Chinese Jaarhoroscoop Os

Chinese Jaarhoroscoop Os

Chinese Jaarhoroscoop Os

Geboorte jaar: 2009 1997 1985 1973 1961 1949 1937 1925 1913

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van de Os
In het jaar van het Zwarte Yin Water-Konijn
4 februari 2023 tot 3 februari 2024

De noordoostelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 en 2021 vallen onder dit teken. Valt je verjaardag vóór 4 februari, dan ben je een Rat. De Os vindt het belangrijk om duidelijke regels na te streven. Je bent betrouwbaar en zal niet snel mensen in de steek laten of afspraken verzaken. Je houdt van routine en hebt strikte normen en waarden. Daardoor kan jij je storen als dingen anders verlopen of als mensen zich onverantwoordelijk gedragen. Vooral de Haan, Slang en Rat zijn mensen die jou veel geluk brengen. Voor de Geit moet je oppassen, omdat deze je slechtste kant naar boven brengt, maar er kan ook een romantische spanning tussen jullie zijn. In je noordoostelijke sector brengt de Jaarlijkse #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog flink wat negativiteit. Deze rode Metaalster heeft een destructieve kracht en leidt voornamelijk tot financiële verliezen, diefstal, gevangenisstraffen en verwondingen. Het zal een jaar zijn om voorzichtig te blijven. Toch zijn er ook vele positieve energieën te bespeuren en kan je in principe bereiken wat je wilt. Je elementaire geluk zal namelijk goed zijn en daarmee kan jij je eigen geluk afdwingen. Tevens zijn er prima krachten vanuit de bergsterren te bespeuren. Er wordt aangeraden een beeldje van de Rijzende Gouden Draak met Parel en de Drie Leeuwen op de Drum in de noordoostelijke sector te plaatsen. Die zullen namelijk een positieve en krachtige Chi in je losmaken. Er wordt aangeraden actief te blijven en jezelf niet te bescheiden op te stellen, maar te zorgen dat je geen conflicten uitlokt. Ondanks de negatieve #7 Ster zijn er aanwijzingen dat je te maken krijgt met goede energie op gebied van carrière, financiën en persoonlijke leven. Je zult hier wel geduld bij moeten bewaren en niet te impulsief handelen. Heb je niet gelijk resultaten, wanhoop dan niet, maar blijf geloven in een goede afloop. Let op dat je persoonlijke Chi wel eens te wensen overlaat, omdat je fysiek minder sterk bent. Dit komt vooral, omdat het geluk op gebied van Spirituele Essentie en Levenskracht slecht kan zijn. Daarbij kan de #7 Ster energie bij je wegtrekken, waardoor je soms de moed kunt verliezen om ambities na te streven. Om dit te voorkomen wordt aangeraden het amulet van de Draak en het Paard van Spirituele Essentie te dragen om te zorgen dat je intuïtie goed is en je op gevoel kunt vertrouwen. Daarnaast kan je het amulet van Levenskracht dragen om lichamelijke energie te versterken.

