Lynn
offline
Box 0247

Lynn

NederlandsEngels

Over mij

Over mij:  Welkom op mijn pagina, mijn naam is Lynn en ik ben 39 jaar oud. Al sinds ik een klein meisje was, merkte ik al dat ik anders was, ik voelde en wist dingen die ik onmogelijk kon weten. In de loop der jaren is mijn gave sterker geworden. Van binnen wist ik altijd dat het mijn roeping was om anderen te helpen, daarom ben ik nu werkzaam als spiritueel coach. Ik wil je graag helpen met je vragen en problemen. Ik hou niet van mooie verhaaltjes en geef mijn boodschappen graag zo zuiver mogelijk aan je door. 

 

Soms is het lastig als je tegen problemen aanloopt en het idee hebt dat je er alleen niet meer uitkomt. Geen zorgen, want ik sta voor je klaar!♥ Door naar je te luisteren en mij te richten op een foto als je die meestuurt, krijg ik een connectie met jouw energie. Ik krijg extra boodschappen door via mijn Oracle en Tarot kaarten. Hierdoor kan ik je nog beter adviseren en krijg jij de informatie voor een mooier en gelukkiger leven. ♥ Wil je liever geen foto sturen dan is dit ook geen probleem. Het kost mij weinig moeite om contact te maken, dus zal ik je altijd een passend antwoord kunnen geven.

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews

Geen reviews gevonden