Chinese Jaarhoroscoop Haan

Chinese Jaarhoroscoop Haan

Chinese Jaarhoroscoop Haan

Geboorte jaar: 2005 1993 1981 1969 1957 1945 1933 1921 1909

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van de Haan
In het jaar van het Zwarte Yin Water-Konijn
4 februari 2023 tot 3 februari 2024

De westelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 en 2017 vallen onder dit teken. Als je voor 4 februari jarig bent, dan is je astrologische teken Aap. De Haan is een teken dat avontuurlijk is. Met name ontdekken van nieuwe mogelijkheden en experimenteren ermee vind je erg spannend. Je bent een type dat altijd klaarstaat om anderen te ondersteunen en aangezien er gunstige krachten aanwezig zijn, zal je dit geregeld kunnen. Let op dat je er niet te ver in gaat, omdat mensen je dan een bemoeial vinden. Dit jaar zijn er veel tekens, waar je een goede band mee hebt, zoals de Slang, Os en Draak, terwijl ook de Aap en Hond veel geluk brengen. Let op dat het Waterkonijn ongeluk kan brengen. In de westelijke sector staat de Witte #6 Metaalster van Hemels Geluk, die gunstig is voor promotie, mensen met een gevaarlijk beroep kan beschermen en geregeld kansen op meer welvaart geeft. Er zijn soms momenten dat deze ster financieel verlies en verwondingen brengt, omdat er een invloed vanuit bepaalde Bergsterren van zijn. De #6 Ster is echter een krachtige energie, die ervoor zorgt dat er op een fijne wijze nieuwe kansen en mogelijkheden kunnen komen. Het is ook een zeer goed jaar om nieuwe mensen te ontmoeten. Je straalt zelf een fijne energie uit, waardoor anderen graag met je omgaan. Het is dan ook een prima jaar om te ontplooien en je sociale kring te verbreden. Wees voorzichtig met het toelaten van nieuwe mensen, omdat niet iedereen betrouwbaar zal blijken. Dit komt vooral, door de Ster van Natuurrampen en Dubbele Zittende Drie Moorden. Dat zijn intense krachten, maar je kunt hier bestand tegen zijn met de #6 Ster achter je. Let op dat Tai Sui rechtstreeks in jouw sector verblijft. Je zal deze dus tevreden moeten houden, omdat de invloed van deze Ster anders slechte energie in je leven brengt. Positief is dit jaar dat je Levenskracht en Spirituele Essentie zeer goed zijn. Hierdoor kan je toch wel veel obstakels aan en zal jezelf dus ook mentaal en fysiek zeer krachtig zijn. Je hebt dan ook de kracht om veel van wat je doet tot een goed einde te brengen en moeilijkheden te overwinnen. Om het geluk te versterken wordt aangeraden amuletten van Levenskracht en Spirituele Essentie bij je te dragen.