Deze amuletten kunnen ondersteunen on alsnog gericht te blijven op datgene wat je graag wilt en taken makkelijker af te ronden, zonder ontmoedigd te raken. Het is verstandig ook thuis een beeldje van deze tekens te plaatsen en die kracht op te roepen. Toch zijn er goede energieën te bespeuren, omdat jouw sector zich op het dubbele Hemelse Zegel bevindt. Daarnaast zijn er twee zeer gunstige Bergsterren; De Grote Gunstige Ster en Kleine Hoopgevende Ster. Deze zorgen gezamenlijk voor geluk en voorspoed. Je Lung Ta, succesgeluk, zal dit jaar erg goed zijn, waardoor je er verstandig aan doet deze tevreden te houden. Dit kun je doen met een beeldje in het noordoosten van de Vreugdevolle Lung Ta. Op deze manier activeer je beide Sterren. We stelden al dat de Jaarlijkse Vliegende Ster dit jaar de #7 Ster is, die misleiding en verlies kan brengen. Daardoor zijn er aanwijzingen voor financiële verliezen, die kunnen leiden tot verlies, problemen als je teveel risico neemt en gewelddadigheid vanuit andere mensen. Je dient voorzichtig te zijn met geld, door meer te sparen en minder uit te geven. Ook dien je op te letten met investeringen, beleggingen en gokspellen. Doe vooral geen onverantwoordelijke acties en pas op met mensen, die het verkeerd met jou bedoelen. Blijf weg bij donkere plekken op straat, pas op voor dronken of gewelddadige mensen en beveilig je huis of kantoor voldoende. Er is anders een grote kans dat je met geweld te maken krijgt. De kans om beroofd of opgelicht te worden, is dit jaar groter. De Os doet er verstandig aan voor extra veiligheid te zorgen. Heb je een eigen bedrijf dan kan je te maken krijgen met werknemers, die het niet goed met je voorhebben. Vertrouw dit jaar niet teveel op anderen, omdat misleiding, verraad en bedrog aanwezig zijn. Zelfs mensen, die je normaal vertrouwt, kunnen minder betrouwbaar zijn. Wees waakzaam, houd alles in de gaten en blijf weg bij plekken, waarvan je gelijk weet dat er gevaar kan dreigen. Plaats een beeldje van de Edele Olifant en Kosmische Neushoorn in het noordoosten van je huis of kantoor. Plaats deze ook op plekken waar de kans op inbraak groot is. Je kunt negatieve energie dan vermijden. Om tegen geweld en verraad beschermd te worden, wordt aangeraden een beeldje van Kuan Kung op zijn Paard te plaatsen. Anti-Inbraak en Geweldsymbolen worden ook aangeraden om te zorgen dat je geen geld kwijtraakt door gewelduitingen.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
Een zeer goede invloed en veel geluk zal vanaf de Ster van het Hemelse Zegel komen. Er zijn dan ook momenten dat het allemaal goed zal gaan en het ongeluk volledig aan je voorbij zal gaan. Het lijkt vaak alsof deze Ster niet aanwezig is, maar achter de schermen zal deze in verschillende delen van je sector invloed hebben. Je kunt er krachtige energie aan hebben, die zorgt dat jij de juiste dingen doet, zelfs als je twijfelt of als je niet op een goede wijze bezig bent. De Ster zal van je vragen naar je gevoel en intuïtie te luisteren. Bedenk dat elke actie die je doet onder auspiciën van het Hemelse Zegel zorgt dat je juiste dingen kunt doen. Vertrouw op dat wat je voelt en dromen die er aan je voorbijkomen. In principe zorgt deze Ster ervoor dat je geen fouten kunt maken, tenzij anderen een krachtige negatieve invloed op je hebben. De Ster kan geactiveerd en tevreden gehouden worden met een amulet van de Draak met het Hemelse Zegel, die je het best dagelijks bij je kunt dragen. Ook een Bonte Liu Li Drakenzegel in het noordoosten van je huis of kantoor kan veel goede krachten geven. De kleine veelbelovende Ster komt ook in jouw sector terecht en komt vanuit de richting van de Tijger. Hierdoor zijn er kleine successen mogelijk, die uiteindelijk veel positiviteit kunnen brengen. Het zal belangrijk zijn niet te impulsief te zijn en vooral niet teveel te willen. Kleine successen kunnen ook erg mooi zijn. Wanneer je grote zaken wilt doen, dan is het belangrijk geduld te houden en plannen voor de lange termijn te maken. Alleen dan kan je voor het einde van dit jaar grote mogelijkheden krijgen. Het zal een moeilijk jaar zijn om altijd maar gemotiveerd te blijven om het een en ander te bereiken. Echter met een duidelijk plan en de kracht niet op te geven zijn er successen mogelijk. Overigens is het een goed jaar om met een Tijger samen te werken. Er is een sterke energie vanuit de Ster van Grote Gunstige Toekomstverwachtingen, die vanuit de richting vanuit de Rat komt. Deze Ster kan bijzondere krachten geven, waardoor er uiteindelijk gaandeweg het jaar grote kansen en veranderingen zijn. Deze kan ambities en verwachtingen alsnog vergroten en zorgen dat er heel wat kan gebeuren. Je kunt blokkades en vertragingen prima aanpakken als je deze energie maar tevreden weet te stellen. Het kan op dit gebied verstandig zijn om een Rat als ondersteuning te vragen. Heb je het geluk dat een partner, vriend, broer of collega onder dit teken valt, dan zal je veel geluk hebben. Tijd die je met hen doorbrengt, kan positieve energieën opleveren en tot vruchtbare resultaten leiden. Je kunt de Grote Gunstige Ster opwekken door een beeldje van de Drie Leeuwen op de Drum of een Spiegel van de Grote Verwachtingen in het noorden te plaatsen. Ook kan het nuttig zijn een amulet van de Drie Leeuwen bij je te dragen.

