Michel

Michel
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0080
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
NederlandsEngelsDuits online

“Hai, welkom, ik ben Michel. Mijn allergrootste gave is dat ik luister en direct kan invoelen op jouw energie. De tarotkaarten gebruik ik om een beeld te krijgen van de situatie waar advies om gevraagd wordt en deze interpreteren.

Heb je liever dat ik je met de pendel help dan is dat uiteraard mogelijk. Ook bij ervaringen met entiteiten (geesten en/of energieën) waar je geen raad mee weet kun je mij raadplegen. Je kunt mijn hulp vragen op elk gebied en ik zal je naar mijn beste kunnen begeleiden.

Werken met energiestromen

Dit doe ik dagelijks en in iedere situatie. Hierdoor pik ik al heel snel op wat er aan de hand is en voel ook de emoties. Dit geeft mij een duidelijk beeld dat mij in staat stelt een duidelijk antwoord en advies te geven. De energieën van de natuur en de engelen pik ik graag op om mijzelf op te laden en aldus weer anderen bij te staan.

Tarot

Een verrukkelijke bezigheid om verleden, heden en toekomst te kunnen koppelen. Juist door de verscheidenheid aan interpretaties en diversiteit van combinaties maakt de tarot tot een zeer goed raadgevend middel.

De pendel

Wanneer de vraagsteller open staat in zijn/haar energie is het voor mij mogelijk die energie door te zetten naar de pendel en aldus antwoorden te krijgen op kwesties die anders wellicht onbeantwoord zouden blijven.

Entiteiten

Dit is een intense en zeer energievolle sessie, maar wel een zeer voldoening gevende. Hierin gebruik ik graag projectie en zal altijd mijn engel naast me hebben

om de entiteit op zeker te kunnen overhalen om naar het Licht te keren. Voor de vraagsteller, jij dus, is dan gelijktijdig hulp om los te laten. Dit laatste klinkt altijd lekker eenvoudig, maar ik weet inmiddels dat dit één van de moeilijkste emoties is die we als mens hebben gekregen.

Licht, Liefde en Leven is mijn motto en dat draag ik ook graag uit en over naar jou.”

 

Roepnaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Geboorte datum
Sterrenbeeld
Roepnaam partner
Achternaam partner
Geboorte datum partner
Sterrenbeeld partner
Huidige relatie partner
Telefoon
Email
Vraag 1
Vraag 2
Betalen

Roepnaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Geboorte datum
Sterrenbeeld
Bestand
Roepnaam partner
Achternaam partner
Geboorte datum partner
Sterrenbeeld partner
Huidige relatie partner
Telefoon
Email
Vraag 1
Vraag 2
Betalen

Volledige naam
Geboortedatum
Sterrenbeeld
Specifieke vraag
Foto (optioneel)
Volledige naam partner
Geboortedatum
Sterrenbeeld partner
Foto partner (optioneel)
Email
Betalen

Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Geen reviews gevonden