Lisa
offline
Box 0065

Lisa

NederlandsEngels

Over mij

Hallo, ik ben Lisa.

Heldervoelend/wetend en spirituele coach. Ik heb een sterke intuïtie betreft het invoelen op de situatie/persoon. Graag help ik je ook bij persoonlijke processen. Soms heb je met moeilijke situaties te maken die er uitzichtloos uit kunnen zien. Middels mijn gaven en levenservaring kan ik je praktische hulp en advies bieden wat helpend kan zijn 'op dat moment' om positieve veranderingen te kunnen maken vanuit eigen kracht. En weer inzicht/vooruitzicht geeft op jouw eigen weg. "Alleen 'jij' kan weten wat écht goed is voor jou".

Contact met gidsen, overledenen en engelen. Channelen.  Via mijn lichaam pik ik vibraties op. Op deze manier kan ik antwoorden door  krijgen. Ook kan ik je vertellen welke emoties/karakter een bepaald persoon heeft.

Ondersteuning bij: Relaties/familiebanden, gevoeligheid, spirituele groei, bewustwording, burn-out, narcisme, verslavingen, eenzaamheid, depressie, angsten, onzekerheden, trauma’s, 

Ook voor alle andere vragen kun je bij mij terecht. Ik bied je graag een luisterend oor en advies om je weer op weg te kunnen helpen.

 
Lieve groet, Lisa
Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews

Geen reviews gevonden