Het leven van de Os in het Chinese Jaar van het Waterkonijn
Qua gezondheid is het geen slecht jaar voor de Os. Je moet alert zijn op alcohol en andere schadelijke genotsproducten. Ook het voedingspatroon moet in de gaten gehouden worden. Stress dient vermeden te worden, omdat deze weerstand kan verlagen. Hierdoor zal je immuunsysteem moeilijker in staat zijn bacteriële en virale infecties tegen te gaan. Je moet dus op je gezondheid letten, maar de kans op ernstige of langdurige ziektes is er nauwelijks. Over het algemeen zal je echter van energie blaken en is je fysieke conditie super, waardoor je niet snel ziek te krijgen bent. Een Gouden Wu Lou met Garuda Vogel kan effectief zijn tegen ziektes en bedreigende energie. Een Wu Lou met Vijf Vleermuizen kan beschermend werken, evenals een beeldje van de Acht Onsterfelijken. De #7 Ster van Verlies en Bedrog zorgt voor een versterkte kans op financiële verliezen als gevolg van diefstal en andere geweldsvormen. Deze Ster kan ervoor zorgen dat mensen minder geneigd zijn jou te ondersteunen. Je zult hoofdzakelijk op jezelf moeten vertrouwen. Richt je op kleinere zaken en niet op al te grote doelen en projecten, tenzij er wel steun is. Hoe sterker je emoties zijn, hoe minder last je van de #7 Ster hebt. Zorg ervoor dat er orde in je leven is en een duidelijk agenda. Moet je belangrijke zaken doen dan is het belangrijk deze stap voor stap te doen en niet te impulsief te handelen. Over het algemeen zal de Os krachtig in het leven staan, ondanks een verzwakt elementair geluk. Financieel zullen veel Ossen negatieve energie van de #7 Ster alsnog ontlopen als ze verantwoordelijk in het leven staan. Kinderen zullen het zeer goed op school doen. Plaats een beeldje van de God van Welvaart in het zuidoosten van hun woonkamer. Zij zullen dan een sterke ambitie hebben om goed te willen presteren. Bij volwassenen kan deze God een vergrote kans geven om financiën te beschermen en minder last van verlies te hebben. Wel zal je hard moeten blijven werken om je te kunnen ontwikkelen en kan je echt niet bij de pakken neer gaan zitten. Verder kan het verstandig zijn om een Gele Dzambala en beeldjes van de Blauwe Neushoorn met Olifant in jouw sector te plaatsen. Deze kunnen negatieve energieën afwenden of zelfs geheel absorberen. Gebruik de levenskracht, die dus wat zwakker is, door verstandig te leven en wees verantwoordelijk. Dan zit je lekkerder in je vel en kan op je vele gebieden, zowel privé als zakelijk alsnog goed presteren.

