Chinese Jaarhoroscoop Hond

Chinese Jaarhoroscoop Hond

Chinese Jaarhoroscoop Hond

Geboorte jaar: 2006 1994 1982 1970 1958 1946 1934 1922 1910

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken


Chinese jaarhoroscoop van de Hond in het jaar van de Metaal-Os
4 februari 2021 tot 3 februari 2022

De noordwestelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 en 2018 vallen onder dit teken. Valt je verjaardag voor de 4de dan is je astrologische teken de Haan. De Hond kan nogal behoudend zijn en heeft veel, soms zelfs ouderwetse, normen en waarden. Je bent eerlijk en betrouwbaar en daar streef je ook naar. In de Noordwestelijke sector zal de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog zijn intrede doen en dit is zeker geen gunstige energie. Ook de Feng Shui en twee Bergsterren kunnen jou dwars zitten. Dit betekent niet dat alles heel slecht zal worden, omdat er toch ook veel gunstige krachten zijn. Vooral je Levenskracht zal erg goed zijn en je Lung Ta is gemiddeld, maar daardoor zijn er toch ook veel mooie maanden bij. Je Spirituele Essentie is echter wel heel slecht en je doet er dan ook verstandig aan om hier voorzorgsmaatregelen in te nemen. Vooral een Om Dakini Spiritualiteit Versterker kan je ondersteunen om hogere energieën gunstig te stemmen. Je kunt zelfvertrouwen vergroten en gaat minder aan jezelf twijfelen. Hierdoor kan jij je eigen geluk afdwingen en kun je genoeg kansen krijgen om je leven mooi te maken. Er wordt aangeraden geduld te bewaren en impulsiviteit onder controle te houden. Het wordt misschien niet het allermooiste jaar, maar jij laat je niet klein krijgen en spant je in om het leven leuk te houden. Je zult extra aandacht moeten hebben voor financiële zaken en vooral, omdat er mensen zijn, die jou negatief zullen bejegenen. Overvallen, bedrog en diefstal kunnen optreden en je zult je hier tegen moeten wapen. Ook moet je opletten dat er mensen zijn, die jou verraden. Zelfs een vertrouwd persoon kan over grenzen gaan. Om de #7 Ster af te weren kan je een hanger met Groen Fluorietkristal bij je dragen. Ook de Veelkleurige Fantoomkwarts is een uniek sieraad om kwade energie af te weren. Omdat je vitaal en vastberaden bent, kan je veel kracht hebben om eigen geluk op te roepen. Pas op voor donkere plekken en onbekende omgevingen. Een Feng Shui Protectie Talisman kan nuttig zijn, omdat je hierdoor steeds herinnerd wordt om bepaalde risico’s niet te nemen. Om je huis veilig te houden kan een beeld van de Blauwe Olifant met Neushoorn negativiteit afweren. Plaats deze in het noordwesten om inbraken en diefstallen tegen te gaan. Houd ook huis en werkplek veilig. Er wordt aangeraden de beveiliging van de gebouwen waar jij veel bent, zeer goed te controleren op zwakke plekken en dit te veranderen.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
Naast de #7 Ster zijn er twee negatieve bergsterren, die flink storen. De Ster van Drie Moorden kan op drie gebieden schade brengen. Ten 1ste kan er geldverlies optreden, ten 2de is het mogelijk dat er een geliefde uit je leven zal verdwijnen en ten 3de is er negatieve invloed op je carrière. Om deze negativiteit te onderdrukken, wordt aangeraden een beeldje van de Drie Hemelse Bewakers in het oosten te plaatsen of in het westen met de voorkant naar het oosten. In het centrum zal de Wu Duo Ongeluksster niet zo zeer negatief op jouw carrière drukken, maar in het algemeen kan deze wel ongeluk brengen. Een sleutelhanger met ‘Om’ mantra kan erg gunstig zijn om deze energie af te wenden. Een andere negatieve invloed komt indirect van de Tai Sui en kan vooral voor problemen zorgen als jij niet verantwoordelijk of eerlijk bezig bent. Ga dus geen dingen doen die jou in de problemen brengen. De Tai Sui kan dan energie opleveren, die onherstelbare schade geeft. Om hier, naast het zorgen voor verantwoordelijk gedrag, gewapend tegen te zijn, wordt aangeraden een Stel Gouden Pi Yao in het zuidoosten te plaatsen of een hangertje van de Tai Sui te dragen. Gelukkig is er positieve energie vanuit de bergsterren. De Ster van de Kleine Gunstige Toekomstverwachtingen staat positief in je sector en zorgen dat doelen op de korte termijn soepel verlopen. Wees tevreden met de kleine dingen in je leven. Wees geduldig, omdat bepaalde inspanningen niet gelijk resultaat geven. Wees gerust uiteindelijk kunnen ze je veel bieden.

