Zellie
offline
Box 0300

Zellie

NederlandsEngelsSpaansDuits

Over mij

Ik ben Paragnost en Usui en Tera Mai Reiki Master en Magnetiseur. Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend en Helderhorend maar ook met veel kennis en ervaring en levenswijsheid.

Even vastgelopen, geen antwoorden op voor jou belangrijke vragen? Als helderwetend Reiki-master/magnetiseur kan ik je helpen de antwoorden te vinden. Ik wil graag als klankbord voor je dienen, en je bijstaan en adviseren zodat jij de juiste keuzes kan maken in je leven. Met 15 jaar internationale kennis en ervaring op de meest uiteenlopende vlakken kan ik je met raad en advies helpen. Eerlijkheid, Integriteit en Betrouwbaarheid is wat je van mij mag verwachten. Geen gedraai en recht door zee met uitsluitend jouw belang voor ogen. Dus twijfel niet #durftevragen.

Coach/ Counselor

Als professioneel coach/counselor ben ik al meer dan 15 jaar actief in het geven van consulten via de telefoon, email en internet, bekend van Radio en Televisie. Geboren met een groot empathisch vermogen kan ik zeer gemakkelijk energie stromen lezen. Voor al je levensvragen maar ook zakelijk adviezen en vragen. Relatieproblemen, vragen omtrent familierelaties, seksualiteit en Tweelingziel relaties als ook vragen over kinderen en opvoeding. Ook de uitleg over dromen behoort tot de mogelijkheden.

“no tools reader” 

Ik maak geen gebruik van attributen zoals kaarten maar ben een “no tools reader” wat inhoud dat ik deze attributen niet nodig heb om een energiestroom op te pakken en interpreteren. Natuurlijk kan ik wel een engelenkaart voor jou trekken om je een idee te geven van wat er speelt in je leven. Houd er wel rekening mee dat een reading een momentopname is en dat de toekomst geen vaststaand feit is, en dat er dus mogelijk een verschil optreedt tussen de reading en de uitkomst afhankelijk van de tijdsduur. Uiteindelijk is het zo dat jouw eigen vrije wil en je doorzettingsvermogen doorslaggevend zijn. Dat gezegd hebbende, zal ik altijd trachten om zo duidelijk mogelijk te zijn zonder je valse hoop te geven, en samen met jou naar een realistisch doel te streven om te bereiken. Mijn doel is om jou inzichten te geven, zodat ik je kan helpen om de door jou gestelde doelen in je leven te bereiken, en je dromen waar te maken. Door middel van Mind-mapping krijgen we helder wat jij wilt bereiken en hoe dat te bereiken. Ook wil ik graag een klankbord voor je zijn en een sparringspartner in ons gesprek, waarbij ik jou die vragen stel die jij je zelf niet zou stellen, zodat je ook over je eigen motieven duidelijkheid krijgt waardoor je beter om leert gaan met ongewenste patronen in je leven, en deze daardoor kunt veranderen zodat een positievere wending aan je leven wordt gegeven. 

Over mij

In mijn rugzakje heb ik qua studie een jaar aan de vrije universiteit gestudeerd in de richting psychologie, HBO coaching en counseling en ben ik afgestudeerd als Trainer/Instructeur in de paardensport en als zodanig Internationaal erkend. Daarnaast heb ik via diverse platforms wereldwijd consulten gegeven en spreek diverse talen. Consulten kunnen gegeven worden in het Nederlands/Duits/Engels maar ook in het Spaans kan ik je te woord staan, al is mijn woordenschat daar iets minder uitgebreid.


Dus twijfel niet langer en stel je vragen in de wetenschap dat de antwoorden die gegeven worden jou een stap verder helpen op je levenspad.

Meer lezen
Lees minder

Planning

U kunt mij in principe dagelijks bereiken. Meestens ben ik in de loop van de ochtend online.