Over het algemeen zal het voor de meeste Ossen een prima jaar worden om zakelijk goed bezig te zijn. Je hebt veel vertrouwen en doorzettingsvermogen, waardoor je hoopvolle Hemelse energie oproept. Vooral een positieve houding kan dit versterken. Zorg ervoor dat je geen excuses gebruikt, waarom je bepaalde dingen niet doet of gedaan hebt. Doe gewoon je werk, dan zal je vanzelf positieve Hemelse Energie oproepen. Om de positieve energie van de diverse sterren op te roepen wordt aangeraden een rutiel kwarts te dragen. Deze zorgt dat mensen in staat zijn problemen makkelijker te onderkennen en dit kan dan vooral op sociaal en liefdesgebied voor goede krachten zorgen. Verder kan je hierdoor veel sterker en daadkrachtiger handelen. Ook je vertrouwen kan erdoor vergroot worden en dan het liefst in combinatie met een amulet van Goed Fortuin. Ook Citrien kan nuttig zijn om de energie van de #7 Ster af te wenden. Zowel Rutielkwarts als de Citrien kunnen negatieve geesten afweren en blokkades van de chakra’s opheffen, waardoor je zowel mentaal als fysiek krachtiger wordt. Ook zal je hierdoor een sympathieke en liefdevolle uitstraling hebben. Singles kunnen dit jaar makkelijker alleen zijn en minder sterk de neiging hebben om ten koste van alles een nieuwe partner te vinden. Komt er iemand op je pad, waarvan je denkt dat dit een serieuze partner kan worden, dan zal dit voor jou voor een langere periode zijn. Gebonden mensen kunnen veel energie aan hun partner geven en liefde delen. Over het algemeen zal je minder schuldgevoelens hebben, waarbij bepaalde fobieën verlicht kunnen worden. Zijn er in de relatie moeilijkheden dan kan de Os makkelijk vergeven en ben je in staat om ruzies en andere conflicten te voorkomen. Over het algemeen zal dit Chinese Jaar een romantische tijd zijn. Er lijkt een verdieping te zijn van romantische gevoelens, waardoor er in een relatie mooie momenten ontstaan en dan vooral in maanden waarin er een positieve Maandelijkse Ster is. De Os heeft een positieve en aantrekkelijke uitstraling en die kan je gebruiken om je partner aan je te binden en er iets moois van te maken. Singles kunnen de energie gebruiken om nieuwe mensen aan te trekken. Ook is er een kans dat een ex-partner terug in je leven komt. Jongere Ossen dien alert te zijn, dat ze niet te speels in de relatie staan, omdat dit een partner kan kwetsen. Sommige Ossen, die een langdurige relatie hebben, moeten opletten dat ze met sleur te maken krijgen. Daardoor kunnen ze minder lekker in hun vel zitten. Zij maken dan veel meer kans op problemen in een relatie, waarbij zelfs ontrouw of een breuk kan ontstaan. Om die tegen te gaan, wordt aangeraden een Gouden Haan met Waaier aan een sleutelhanger te dragen. Ook een Amethist kan goede energie oproepen en zorgen dat jij een positieve energie uitstraalt.

Algemeen overzicht van de Vliegende Sterren voor alle tekens
We gaan naar het Jaar van het Waterkonijn. Na de dominante Tijger van vorig jaar kunnen we stellen dat het zeker een luchtiger en soms makkelijker jaar zal worden. Er zal minder strijd zijn en meer ruimte voor communicatie en diplomatie. Kijken we naar de vele geweldexplosies, dan zien we dat de energie van het Konijn, in tegenstelling tot de Tijger, kiest voor communiceren, vrede en overeenkomsten. We krijgen in het centrum van de Vliegende Sterren te maken met de #4 Ster. Het centrum is altijd bepalend voor de algemene sfeer binnen de wereldorde. De #4 Ster is de Ster van Relaties, Romantiek, Onderwijs en contact dat er onderling is. Mensen zullen daarom over het algemeen goed met elkaar omgaan en negatieve energieën zullen alleen voorbehouden zijn aan negatief ingestelde mensen. Er zal door deze Ster ruimte zijn voor innovatie, ontwikkeling en creativiteit, die gebruikt kunnen worden om de wereld duurzaam te houden. Om energie van de #4 Ster volledig op te roepen, wordt aangeraden in het centrum een amulet van de Vier Kardinale Tekens te plaatsen. Deze tekens zijn Rat, Haan, Konijn en Paard. Je kunt deze bij je dragen om onderweg positieve energie op te roepen. Dit amulet versterkt samenwerking, relaties, bedrijfsleven en het leven in het algemeen. Er is een perfecte balans tussen Yin en Yang. Niet alleen onder vertrouwde mensen zal er harmonie zijn, ook mensen die je dagelijks tegenkomt, zullen onderling een goed contact hebben. Door de #4 Ster is er namelijk meer kans op waardevolle contacten met een liefdesrelatie, vrienden en familie. Onder invloed van het Konijn zal er dit jaar Lap Chun energie ontstaan, die bestaat uit de drie Lentetekens Konijn, Draak en Tijger. Deze energie kan je oproepen met het Symbool van de Acht Gunstige Objecten. Dit zorgt er namelijk voor dat je vanuit alle sectoren de gunstige energie oproept. Hierdoor kan je het jaar goed opstarten en is er ruimte voor nieuwe initiatieven op alle gebieden van het leven. Heb je plannen om te ondernemen, dan is het een prima jaar dit te doen. Je kunt de Lap Chun ook oproepen met groene planten, groene accessoires en de kleur groen.