Romantiek en sociale contacten
De invloed van de #7 Ster van Verraad en Bedrog zal in je privéleven veel teweegbrengen. Niet alleen vriendschappen staan onder druk, ook familiale en liefdescontacten zijn onderhevig aan storingen. Dit kan van alles betekenen en dat maakt de Ster verraderlijk. Je weet nooit wat er werkelijk gaat gebeuren. Je kunt maanden hebben dat het allemaal goed gaat en opeens kan er een maand zijn dat je met tegenslag te maken krijgt. Vriendschappen kunnen opeens onder druk staan en familiebanden verbroken worden. Belangrijke waarschuwingen op gebied van de liefde kunnen bedrog of paranoia zijn. Hierbij kunnen jij of je partner bedriegen, waardoor er een kink in de kabel komt. Hierbij heb je de neiging over grenzen te gaan, maar het kan ook betekenen dat de ander dit bij jou doet. Houd vertrouwen en confronteer je partner niet, omdat jij het vermoedt. In dit geval kan de #7 Ster werkelijk in jullie relatie indringen en, zelfs als er niets aan de hand is, conflicten geven. In dat geval is een breuk mogelijk. Er zijn aanwijzingen dat jij gestrest raakt en je partner kan beschuldigen. Toch zijn vooruitzichten op goede relaties dit jaar sterker dan die op een breuk. De meeste maanden ben je trouw en liefdevol en zal jij je partner warmte bieden. Er zijn geregeld mooie momenten en dan is er geen vuiltje aan de lucht. De Hond is dit jaar romantisch en gericht op creëren van een intense band. Let op dat dit voor gebonden mensen soms een grote druk op een relatie legt, omdat je teveel verwacht van je partner. Ook vriendschappen en familie kunnen hiermee te maken hebben. Tracht rust te bewaren en blijf reëel als de ander niet voldoende teruggeeft. Ook singles verwachten dit jaar erg veel en leggen de nadruk op emoties en fysieke aantrekkingskracht. Ook jij kunt de lat dan hoog leggen, waardoor het moeilijker zal zijn een nieuwe relatie te creëren. Het is zeker niet verkeerd om eisen te stellen, maar kijk wel naar jezelf en wat jij te bieden hebt. Sommige mensen verwachten van een ander wat ze zelf niet kunnen geven. Mocht je dit jaar moeite hebben met delen van je leven, dan wordt aangeraden om meer tijd door te brengen met familie en andere dierbaren in je leven. Met name maanden dat de gelukssterren in jouw sector komen, neemt de kans op een relatie voor singles en verdieping van een bestaande relatie toe. Verbeter geluk met een Liuli mandarijn Eenden in je slaapkamer. Ook een liefdesversterker van het Konijn en Maan kan veel goeds brengen. Om onderweg tegen negatieve energieën beschermd te worden, zoals overvallen, bedrog en andere gewelddadige zaken, wordt aangeraden een hangertje met Maansteen en Aardbeienkwarts te dragen. Deze brengen een unieke steun om warmte uit te stralen. Word je relatie bedreigd, dan bied een amulet met de Witte Vos met Negen Staarten erg veel hulp.