Wel wordt aangeraden een goede planning te maken en te zorgen dat je overzicht houdt. Je hebt spanning nodig om te presteren en met positieve energie zal je motivatie te hebben om je carrière te ontwikkelen. Hierbij kan je ondersteund worden door een goede Lung Ta, die succesgeluk brengt. Mensen die studeren, kunnen goede prestaties neerzetten en financieel over het algemeen een stabiel jaar meemaken. Wel moet je in gedachten houden dat je de meeste succes kunt behalen door ambities na te streven en niet bij de pakken neer te zitten. Hoe actiever je bent, hoe meer je bereikt. Om je Lung Ta nog eens extra te prikkelen, wordt aangeraden een Lung Ta met de Vlag van Succes bij je te dragen. We stelden al dat de Hemelse #6 dit jaar in jouw sector staat en veel goeds brengt. Je krijgt niet alleen steun vanuit de hogere wereld, maar trekt ook mensen aan die jou ondersteunen. Je intuïtie zal erg sterk zijn, waardoor je weet wat je doet en vooral hoe je dit kunt bereiken. De #6 Ster zal jou kracht geven om alles haarscherp te zien. Hierbij zal je weinig inspanningen hoeven te verrichten en kan je zonder al teveel energieverlies in staat zijn het leven de juiste kant op te laten gaan. Om positieve energieën op te roepen en negatieve energie af te wenden, wordt aangeraden een amulet te dragen van de Gouden Rijzende Draak met de Parel, de Magische Gouden Aardedraak of een talisman van de Ster van de Edelman. Deze kunnen jou in het bedrijfsleven bijstaan, maar ook als je voor een baas werkt, kan je er veel aan hebben. Deze Feng Shui attributen kunnen ondersteunen en je op persoonlijk gebied krachtige energie geven. Ook zorgen ze ervoor dat de #6 Ster tevreden is en er nog sterker voor je is. Om financieel versterkt te worden, kan de Kosmische Raaf helpen om verstandige keuzes te maken en je te verrijken. Om onderweg negatieve energie af te wenden kan een amulet van de Wu Lou met Zes munten van Obsidiaan erg nuttig zijn.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
Een krachtige invloed komt vanaf de Tai Sui, de God van het Jaar. Deze staat direct in het westen in conflict met de Haan. Deze heeft invloed op welvaart, gezondheid, romantiek en carrière. Er is financieel verlies mogelijk en mensen kunnen zich tegen je keren. Je moet hard werken om er iets van te maken en Tai Sui gunstig te houden. Let op verraad van mensen die je vertrouwt. Zelfs een huidige relatie kan onder druk staan en gezondheidsproblemen sluimeren als je onverantwoordelijk in het leven staat. Blijf rustig en neem geen grote risico’s, tenzij het goed voelt. Om de negatieve Ster af te wenden is het nu aan te raden een Tai Sui met Pi Yao amulet in jouw sector te plaatsen. Je kunt deze ook in de woonkamer plaatsen of als amulet bij je dragen. Irriteer Tai Sui niet met harde geluiden of intens fel licht. Tai Sui kan, behalve genoemde tekens, iedereen beïnvloeden, die de hoofdingang, slaapkamer of woonkamer in deze sector heeft. Hanen die hun werkplek in het westen hebben en mensen die slapen met gezicht naar deze sector kunnen problemen krijgen. Stem de Tai Sui gunstig door fysiek in orde te zijn, door geregeld te sporten of in beweging te zijn. Doe geen belangrijk discussies in je sector en handel niet te impulsief.

Is er eenmaal een groot probleem tracht dit dan ergens anders op te lossen. Je kunt de Plaquette van Tai Sui in het oosten plaatsen om hem af te wenden en tevreden te houden. Zolang jij in staat bent de Tai Sui tevreden te houden, zal deze aan je zijde staan. Heb je hem echter tegen je, dan zal deze je flink storen. De Haan heeft te maken met de Ster van Natuurrampen. Deze energie betekent niet dat je er per definitie door geraakt kunt worden, maar je moet voorzichtig zijn, omdat er verliezen of tegenslagen kunnen ontstaan. Om de Ster te overwinnen, wordt aangeraden een Pauw van Bescherming in het westen te plaatsen. Ook een amulet van Ksitigarbha Boeddha is krachtig. Gebruik de Mantra "Om, Pramardane, Svāhā”, omdat deze kwade energie af kan wenden, zelfs die van Tai Sui. De San Sha, de Drie Moorden, beweegt in de westelijke sector. Als de sector met San Sha verstoord wordt, heeft dit negatieve gevolgen voor je leven. Je kunt denken aan berovingen, financiële verliezen, ongelukken en grotere problemen die lang invloed houden. Er zijn drie gezichten; de Overval Sha, Rampen Sha en Ongeluk Sha. Je kunt negatieve effecten hiervan voorkomen door de hal, slaapkamer, woonkamer of kantoorruimte rustig te houden. Plaats zachte kleuren en lichten en zorg dat er weinig lawaai is. Een beeld van Drie Goddelijke Bewakers in de entree of het noordoosten van je huis kan bescherming geven. Ook een amulet die je dagelijks bij je draagt kan nuttig zijn. Let op dat het westen niet verstoord dient te worden. Je kunt dan denken aan harde geluiden of renovaties. Wordt de San Sha eenmaal gestoord, dan kan irritatie je leven flink storen. Er zijn dan ongelukken, overvallen, financieel verlies en gewelddadige gebeurtenissen mogelijk. De krachtigste beschermer, naast de Hemelse Bewakers, is het Hemelse Schild. Plaats deze bij je slaapkamer, voordeur, kantoor of kwetsbare plekken in je huis.