We kijken per jaar ook naar de Vijf Elementen en zien dat er disbalans is. We hebben namelijk te maken met een overvloed aan Vuur, Hout en Water, maar Metaal en Aarde ontbreken. Dit is niet gunstig, omdat leiderschap nog wel eens zal ontbreken. Leiders, die een autoritair bewind hebben, kunnen nog wel eens te maken krijgen met weerstand en revoluties. Dit kan aan de ene kant zorgen voor instabiliteit. Aan de andere kant zijn er mogelijkheden dat bepaalde landen of gebieden een rustiger periode ingaan. Yin-Water botst met een overvloed aan Vuur, waardoor er heel wat strijd kan zijn. Hierdoor kunnen mensen die niet capabel zijn de neiging hebben te domineren. Aarde staat voor macht en autoriteit. Dit kan dan problemen geven, waardoor er heel wat ellende over de wereld kan komen. Voordeel is echter dat er verborgen componenten van Metaal en Aarde zijn, waardoor er op de achtergrond toch ook veel goeds kan ontstaan. Om evenwicht te brengen wordt aangeraden een symbool van de Vijf Elementen in Balans te dragen. Om verder het tekort aan Metaal op te lossen wordt aangeraden dit met Feng Shui op te lossen. Het meer dragen van Witte of Metallieke kleuren kan zorgen dat je gebrek aan Metaal kunt compenseren. Ook Feng Shui accessoires kunnen helpen, zoals onder andere een stalen hangertje van de Lotus Om Manu Padme Hum. Ook een amulet van de Hemelse Lung Ta kan krachtige energie opwekken. Door het ontbreken van Aarde kunnen mensen soms last hebben van onzekerheid en willen ze extra waardering. Er wordt aangeraden veel complimenten te geven en sympathiek en open met mensen om te gaan. Dit vergroot de aanwezigheid van verborgen Aarde. Voor mensen met leidinggevende functies wordt aangeraden een Ru Yi te dragen, omdat die zorgt dat je vertrouwde energie uitstraalt, waardoor mensen jou meer waarderen. Verder wordt aangeraden Aardetinten kleding te dragen. Ook kristal kan gunstige aarde-energie oproepen, waardoor er aangeraden wordt om zulke accessoires te plaatsen.

