Moni
offline
Box 0147

Moni

NederlandsEngels

Over mij

Hallo lieve mensen, ik ben Moni, heldervoelend, helderhorend, hoogsensitief en intuïtief. En ik werk met hulp van mijn Gidsen.

Er zijn momenten in het leven waarop je even niet meer weet hoe je verder moet en je het gevoel hebt dat je vast zit.

Dat kan zijn op gebied van relaties, financiën/ werk of oud zeer.
Laat mij je dan helpen, dit doe ik door middel van mijn intuïtie en heldervoelendheid.

 Ook krijg ik hulp van mijn Gidsen Safroni en Jethro.
Ik kan je inzicht te geven in het verleden, heden en nabije toekomst, betreft jezelf, werk en financiën, liefdesrelaties, familie conflicten, het herhalen van patronen en het doorbreken hiervan.

Heldervoelend, Helderhorend, Hoogsensitief en Intuïtief

Doordat ik heldervoelend, helderhorend, hoog sensitief en intuïtief ben, kan ik heel goed tussen de regels door luisteren en voelen.

Ik ben niet zweverig, soms direct maar altijd met de intentie om je verder te kunnen helpen, dit op een eerlijke, objectieve, positieve en liefdevolle manier.

Aan het einde van een consult trek ik nog een Engelen orakelkaart of een inzichtkaart voor je, dit om extra hulp of inzicht mee te geven.

Warme groet Moni

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
miriam
Geplaatst op: 16-06-2020 om 11:22:14
hoi Moon, dank je wel voor je gesprek. je zei veel dingen die klopte. eigenlijk alles : ) je zag ook dat hij terug zou komen. ik hoop dat je hierhien ook gelijk krijgt.