Carrière en financiën
Je zit dit jaar, ondanks negatieve energie, vol enthousiasme. Je wilt iets van het jaar maken en kunt vele ideeën hebben. Ondanks heftige energie van de #7 Ster weet je altijd wel kracht te vinden om relaxed en overwogen met eventuele problemen om te gaan. In je werk heb je veel concentratie en kan je veel taken met goed resultaat afronden. Je dwingt je eigen kansen af en kan er gefrustreerd van raken als dingen niet gaan zoals jij wilt. Let op met risico’s, omdat je iemand bent die vasthoudend is en soms net iets teveel. Over het algemeen heb je hier oog voor en kun je voor de zomer aanbreekt, veel afronden. Het is belangrijk dat je flexibel blijft en doelstellingen aanpast als bepaalde zaken niet afgerond worden. Zie dit niet als falen, maar als uitdaging om deze later alsnog aan te pakken. Ga je hier soepel mee om en blijf je relaxt, dan bereik je erg veel. De vooruitzichten voor de zomer zijn iets minder, omdat je de neiging hebt ongeduldig te zijn. Je bent zelfs egocentrisch en wilt dingen alleen doen, omdat je denkt dat anderen niet kunnen wat jij kunt. Het is nergens voor nodig risico’s te nemen, waarvan je gelijk al weet dat ze tot niets leiden. Beter kun je afwegen wat nuttig is en alleen deze dingen doen. In contact met mensen, wordt aangeraden open te staan voor de inbreng van anderen. Luister naar adviezen en zorg dat jij jezelf op de rit houdt, door geduld te tonen en wilskrachtig te blijven. Lukt dit dan zal het een stuk beter gaan en zal jij je doelstellingen behalen. Financieel gezien zal je het eerste deel van het jaar relaxt beginnen. De lente en zomer verlopen dan juist erg gunstig, waarbij je meer inkomsten kunt hebben. Je neemt juiste besluiten en let op uitgaven door eerst na te denken of advies in te winnen. Het eind van het jaar dien je in de gaten te houden dat je onverwachte uitgaven kunt hebben, maar als je daar de rest van het jaar aandacht aan schenkt, kun je dit verstandig opvangen. De 15 jarige kan ondanks tegenslagen toch in staat zijn vooruitgang te boeken. Je moet er extra hard voor werken, omdat de #7 Ster geregeld voor negativiteit zorgt. Lukt dit, dan zal je bereiken wat je wilt. Vraag ouderen om advies, dat zal een hoop licht geven. De 27 en 39 jarigen dienen niet teveel te veranderen. Daar is het niet het juiste jaar voor. Wil je veranderingen, dan wordt aangeraden dit jaar vooral te gebruiken om doelen te stellen en plannen te maken. Ervaring en wijsheid van ouderen kan het eerste succes brengen. Je kunt succes in je carrière vergroten met het gebruik van een Talisman van de Witte Tijger. Deze kan jou beschermen tegen kwade energieën van de #7 Ster en de Bergsterren. Deze talisman is ook voor andere Honden zeer geschikt. De 51 en 63 jarigen dienen zich minder op financiën te richten. Je kunt dit wel eens overdrijven, maar dit geeft stress. Doe dus alleen zakelijke transacties als je zeker weet dat het goed zit.