Het overschot aan het Vuur-element is gericht op financiële kansen en bezittingen. Verder is dit element verbonden aan het hart, de dunne darm en de algehele warmtehuishouding. Omdat er een overschot aan Vuur is, zijn mensen niet altijd in staat zich helder en gelukkig te voelen. Met name in perioden dat het warm is, kunnen we ons onrustig of angstig voelen. Ook zijn er wat meer irritaties onderling. Sommige mensen kunnen last van gluten en lactose hebben. Het is sowieso verstandig dat we er nu niet teveel van gebruiken. Koffie en gemberthee zijn nu ook niet zo verstandig. Beter drink je thee met citroenmelisse, munt of kamille. Drink in warme maanden vooral veel water. IJs is minder verstandig, evenals alcohol. Om balans te brengen in de grote hoeveelheid Vuur kan je gebruik maken van amuletten van Feng Shui Messing Drie Schapen of de Choy San, God van Welvaart. Positief is een overvloed aan Hout-Element. Dit zorgt ervoor dat we weinig met mentale blokkades te maken krijgen, omdat mensen in staat zijn creatief en fantasievol met eventuele problemen om te gaan. Je kunt energie oproepen met een beeldje van het Trio Leeuwen. Binnen de Chinese Leer gebruiken we pijlers, die onderverdeeld worden in uren, dagen, maanden en jaren. Dit jaar zijn de pijlers van uur en maand in evenwicht. Binnen de dagelijkse pijler hebben we te maken met Yin-Water dat sterker is dan Yin-Vuur, waardoor we deze als destructief kunnen zien. Dit geeft aan dat er geregeld conflicten tussen de man en vrouw kunnen zijn. De conflicten kunnen zich omzetten in ontrouw, huwelijkse- of andere problemen. Verstandig is het dit jaar om Kristallen Bollen en Rozenkwartsappel in je slaapkamer te plaatsen of deze als amulet bij je te dragen. De Jaarpijler kent positieve energie, omdat Yin Water en Yin Hout een gunstige verbinding met elkaar aangaan. Bijzonder is dat vooral ouderen meer waardering krijgen en meer in staat zijn invloed op hun omgeving te hebben. Wijsheid lijkt het toch te winnen van emoties en mensen die geschillen opzoeken.

Verder zullen er krachten zijn, die verspreid worden door vaderlijke en moederlijke energieën. In de noordwestelijke sector, zien we de ongeluk brengende #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech. Deze Gele Ster is een onheilspellende Ster en behoort tot het element aarde. Dit is ongunstig voor gezondheid en kan ongeluk brengen. Deze sector verspreidt ongelukkige energie vanuit vaderlijke energie. Hierdoor kan het gebeuren dat invloed van mannen minder sterk zal zijn. Om dit op te vangen, wordt aangeraden een Hart Sutra Pagode te plaatsen. Mannen doen er goed aan een amulet met de Emerald Pagode met mantra Ah Hum bij zich te dragen. De zuidwestelijke sector krijgt de Jaarlijkse #1 Ster van Overwinning, waardoor moederlijke energie positief in de maatschappij door kan werken. Plaats een Ru Yi in deze sector om de kracht te versterken. Vliegende Sterren en Bergsterren zijn altijd krachtig aanwezig, maar er zijn ook Verborgen Sterren. De Krijger Kuan Kung zorgt er dit jaar voor dat mensen meer kracht hebben om voor hun overtuigingen te gaan. We zijn dan ook meer in staat moeilijkheden aan te kunnen en niet op te geven. Plaats een beeldje van hem in je woonkamer om Kuan Kung gunstig te stemmen. De Ster van Welzijn en de Grote Bergster van Toekomstige Verwachtingen brengen geluk op financieel, en liefdesgebied. Zelfs mensen, die weinig geld hebben, zullen tevreden zijn. Plaats de Rode Olifant van Voorspoed om de Sterren positief te stemmen. Bedenk dat er in huiselijke kringen conflicten en ruzies kunnen ontstaan. De Olifant helpt je dit te voorkomen. Een symbool van Feng Huang, de Phoenix, is gunstig en kan zorgen voor wedergeboorte en transformatie van het oude naar nieuwe. Het Vuur vanuit het Zuiden kan voor menig teken krachtig zijn, mede omdat deze Sterren in die sector staan. Verrijzenis van de Phoenix kan geluk en mogelijkheden geven, waarbij de Jaarlijkse #9 Ster kan ondersteunen.

