Kamila
offline
Box 0269

Kamila

NederlandsPools

Over mij

Ik geloof er heel sterk in dat dit leven en de ervaringen die we hier opdoen een geschenk zijn. Het is echter niet altijd zonder hobbeltjes. Dat is ook de reden waarom ik hier ben. Ik wil graag jouw gids zijn die jou door jouw problemen en vraagstukken zal leiden. Ik doe dit met behulp van mijn tarot-, lenormand- en orakelkaarten. Ik zie de kaarten als mijn vrienden. Ik zie ze als een kompas. Ze geven ons richting.

Met behulp van de kaarten kom ik in contact met mijn gidsen en verschillende lichtwezens. Dankzij hen en de kaarten krijg ik snel heldere inzichten, die ik omzet in boodschappen die voor jou van het grootste belang zijn. De kaarten laten me zien welke gebieden in je leven aandacht nodig hebben, waar je vastloopt en hoe je de situaties weer een mooie, positieve draai kan geven. Ik wil dat je zich ervan bewust bent dat er geen hopeloze gevallen zijn en dat er altijd een uitweg is naar een beter resultaat, zolang we bereid zijn onze huidige patronen te verlaten

Naast kaartleggen krijg ik vaak beelden of energieën door die betrekking hebben op jou en je vraag. De beelden, woorden, teksten die ik ontvang geven uitgebreide antwoorden.

Hoewel ik het meest gespecialiseerd ben in het geven van liefdes leggings, kun je met al je vragen bij mij terecht. Ik ga moeilijke zaken niet uit de weg en oordeel niet. Daarnaast ben ik een heel eerlijk persoon. Houd er dus rekening mee dat ik hier geen sprookjes vertel, maar oprecht op zoek ga naar de beste oplossingen voor jou.

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews

Geen reviews gevonden