Het leven van de Haan in het Chinese Jaar van het Waterkonijn
Er komen positieve energieën naar de Haan toe. Met name in de westelijke sector brengt de Hemelse #6 Ster zegeningen en gelukkige energie. De #6 Ster staat symbool voor het brengen van ideeën en goede emoties. Je natuurlijke talent wordt versterkt en je kunt vaardigheden aanleren. Je zult nieuwe kansen krijgen, niet alleen vanuit het Hemelse Geluk, maar ook, omdat jij krachtige Aardse energie meedraagt. Er wordt aangeraden er gebruik van te maken en niet teveel af te wachten. Het is een jaar waarin de #6 Ster helpt als je laat zien wat je waard bent. Alle acties zullen het geluk meekrijgen. Er kunnen wensen en dromen uitkomen, waar je al een tijd mee rondloopt. Om de #6 Ster nog krachtiger op te roepen kun je een Gui Ren Talisman dragen. Deze kan in dit Chinese Jaar goede energie oproepen, waaronder dus de al aanwezige #6 Ster, die je tevreden stelt en de energie en zegeningen van de Jadekeizer. Deze kan ook zeker geregeld voor positieve energie zorgen. Je hebt, naast de Krachtige Hemelse Bewakers, dus veel goede en krachtige Hemelse Begeleiders. Dit jaar kan je dus veel gelukkige energieën mee krijgen, waardoor je op verschillende gebieden geen zorgen hoeft te hebben dat het fout zal lopen. Dit geldt voor je carrière, liefde, gezondheid en sociale contacten. Ook een Ratnasambhava Boeddha amulet kan veel liefde en sympathie van Hemelse krachten oproepen. Deze zorgt ervoor dat je veel aantrekkelijker voor mensen bent. Je kunt dus meer hulp krijgen, omdat mensen veel voor je overhebben. Om ongeluk te voorkomen zowel met gereedschappen, apparatuur of in het verkeer kun je een Zwarte Obsidiaan Wu Lou bij je dragen. De Hemelse #6 Ster brengt veel zegeningen, maar de eerder genoemde negatieve bergsterren kunnen flink storen. Je hebt veel levenskracht en geestelijk sta je lekker in het leven, maar er kunnen situaties zijn die de Haan nog wel eens flink voor de wielen kunnen rijden.

Met name Hanen uit 2005, 1993 en 1945 hebben een zwakkere weerstand als gevolg van stress. Slaap vaker, zoek ontspanning en bekijk welke voedings- en genotsproducten je af moet leren. Zijn er klachten neem dan contact met een arts op. Ook de Haan uit 1969 moet opletten, maar over het algemeen volstaat een kleine aanpassing aan je levensstijl. Andere Hanen kunnen een prima jaar tegemoet zien en zij krijgen weinig tot geen grote fysieke of mentale klachten. Om slechte energieën af te wenden, kunnen Hanen gebruik maken van een Wu Lou met Vijf Vleermuizen of een beeldje van de Acht Onsterfelijken. Ook een Sleutelhanger met de Mantra Om kan krachtig zijn om Jaarlijkse Conflict af te wenden. Een Jade Vijf Wu Lou kan je als sleutelhanger dragen om te zorgen dat je in het verkeer en gevaarlijke plekken kwade energie afwendt. Financieel zal het niet altijd makkelijk worden. Het Konijn moet er hard voor werken en op serieuze wijze met geld omgaan. De meeste Hanen hoeven er minder voor te doen, om er op vooruit te gaan. Zij zullen waarschijnlijk goede berichten krijgen, waardoor ze niet bang hoeven te zijn om te kort krijgen. Mensen uit 1981 dienen steun te vragen door bijvoorbeeld de God van Welvaart tevreden te stellen met een Witte Dzambala. Je hebt dan meer kans dat je niet verzaakt en je op ambitieuze wijze kansen ontwikkelt om meer te verdienen. Wel moeten alle Hanen voorzichtig zijn om onnodige uitgaven te voorkomen. Gok niet teveel en neem geen risico’s met beleggingen, huren van bedrijfsruimte of grotere aankopen. Een Lotus Spiegel met Juwelen kan positieve krachten geven. Het vergroot niet alleen geluk, maar geeft verantwoordelijk gedrag. Ook de amulet van de Schatkist van Welvaart en het dragen van Natuurlijke kristallen kunnen kracht bieden.