Gezondheid
Het jaar verloopt niet altijd makkelijk en kan energie afzwakken. Zorg voor voldoende rust, ontspanning, maar ook beweging, omdat je fysiek anders in de problemen kunt komen. Pas vooral het eerste deel van het jaar op voor negatieve energieën. Het voorjaar kunnen er emotioneel wat gevoelens in je loskomen die angst en stress brengen. Hierdoor treed er vermoeidheid op en dat kan jou in de zomer achtervolgen. Vanaf augustus zal er meer rust komen. Je voelt ontspanning en kunt genieten van warmte die er letterlijk en figuurlijk op je afkomt. Let in de herfst op dat je niet al teveel wilt doen, maar dat je geregeld tijd voor leuke activiteiten neemt. Lukt dit, dan zal je aan het eind van het jaar fitter zijn. De winter zal veel kracht bieden, waarbij je steeds meer energie krijgt. Het is een prima periode om te sporten, alhoewel dit voor het hele jaar natuurlijk goed is. Je zult merken dat je, als je het hele jaar gezond eet, drinkt en beweegt, al eerder meer kracht kunt hebben. Je hebt het dus zelf in handen op welk moment je krachtig voor de dag komt en kan dus je eigen geluk afdwingen. Het is aan jou welke kant je kiest en keuzes je uiteindelijk maakt. In principe zullen de meeste Honden ernstige ziektes of andere problemen afwenden. De 27 en 87 jarigen kunnen een gemiddelde gezondheid hebben en moeten alert blijven. De 39 jarige is de enige Hond die zich zorgen moet maken, omdat deze wel veel problemen kan hebben. Beter neem jij je fysieke gezondheid dan ook serieus en in het begin van het jaar al maatregelen. Er wordt aangeraden een Messing Wu Lou met Acht Onsterfelijken in de noordwestelijke sector van je huis te plaatsen. Een hangertje van de Jadekeizer kan wel eens erg nodig zijn om kwade energie af te weren.

Algemeen overzicht voor alle tekens in het Jaar van de Metaal-Os
De #1 Ster van Overwinning geeft in de Zuidelijke sector geluk aan liefdes- en sociale relaties, waardoor Water en Vuur botsen. Gebruik een Rode Lung Ta, Drakenschildpad of Overwinningsvlag om er balans aan te brengen. Het Paard en middelste dochter van een gezin krijgen krachtige hulp. In het centrum komt de #6 Ster van Hemels Geluk. Deze bevat Metaal en is goed voor mensen met ambitie. De #6 Ster brengt onverwacht geluk, maar blijf wel verantwoord en eerlijk. Er hangt dan een zege en vooral als je de Jadekeizer met Gui Ren in je huis of werkplek plaatst. De Hemelse Waterdraak, centraal in je woning, is aan te raden. Mensen die niet verantwoord bezig zijn, worden door ongeluk achtervolgd. In de oostelijke sector brengt de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs positieve energie. Deze behoort tot het element Hout en is geschikt voor mensen die studeren of examen doen. Je krijgt meer kennis, vergroot concentratie en geeft mensen een relaxt leven en veel romantiek en sociale contacten. Mensen die hun slaapkamer in het oosten hebben, genieten van intens, liefdevolle energie. Ben je gebonden, dan kan je de energie gebruiken om de relatie te verbeteren. Singles kunnen een liefdesband opbouwen met iemand waar ze vrienden mee zijn. Staat je voordeur op het oosten dan is de kans op een harmonieus liefdesleven groot. Mandarijn Eenden of God van Liefde en Huwelijk zijn aan te raden. Konijnen en de oudste zoon krijgen academisch en zakelijk inspiratie. Plaats geen waterelementen, omdat er verlies en negativiteit ontstaat. Vooral qua geweld en seksuele negativiteit kunnen problemen ontstaan. Een Witte Vos met 9 Staarten kan de negatieve energie afwenden en zorgen dat je erg gelukkig in deze sector kunt zijn.