Andere krachtige verborgen Sterren zijn aanwezig. De Ster van Briljant Onderwijs biedt fantastische kansen om informatie op te nemen en goede resultaten te behalen. Innovatie, wetenschap en onderwijs zullen een sterke ontwikkeling meemaken. Je kunt deze energie oproepen met een amulet van Manjushri op je bureau of door een talisman van de Pagode van Wijsheid te dragen. De Ster van de Gouden Koets is gunstig voor mensen, die pas getrouwd zijn of mensen, die binnenkort willen trouwen. Mensen die al getrouwd zijn, kunnen door deze krachten beschermd worden tegen ontrouw en misleiding. Het kan dus een jaar van geluk, liefde en voorspoed worden. Mensen die nog geen partner hebben, maken dit jaar extra kans op een nieuwe liefde. Plaats de Kam van Romantiek of die van een Gelukkig Huwelijk in het zuidwesten of centrum van je huis. We moeten opletten dat de Bergster van Huwelijk ons ongeluk en ontevredenheid kan brengen. Met name mensen met een mindere relatie, kunnen er veel last van hebben. Miscommunicatie kan ontstaan, zelfs als de verstandhouding normaal gesproken goed is. Om deze negativiteit af te wenden, kan de eerder genoemde Kam uitkomst brengen. Ook een amulet van het Huwelijksslot van Dubbel Geluk kan gunstig zijn om negativiteit af te wenden. Tenslotte hebben we te maken met de Ster van het Reizende Paard. Deze energie is gunstig voor reizen, uitstapjes en activiteiten. Mensen zullen meer dan vorig jaar de neiging hebben nieuwe gebieden te ontdekken. Ook is het gunstige energie voor mensen, die plannen hebben in het buitenland te werken. Mondiaal gezien is deze energie gunstig voor onderhandeling tussen groepen, bedrijven en landen. Internationale samenwerking en inspanning om conflicten, oorlogen en andere negatieve zaken op te lossen, kunnen sterk aan de orde zijn. We moeten opletten dat instabiliteit kan ontstaan door negatief ingestelde mensen of groeperingen. Roep de energie op met een amulet van het Reizende Paard om negatieve energie af te wenden.

Al met al wordt het geen makkelijk jaar, maar is er voldoende hoop dat er toch wat rust in de wereld kan komen. In het jaar van het Konijn zal het er vooral op aankomen dat we een juiste timing hebben om handelingen, werk, liefde en andere aspecten goed uit te voeren. Er kan dit jaar namelijk wisselvallige energie zijn, omdat het Konijn eigenlijk maar twee mogelijkheden van handelen heeft: accepteren of afwijzen. Wat je kiest, zal afhangen van de situatie en de kracht die jij als persoon bezit. Bij verkeerde keuzes kunnen er grote mislukkingen komen. Bij juiste keuzes kan je tot grote hoogtes reiken en zal je beloond worden. Afhankelijk van wat je doet, kan je het best symbolen van Luchtdieren bij je dragen. De Lucht-Bever zorgt voor persoonlijke kracht, waardoor je lekker in je vel zit. De Lucht-Salamander kan ervoor zorgen dat je op intellectueel gebied krachtiger bezig kunt zijn om ideeën en plannen uit te werken. Het Lucht-Stekelvarken kan beschermen tegen negatieve energie, die we eerder beschreven. De Lucht-Hond zorgt voor vrede en vreedzaam contact. De Lucht-Draak is vernieuwend en innovatief en kan jou ertoe bewegen met iets te starten, wat je eerst niet durfde. De Lucht-Raaf kan gunstige energie brengen om te onderhandelen, te communiceren en belangrijke zakelijke besluiten te nemen. Tenslotte zal natuurlijk de kracht van het Konijn geroemd worden. Niet alleen het Water-Konijn zal dit jaar veel kracht geven, ook het Lucht-Konijn is vol energie en geluk. Het Lucht-Konijn zorgt dat mensen in staat zijn bepaalde acties en handelingen op het juiste moment te doen. We zijn in staat nauwkeurig te zien met welke strategieën we succes kunnen behalen. Plaats dus een beeldje van dit teken in je huis of draag deze mee als amulet, wat ook geldt voor de andere Luchttekens. In de Chinese leer vinden mensen het belangrijk amuletten of symbolen te dragen of deze in huis te plaatsen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)