Om de #6 Ster op te roepen op momenten dat je die nodig hebt, is de Kuan Yin Jade hanger aan te raden. Zakelijk zal je veel zelfvertrouwen hebben en ben je fysiek gezien niet zwak te noemen. Daardoor heb je voldoende kansen om te ontwikkelen, maar dan moet je zorgen dat je verantwoord en relaxt in het leven staat. Overdrijf niet als er bepaalde mogelijkheden komen, maar vertrouw op advies van oudere of wijze mensen. De Haan uit 2005 doet het goed op school en behaalt goede resultaten. Hanen bereiken veel en vooral als ze de Lung Ta versterken met een Amulet van Koning Gesar. Vooral bij leidinggeven, samenwerken en belangrijke besluiten kun je deze dragen. Daarbij is het belangrijk dat je tekortkoningen aanpakt. Voor de liefde is het over het algemeen een prima jaar. Singles kunnen geregeld aanbidders hebben, omdat er een sensuele en erotische uitstraling van ze afkomt. Om energie niet te passioneel te gebruiken, kunnen beeldjes van Twee Mandarijn Eenden van Rozenkwarts op een Lotusblad in je slaapkamer veel rust en liefde bieden. Dit geldt ook voor gebonden mensen. Onderweg kun je een gouden sleutelhanger van het Symbool van Dubbel Geluk dragen. Gebonden mensen kunnen plezier met hun partner hebben en hebben emoties onder controle. Zij zullen niet snel dingen doen, die hun partner wegjaagt. In tegenstelling tot eerdere jaren hebben zij meer controle op de wijze hoe ze aandacht geven en ontvangen. Omdat er zo’n krachtige uitstraling van je afkomt, moet je opletten dat je geen ongewenste seksuele aantrekking op anderen uitoefent. In dit geval kan bedreigende energie zijn voor verleiding, maar ook misleiding zorgen. Een Gui Ren Talisman kan met name de misleiding afweren.

Algemeen overzicht van de Vliegende Sterren voor alle tekens
We gaan naar het Jaar van het Waterkonijn. Na de dominante Tijger van vorig jaar kunnen we stellen dat het zeker een luchtiger en soms makkelijker jaar zal worden. Er zal minder strijd zijn en meer ruimte voor communicatie en diplomatie. Kijken we naar de vele geweldexplosies, dan zien we dat de energie van het Konijn, in tegenstelling tot de Tijger, kiest voor communiceren, vrede en overeenkomsten. We krijgen in het centrum van de Vliegende Sterren te maken met de #4 Ster. Het centrum is altijd bepalend voor de algemene sfeer binnen de wereldorde. De #4 Ster is de Ster van Relaties, Romantiek, Onderwijs en contact dat er onderling is. Mensen zullen daarom over het algemeen goed met elkaar omgaan en negatieve energieën zullen alleen voorbehouden zijn aan negatief ingestelde mensen. Er zal door deze Ster ruimte zijn voor innovatie, ontwikkeling en creativiteit, die gebruikt kunnen worden om de wereld duurzaam te houden. Om energie van de #4 Ster volledig op te roepen, wordt aangeraden in het centrum een amulet van de Vier Kardinale Tekens te plaatsen. Deze tekens zijn Rat, Haan, Konijn en Paard. Je kunt deze bij je dragen om onderweg positieve energie op te roepen. Dit amulet versterkt samenwerking, relaties, bedrijfsleven en het leven in het algemeen. Er is een perfecte balans tussen Yin en Yang. Niet alleen onder vertrouwde mensen zal er harmonie zijn, ook mensen die je dagelijks tegenkomt, zullen onderling een goed contact hebben. Door de #4 Ster is er namelijk meer kans op waardevolle contacten met een liefdesrelatie, vrienden en familie. Onder invloed van het Konijn zal er dit jaar Lap Chun energie ontstaan, die bestaat uit de drie Lentetekens Konijn, Draak en Tijger. Deze energie kan je oproepen met het Symbool van de Acht Gunstige Objecten. Dit zorgt er namelijk voor dat je vanuit alle sectoren de gunstige energie oproept. Hierdoor kan je het jaar goed opstarten en is er ruimte voor nieuwe initiatieven op alle gebieden van het leven. Heb je plannen om te ondernemen, dan is het een prima jaar dit te doen. Je kunt de Lap Chun oproepen met groene planten, groene accessoires en kleur groen.

