Samantha-Sabine
offline
Box 0177

Samantha-Sabine

Nederlands

Over mij

Hallo lieve mensen mijn naam is Samantha in het dagelijks leven werk ik als schoonheidsspecialiste en Yoga lerares en daarnaast maak ik sieraden van edelstenen en mineralen.

Door de combinatie van het werk als schoonheidsspecialiste, yogalerares en mijn interesse in edelstenen maak ik gebruik van energie.

Heel mijn leven krijg ik al informatie door en kan ik met mijn handen energie verplaatsen of weghalen.

Pas op latere leeftijd ben ik aanraking gekomen met tarot kaarten en heb ik ondertussen vele mensen op het juiste pad gewezen door middel van fotoreadings.

Mijn specialiteit is het leggen van de tarotkaarten met betrekking tot relaties.

Natuurlijk kan je mij ook voor een aantal andere dingen benaderen.

 

Zit je niet lekker in je vel, heb je behoefte aan een luisterend oor of wil je weten welke steen jou verder zou kunnen helpen neem dan contact met mij op.

 

Het lijkt mij leuk je te spreken.

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Anoniem
Geplaatst op: 13-12-2020 om 07:23:30
Ik heb geen review maar wilde doorgeven dat horoscopen op de mobiel niet meer te lezen zijn. Ik heb het geprobeerd te kijken op 2 mobieltjes maar het enige wat je ziet is een zwart veld, je ziet geen tekst. Graag dit aanpassen want ik zie dat de site verbeterd is maar veel mensen openen de site op hun telefoon maar kunnen de horoscopen zelf niet meer lezen. ------- Beste Anoniem, Ons Team heeft dit opgelost. Bedankt voor de melding, zo kan iedereen weer de horoscopen lezen op elk device. Warme groet, Astroangels Team