Terug naar overzicht

2013-11-13 Coby blog

geschreven door:

Medium Coby op 13-11-2013 om 09:17

Lieve mensen, vanavond is het uitgerekend nieuwe maan op de 1e januari en dat is heel bijzonder. De nieuwe maan doet ons naar binnen keren. Je gaat bij jezelf dan na wat de afgelopen periode je heeft gebracht. Ook een tijd om nieuwe intenties weg te zetten. Wat wil je de komende tijd voor jezelf gaan realiseren? Wist je dat spiritueel getinte mensen juist vaak rond nieuwe maan hun besluiten meedelen?

De volle maan staat juist weer bekend om zijn romantische symboliek. Want weet je dat emoties rond volle maan vaak heel heftig zijn? Liefdesgevoelens kan je dan bijna niet meer voor je houden. Overigens een tip naar de dames: benadert een man je voor t eerst rond volle maan, oppassen dan. Grote kans dat die persoon maar 1 ding van je wil en dat is echt geen vaste relatie 😉

Omdat ik een enorme band heb met de natuur doe ik regelmatig mee aan maanvieringen in de bossen in West-Brabant. De laatste volle maan in december heb ik zelfs 2 reeën mogen zien op zo’n 10 meter afstand. Dat was echt een cadeautje.

Genoeg… Ik ga zo meteen weer inloggen op de lijn. Ik heb er zin in.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)