We kijken per jaar ook naar de Vijf Elementen en zien dat er disbalans is. We hebben namelijk te maken met een overvloed aan Vuur, Hout en Water, maar Metaal en Aarde ontbreken. Dit is niet gunstig, omdat leiderschap nog wel eens zal ontbreken. Leiders, die een autoritair bewind hebben, kunnen nog wel eens te maken krijgen met weerstand en revoluties. Dit kan aan de ene kant zorgen voor instabiliteit. Aan de andere kant zijn er mogelijkheden dat bepaalde landen of gebieden een rustiger periode ingaan. Yin-Water botst met een overvloed aan Vuur, waardoor er heel wat strijd kan zijn. Hierdoor kunnen mensen die niet capabel zijn de neiging hebben te domineren. Aarde staat voor macht en autoriteit. Dit kan dan problemen geven, waardoor er heel wat ellende over de wereld kan komen. Voordeel is echter dat er verborgen componenten van Metaal en Aarde zijn, waardoor er op de achtergrond toch ook veel goeds kan ontstaan. Om evenwicht te brengen wordt aangeraden een symbool van de Vijf Elementen in Balans te dragen. Om verder het tekort aan Metaal op te lossen wordt aangeraden dit met Feng Shui op te lossen. Het meer dragen van Witte of Metallieke kleuren kan zorgen dat je gebrek aan Metaal kunt compenseren. Ook Feng Shui accessoires kunnen helpen, zoals onder andere een stalen hangertje van de Lotus Om Manu Padme Hum. Ook een amulet van de Hemelse Lung Ta kan krachtige energie opwekken. Door het ontbreken van Aarde kunnen mensen soms last hebben van onzekerheid en willen ze extra waardering. Er wordt aangeraden veel complimenten te geven en sympathiek en open met mensen om te gaan. Dit vergroot de aanwezigheid van verborgen Aarde. Voor mensen met leidinggevende functies wordt aangeraden een Ru Yi te dragen, omdat die zorgt dat je vertrouwde energie uitstraalt, waardoor mensen jou meer waarderen. Verder wordt aangeraden Aardetinten kleding te dragen. Ook kristal kan gunstige aarde-energie oproepen, waardoor er aangeraden wordt om zulke accessoires te plaatsen.