De #8 Ster van Welvaart en Rijkdom behoort tot het Aarde-element en beweegt in het westen. Deze is gunstig voor de financiële sector. Mensen die gebouwen hebben met hun voordeur op het westen zullen profiteren. Ook als je huis op het westen staat, krijg je veel geluk krijgen en vooral de Haan en jongste dochter kunnen positiviteit verwachten. Plaats de Schaal van Welvaart met Citroenkristallen Ballen of beeld van de Witte Dzambala in het westen van je werk, slaapkamer of studieruimte. Iedereen die veel in deze ruimtes is, kan positieve energie opdoen. Om onderweg beschermd te worden, wordt aangeraden een hanger met Liuli Schip van Welvaart te dragen. Barnsteen, rutielkwarts en citroenkwarts versterken Aarde-Energie. In het noordoosten staat de #9 Ster van Gunstige Toekomstverwachtingen. Deze bevat Vuur en geeft energie aan feestelijke aangelegenheden en andere positieve gebeurtenissen. Deze Ster heeft een voltooiende en vergrotende werking op goed en slecht. Positief is dat projecten en problemen goed eindigen. De Ster is gunstig voor allen die de voordeur of belangrijke ruimtes op het noordoosten hebben staan en voor de Tijger, Os en jongste zoon. Promotie, zakelijke kansen, overwinning van ziektes en ander geluk worden gemeld, waardoor rampen en opstanden verminderen. Studenten en leerlingen kunnen in deze sector studeren om goede resultaten te halen. Voor liefdesrelaties is er romantisch geluk als de slaapkamer in het noordoosten staat of als je slaapt met gezicht naar het noordoosten. Roep de #9 Ster op met een Amulet van Yangenergie of Gouden Draak met Negen Koppen. Omdat de Tai Sui in het noordoosten huist, wordt aangeraden Pi Yao beelden te plaatsen om negativiteit af te wenden.

In het noorden staat de #2 Ster van Ziekte, wat voor de Rat negatief is. De Ster heeft veel Aarde-element en brengt rampen, ziektes en chronische ziektes. Er wordt voor iedereen aangeraden niet veel in de sector te zijn. Slaap in dit geval in een andere kamer of gebruik Feng Shui remedies om negatieve energie af te wenden. Heb je ramen op het noorden of staat je bed richting het noorden, dan kan je gezondheid in de problemen komen. Om de #2 Ster af te wenden wordt aangeraden een Metalen Wu Lou met Acht onsterflijken te plaatsen. Ook een beeld van Kuan Yin is nuttig. Om ziekte te voorkomen, is een Blauwe Medicijnboeddha behulpzaam. In het zuidwesten staat de #3 Ster van Vijandigheid en Conflicten. Deze zal zich het begin van het jaar verbinden met de #2 Ster en dit is een gevaarlijk combinatie. Er zijn echter ook wel geregeld positieve energieën. De vijandige #3 Ster brengt veel Hout-Element en veroorzaakt beschuldigingen onder mensen en seksueel ontoelaatbare geweldpleging. Verwijder Water-elementen, omdat deze Hout kunnen voeden. Het is verstandig de zuidwestelijke sector rustig te houden. Staan je voordeur of ramen naar deze sector, laat deze dan beter zoveel mogelijk dicht. Ook keuken, bureau of slaapkamer kunnen vijandige energie bevatten als ze in die richting liggen. Een beeldje van de Rode Tzi Chi Kau of het Dubbel Vlammende Magische Wiel kan energie van de #3 Ster overwinnen. Een hanger van de Rode Adelaar of Tzi Chi Kau beschermt je buiten. Vooral de Geit en Aap kunnen last van de #3 Ster hebben. In het zuidoosten zal de #5 Ster van Ongeluk rondwaren en Aarde-Energie vergroten. Dit kan gezondheid aantasten. Vooral de Draak of Slang kunnen last hebben, maar ook andere tekens zijn niet gevrijwaard. Er kunnen ongelukken en rampen ontstaan, evenals verwondingen en bloedingen. Als je voordeur, raam, stoel, bed, of kachel op het zuidoosten staan, ben je vatbaarder. Om de voordelige energie op te roepen en nadelige energie af te wenden, wordt aangeraden een Liuli Pagode met Negen Niveaus in deze sector te plaatsen. In het noordwesten zal de #7 Ster van Geweld, Diefstal en bedrog opkomen. De Metaal-Energie heeft een destructieve kracht en kan financiële verliezen, diefstal en verwondingen brengen. De Hond en het Varken hebben vooral last, maar ook anderen ondervinden problemen. Om de Ster tevreden te stellen, wordt aangeraden een amulet van de Draak met Hemelse Zegel te dragen. Pas op voor metalen en scherpe voorwerpen, maar ook voor apparaten of gereedschap. Er is een dreiging voor inbraak en diefstal, die je af kunt wenden met de Blauwe Neushoorn en Olifant.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)