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Brigitte Paulissen
Geplaatst op: 08-12-2022 om 23:05:58
Dank je wel Zellie voor het mooie gesprek volg zeker je raad laat je iets weten betreft poezeke xxx Brigitte
Marjolein
Geplaatst op: 23-07-2022 om 20:57:27
Wat een fijn persoon ben je om mee te praten . En dank je wel voor je wijze woorden
Regina
Geplaatst op: 09-01-2021 om 14:19:47
Proficiat Zeillie Mooi hoe jij je antwoorden geeft op een natuurlijke lieve wijze Jji kan perfect aantonen waar het probleem zit Super ben je Veel succes en geluk Tot spoedig Regina
Anoniem
Geplaatst op: 01-09-2020 om 21:36:52
WOW, versteld van de gesprekken en de juistheid van je tijdsindicaties! Ik was n woning misgelopen ( dit type altijd mooi gevonden) en benieuwd Naar de toekomst. Opnieuw! Riep jij gelijk, maar t kon nog 3 maanden duren voor t rond was. Ruim 2 maanden later kwam exact n zelfde woning te koop en binnen 3 maanden was t rond! Wat ik niet had verteld was dat van dit type maar 8 gebouwd zijn! Ook andere tijdsindicaties zijn op de week nauwkeurig uitgekomen. Je bent n topper!
Jopie
Geplaatst op: 03-08-2020 om 17:48:49
Fantastisch gesprek gehad voor herhaling vatbaar 👍
Anoniem
Geplaatst op: 11-07-2020 om 10:02:48
Dank voor het verhelderend gesprek. Erg fijn dat je op een no nonsens manier gelijk doorgeeft wat je binnenkrijgt en geen hulpmiddelen nodig hebt. Je uitleg was helder en sluit aan op recentere ontwikkelingen. Erg benieuwd hoe t verder verloopt.
Anoniem
Geplaatst op: 10-07-2020 om 19:51:57
Dank voor het verhelderend gesprek. Erg fijn dat je op een no nonsens manier gelijk doorgeeft wat je binnenkrijgt en geen hulpmiddelen nodig hebt. Ik heb je gesproken over het gedrag van iemand in mijn omgeving en je uitleg was helder, gaf mij inzicht en sluit ook aan op recentere ontwikkelingen/gedrag. Ik laat je weten hoe t verloopt.
Manuela
Geplaatst op: 07-07-2020 om 21:09:43
Bedankt voor je heldere verklaring voor het mysterie in mijn hoofd. Blij met het gesprek en inzicht. Heel benieuwd hoe het afloopt. X
Annelies
Geplaatst op: 20-01-2020 om 22:43:06
Ik ben super door u geholpen! Sorry dat ik het gesprek zo eindigde...ga zo door met je goede werk.
Anoniem
Geplaatst op: 07-08-2018 om 15:58:41
Lieve Zellie, Dankjewel voor je helder en duidelijk consult! Je sloeg de spijker op z'n kop en zag dingen waarvan ik echt bijna flauwviel. Ik ben zo benieuwd naar het aanbod uit India. Ik hou je op de hoogte. Liefs
rinivanwijk
Geplaatst op: 29-04-2018 om 18:47:56
op 28 april een consult gehad met zellie het was heel helder en duidelijk ze kon precies vertellen wat er aan de hand is warme groetrini
Dansmeisje
Geplaatst op: 23-03-2018 om 16:08:10
Lieve Zellie, Gisteren heb ik je gesproken over de jongen van de dansschool en zoals beloofd zou ik je nog laten weten hoe het verder is gegaan. Ik hoorde maar niks van hem, ook vanmorgen niet dus ik heb afgesproken met mijn zus om bij haar te gaan dansen vanavond. Vanmiddag kreeg ik toch ineens een reactie van hem, hij had erg zitten twijfelen hij wilde wel gaan maar had eigenlijk geen tijd dus moest toch afzeggen. Ik kreeg een uitgebreide toelichting van hem. Nogmaals heel erg bedankt voor je advies en het luisteren en je lieve woorden.
Je weet wel
Geplaatst op: 11-02-2018 om 21:27:42
Dag Zellie, gisteren heb ik contact met jou gehad omdat ik vastgelopen was in mijn schrijfproces voor mijn scriptie. Wat heb je me goede adviezen gegeven. Je gaf aan dat de energie via jou mij zou bereiken en het proces automatisch op gang zou komen. En inderdaad, gisteren lekker ontspanning opgezocht en vandaag heel productief geweest. Het ging inderdaad vanzelf. Ik heb alle vertrouwen dat deze positieve energie blijft aanhouden en ik mijn scriptie afrond binnen mijn deadline. Dank je wel voor het doorgeven van de benodigde energie en jouw bemoedigende woorden.
i.
Geplaatst op: 09-02-2018 om 19:05:47
Zellie, Ik heb je gesproken en ook een emailconsult van je ontvangen. was duidelijk zeg! Ik hou je op de hoogte mocht je voorspelling uitkomen......En ik neem even 3 maanden 'vakantie' zoals jij het noemde. Wat betreft mijn zoontje, neem ik je tools en tips ter harte ik kan daar zeker wat mee en hij ook! Ik spreek je snel weer. van mij 5 sterren!