Het overschot aan het Vuur-element is gericht op financiële kansen en bezittingen. Verder is dit element verbonden aan het hart, de dunne darm en de algehele warmtehuishouding. Omdat er een overschot aan Vuur is, zijn mensen niet altijd in staat zich helder en gelukkig te voelen. Met name in perioden dat het warm is, kunnen we ons onrustig of angstig voelen. Ook zijn er wat meer irritaties onderling. Sommige mensen kunnen last van gluten en lactose hebben. Het is sowieso verstandig dat we er nu niet teveel van gebruiken. Koffie en gemberthee zijn nu ook niet zo verstandig. Beter drink je thee met citroenmelisse, munt of kamille. Drink in warme maanden vooral veel water. IJs is minder verstandig, evenals alcohol. Om balans te brengen in de grote hoeveelheid Vuur kan je gebruik maken van amuletten van Feng Shui Messing Drie Schapen of de Choy San, God van Welvaart. Positief is een overvloed aan Hout-Element. Dit zorgt ervoor dat we weinig met mentale blokkades te maken krijgen, omdat mensen in staat zijn creatief en fantasievol met eventuele problemen om te gaan. Je kunt energie oproepen met een beeldje van het Trio Leeuwen. Binnen de Chinese Leer gebruiken we pijlers, die onderverdeeld worden in uren, dagen, maanden en jaren. Dit jaar zijn de pijlers van uur en maand in evenwicht. Binnen de dagelijkse pijler hebben we te maken met Yin-Water dat sterker is dan Yin-Vuur, waardoor we deze als destructief kunnen zien. Dit geeft aan dat er geregeld conflicten tussen de man en vrouw kunnen zijn. De conflicten kunnen zich omzetten in ontrouw, huwelijkse- of andere problemen. Verstandig is het dit jaar om Kristallen Bollen en Rozenkwartsappel in je slaapkamer te plaatsen of deze als amulet bij je te dragen. De Jaarpijler kent positieve energie, omdat Yin Water en Yin Hout een gunstige verbinding met elkaar aangaan. Bijzonder is dat vooral ouderen meer waardering krijgen en meer in staat zijn invloed op hun omgeving te hebben. Wijsheid lijkt het toch te winnen van emoties en mensen die geschillen opzoeken.

Verder zullen er krachten zijn, die verspreid worden door vaderlijke en moederlijke energieën. In de noordwestelijke sector, zien we de ongeluk brengende #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech. Deze Gele Ster is een onheilspellende Ster en behoort tot het element aarde. Dit is ongunstig voor gezondheid en kan ongeluk brengen. Deze sector verspreidt ongelukkige energie vanuit vaderlijke energie. Hierdoor kan het gebeuren dat invloed van mannen minder sterk zal zijn. Om dit op te vangen, wordt aangeraden een Hart Sutra Pagode te plaatsen. Mannen doen er goed aan een amulet met de Emerald Pagode met mantra Ah Hum bij zich te dragen. De zuidwestelijke sector krijgt de Jaarlijkse #1 Ster van Overwinning, waardoor moederlijke energie positief in de maatschappij door kan werken. Plaats een Ru Yi in deze sector om de kracht te versterken. Vliegende Sterren en Bergsterren zijn altijd krachtig aanwezig, maar er zijn ook Verborgen Sterren. De Krijger Kuan Kung zorgt er dit jaar voor dat mensen meer kracht hebben om voor hun overtuigingen te gaan. We zijn dan ook meer in staat moeilijkheden aan te kunnen en niet op te geven. Plaats een beeldje van hem in je woonkamer om Kuan Kung gunstig te stemmen. De Ster van Welzijn en de Grote Bergster van Toekomstige Verwachtingen brengen geluk op financieel, en liefdesgebied. Zelfs mensen, die weinig geld hebben, zullen tevreden zijn. Plaats de Rode Olifant van Voorspoed om de Sterren positief te stemmen. Bedenk dat er in huiselijke kringen conflicten en ruzies kunnen ontstaan. De Olifant helpt je dit te voorkomen. Een symbool van Feng Huang, de Phoenix, is gunstig en kan zorgen voor wedergeboorte en transformatie van het oude naar nieuwe. Het Vuur vanuit het Zuiden kan voor menig teken krachtig zijn, mede omdat deze Sterren in die sector staan. Verrijzenis van de Phoenix kan geluk en mogelijkheden geven, waarbij de Jaarlijkse #9 Ster kan ondersteunen.

