Medium Moon op 18-09-2019 om 15:35

Herfst 2019 winter oefening 2020

Herfst tijd donkere dagen in het licht zetten, hoe doe je dat ?

Moon wat ben jij altijd positief? Ja, lieve mensen, ik wil jullie alle positieve- tijd geven die ik bezitten mag.

Wanneer je positief en liefdevol denkt en handelt zal je dit ook ervaren in jouw leven.

Sta open voor dat wat je pad kruist in voor en tegenspoed zal je dan altijd kunnen schakelen.

Onze weg is soms best zwaar de hooggevoelige man en vrouw ervaren veel meer pijn en verdriet dan 3 d mensen. Handelen en wandelen door het leven  vanuit je hogere zelf. Dat is de mooiste weg, maar niet de makkelijkste weg. En zeker niet pijn vrij. Deactivatie van 3 d naar 7d. Multitasking, een denkvermogen ontwikkelen wat zowel, aards als hemels is. Dat wil ik deze wereld leren. Wij zijn allemaal nieuwe tijds kinderen van en voor elkaar gemaakt en [email protected] ME.

Les 1 en dan voel je je soms verloren?  Juist dan vragen veel mensen mij om inzichten-krachten. En kan ik ze goed helpen gelukkig.

Onderdeel is stukje ruimte vragen voor jou!

Ik ben zelf door veel lessen en tegenslagen daar gekomen door juist positief te blijven en gigantisch door te zetten, dat is ook niet altijd de beste weg maar wel de snelste is het wel.

Soms moeten wij niet aan het leven voorbij gaan maar stilstaan bij ons gevoel en dan voelen wat wil ik nu eigenlijk…………..??????????? Mensen Stel je die vraag?

En maak je dan klaar voor die reis die even mooi moet worden als de bestemming. ONZE Reis is de liefde en het geduld zonder pijn en meer en meer jezelf zijn.

Succes met de oefeningen.

Liefs Medium Moon, box 0210