. Mensen zullen meer dan vorig jaar de neiging hebben nieuwe gebieden te ontdekken. Ook is het gunstige energie voor mensen, die plannen hebben in het buitenland te werken. Mondiaal gezien is deze energie gunstig voor onderhandeling tussen groepen, bedrijven en landen. Internationale samenwerking en inspanning om conflicten, oorlogen en andere negatieve zaken op te lossen, kunnen sterk aan de orde zijn. We moeten opletten dat instabiliteit kan ontstaan door negatief ingestelde mensen of groeperingen. Roep de energie op met een amulet van het Reizende Paard om negatieve energie af te wenden.

Al met al wordt het geen makkelijk jaar, maar is er voldoende hoop dat er toch wat rust in de wereld kan komen. In het jaar van het Konijn zal het er vooral op aankomen dat we een juiste timing hebben om handelingen, werk, liefde en andere aspecten goed uit te voeren. Er kan dit jaar namelijk wisselvallige energie zijn, omdat het Konijn eigenlijk maar twee mogelijkheden van handelen heeft: accepteren of afwijzen. Wat je kiest, zal afhangen van de situatie en de kracht die jij als persoon bezit. Bij verkeerde keuzes kunnen er grote mislukkingen komen. Bij juiste keuzes kan je tot grote hoogtes reiken en zal je beloond worden. Afhankelijk van wat je doet, kan je het best symbolen van Luchtdieren bij je dragen. De Lucht-Bever zorgt voor persoonlijke kracht, waardoor je lekker in je vel zit. De Lucht-Salamander kan ervoor zorgen dat je op intellectueel gebied krachtiger bezig kunt zijn om ideeën en plannen uit te werken. Het Lucht-Stekelvarken kan beschermen tegen negatieve energie, die we eerder beschreven. De Lucht-Hond zorgt voor vrede en vreedzaam contact. De Lucht-Draak is vernieuwend en innovatief en kan jou ertoe bewegen met iets te starten, wat je eerst niet durfde. De Lucht-Raaf kan gunstige energie brengen om te onderhandelen, te communiceren en belangrijke zakelijke besluiten te nemen. Tenslotte zal natuurlijk de kracht van het Konijn geroemd worden. Niet alleen het Water-Konijn zal dit jaar veel kracht geven, ook het Lucht-Konijn is vol energie en geluk. Het Lucht-Konijn zorgt dat mensen in staat zijn bepaalde acties en handelingen op het juiste moment te doen. We zijn in staat nauwkeurig te zien met welke strategieën we succes kunnen behalen. Plaats dus een beeldje van dit teken in je huis of draag deze mee als amulet, wat ook geldt voor de andere Luchttekens. In de Chinese leer vinden mensen het belangrijk amuletten of symbolen te dragen of deze in huis te plaatsen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)