Andere krachtige verborgen Sterren zijn aanwezig. De Ster van Briljant Onderwijs biedt fantastische kansen om informatie op te nemen en goede resultaten te behalen. Innovatie, wetenschap en onderwijs zullen een sterke ontwikkeling meemaken. Je kunt deze energie oproepen met een amulet van Manjushri op je bureau of door een talisman van de Pagode van Wijsheid te dragen. De Ster van de Gouden Koets is gunstig voor mensen, die pas getrouwd zijn of mensen, die binnenkort willen trouwen. Mensen die al getrouwd zijn, kunnen door deze krachten beschermd worden tegen ontrouw en misleiding. Het kan dus een jaar van geluk, liefde en voorspoed worden. Mensen die nog geen partner hebben, maken dit jaar extra kans op een nieuwe liefde. Plaats de Kam van Romantiek of die van een Gelukkig Huwelijk in het zuidwesten of centrum van je huis. We moeten opletten dat de Bergster van Huwelijk ons ongeluk en ontevredenheid kan brengen. Met name mensen met een mindere relatie, kunnen er veel last van hebben. Miscommunicatie kan ontstaan, zelfs als de verstandhouding normaal gesproken goed is. Om deze negativiteit af te wenden, kan de eerder genoemde Kam uitkomst brengen. Ook een amulet van het Huwelijksslot van Dubbel Geluk kan gunstig zijn om negativiteit af te wenden. Tenslotte hebben we te maken met de Ster van het Reizende Paard. Deze energie is gunstig voor reizen, uitstapjes en activiteiten. Mensen zullen meer dan vorig jaar de neiging hebben nieuwe gebieden te ontdekken. Ook is het gunstige energie voor mensen, die plannen hebben in het buitenland te werken. Mondiaal gezien is deze energie gunstig voor onderhandeling tussen groepen, bedrijven en landen. Internationale samenwerking en inspanning om conflicten, oorlogen en andere negatieve zaken op te lossen, kunnen sterk aan de orde zijn. We moeten opletten dat instabiliteit kan ontstaan door negatief ingestelde mensen of groeperingen. Roep de energie op met een amulet van het Reizende Paard om negatieve energie af te wenden.

Al met al wordt het geen makkelijk jaar, maar is er voldoende hoop dat er toch wat rust in de wereld kan komen. In het jaar van het Konijn zal het er vooral op aankomen dat we een juiste timing hebben om handelingen, werk, liefde en andere aspecten goed uit te voeren. Er kan dit jaar namelijk wisselvallige energie zijn, omdat het Konijn eigenlijk maar twee mogelijkheden van handelen heeft: accepteren of afwijzen. Wat je kiest, zal afhangen van de situatie en de kracht die jij als persoon bezit. Bij verkeerde keuzes kunnen er grote mislukkingen komen. Bij juiste keuzes kan je tot grote hoogtes reiken en zal je beloond worden. Afhankelijk van wat je doet, kan je het best symbolen van Luchtdieren bij je dragen. De Lucht-Bever zorgt voor persoonlijke kracht, waardoor je lekker in je vel zit. De Lucht-Salamander kan ervoor zorgen dat je op intellectueel gebied krachtiger bezig kunt zijn om ideeën en plannen uit te werken. Het Lucht-Stekelvarken kan beschermen tegen negatieve energie, die we eerder beschreven. De Lucht-Hond zorgt voor vrede en vreedzaam contact. De Lucht-Draak is vernieuwend en innovatief en kan jou ertoe bewegen met iets te starten, wat je eerst niet durfde. De Lucht-Raaf kan gunstige energie brengen om te onderhandelen, te communiceren en belangrijke zakelijke besluiten te nemen. Tenslotte zal natuurlijk de kracht van het Konijn geroemd worden. Niet alleen het Water-Konijn zal dit jaar veel kracht geven, ook het Lucht-Konijn is vol energie en geluk. Het Lucht-Konijn zorgt dat mensen in staat zijn bepaalde acties en handelingen op het juiste moment te doen. We zijn in staat nauwkeurig te zien met welke strategieën we succes kunnen behalen. Plaats dus een beeldje van dit teken in je huis of draag deze mee als amulet, wat ook geldt voor de andere Luchttekens. In de Chinese leer vinden mensen het belangrijk amuletten of symbolen te dragen of deze in huis te plaatsen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)