Terug naar overzicht

2012-01-22 Inke blog

geschreven door:

Medium Inke op 22-01-2012 om 23:02

De Aarde is een levend juweel. Onder haar korst en de rotsen en de oceanen bevind zich een Hart. Een centrale kern. Een innerlijke Bron.De Ware Aarde, het paradijselijke Juweel, is gevormd en geschapen vanuit de Denkbeelden van Vele Engelen, zoals jij er zelf een bent.Toen begonnen Wij het spel te spelen. We lieten beschouwingen van de mensheid toe om te kleuren, te bedekken, te variëren en om de Waarheid uit te schakelen zodat wij Eenheid konden beleven door de menselijke vorm.

Waarom? Om het spel der ascentie, de verheffing van de menselijke verschijningsvorm te spelen.De wederopstanding van de lichamelijke manifestaties van het bewustzijn. Mensen zijn inzichtelijke we-Zens. Ze hebben de mogelijkheid om vanuit de kracht van het gesproken woord te scheppen. Het Paradijs op Aarde bevindt zich binnen de huidige ver-Beeld-ing van Aarde.

Zij is een Spiegel van het Juweel in Jouw eigen Zielenhart.Alle elementen van deze Edelsteen bevinden zich in levende harmonie tot hun natuurlijke omgeving. Als Wij naar de centrale Kern van de Geliefde Moeder Aarde reizen, spiegelt het een reis binnen het Zelf.Visualiseer de centrale kern van de Geliefde Moeder Aarde. Gesmolten. Heet. Goudrood. Aan de oppervlakte zijn vele levende wezens en een groot aantal denkbeelden zingen er rond.

Kijk er eens onder. Daar, beneden de gedachten en de aangelegenheden van de mensheid. Voel de kern.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)