Fieke
offline
Box 0232

Fieke

NederlandsEngels

Over mij

Helderziend, Paragnost, Medium, Kaarten, Helderziend, Heldervoelend, Mental Coach, Toekomstvoorspelling, Tweelingzielen, Contact met Overledenen, Healing, Liefde, Relatie, Werk, Kinderen,

Mijn naam is Fieke;
Als sterk helderziend, voelend en wetend medium heb ik al heel wat mensen kunnen helpen en begeleiden.

Opsporen van vermiste personen

In het korte verleden mocht ik reeds verschillende malen duidelijke aanwijzigingen ontvangen over verscheidene vermiste personen. Dit ging zowel over de plaats waar de persoon gevonden zou worden alsook wat er vooraf gebeurd was. Ook gesprekken tussen betrokkenen mocht ik oppikken. Zo kreeg ik ook de namen door van verschillende betrokkenen. Ik kreeg het hele gebeuren tot in detail te zien welke voor de politie een grote hulp was.

Engelencontact: engelen/ aartsengelen/ serafijnen/ cherubijnen

Ik sta ook rechtstreeks en nauw in contact met aartsengelen Michaël, Gabriël en Metatron. Hun aanwezigheid, liefde, kracht, steun en begeleiding helpen mij bij het geven van correcte readings. De informatie die ik dan ook doorkrijg is altijd zuiver. Ik geef dan ook altijd door zoals het mij doorgegeven wordt en zal dus altijd spreken vanuit een zuivere intentie. Eerlijkheid staat centraal.
In de loop der jaren kreeg ik verschillende rechtstreekse inwijdingen van de engelen zelf.

Kaartlegster

Ook van de kaartjes maak ik graag gebruik om je een eerlijk en correct antwoord te geven op jullie vragen.
Ik ben geboren met mijn sterke gaven en wil jullie dan ook graag ten dienst staan in liefde en licht.

Zielsliefde

Een zielsliefde die op je pad komt brengt behoorlijk wat obstakels met zich mee. Daar ik de gave heb te zien waar de blokkades liggen kan ik jullie helpen bij het begeleiden van jullie proces met je zielsliefde

Reading via SMS

Je kan mij ook via SMS bereiken voor al je vragen klik hier  

       

Ben je jonger dan 18 jaar vraag toestemming aan ouders of voogd. 
Stoppen? NL: Stuur STOP naar 4004 BE: stuur STOP naar 7759. 
Op onze shortcode is de SMS gedragscode van toepassing. U kunt deze vinden op: www.smsgedragscode.nl

Fotolezen

Mijn sterkte is andere mensen aanvoelen en weten hoe ze staan tegenover jou, wat hun bedoelingen zijn en ik kan zelfs in hun denken een kijkje nemen. Dit kan ook dmv het doorsturen van een foto.

Negatieve energieën

Ik ben sterk in het waarnemen van negatieve energieën, of die nu uit een vorig leven komen of in dit leven werden toegestuurd. Door hulp van bovenaf kan ik hier een reikende hand geven.

Contact met overleden zielen

Als medium is mijn contact met overleden zielen sterk, dit kan enkel wanneer de overledene zich uit eigen beweging komt aanmelden.


liefde, licht en zuiverheid

Fieke

 

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Verstuur
Reviews Review plaatsen
Victoria
Geplaatst op: 13-01-2020 om 19:12:49
Lieve Fieke, Komt U weer online? Hoop dat U nog wel werkzaam bent op deze lijn.
W
Geplaatst op: 14-03-2019 om 12:14:07
Wanneer ben jij weer online Fieke?
W
Geplaatst op: 05-02-2019 om 21:12:29
Wanneer bent u weer online bereikbaar? Grtjes W
W
Geplaatst op: 28-10-2018 om 19:52:18
Hoi Fieke. Wanneer bent u weer online bereikbaar?
Desiree
Geplaatst op: 07-08-2017 om 21:05:56
Hoi Fieke Wanneer bent u weer online Grtjs Desiree
Victoria
Geplaatst op: 23-07-2016 om 13:42:37
Fieke is een zeer oprechte en vriendelijke dame met een zeer fijne en rustgevende stem. Haar voorspellingen zijn loep zuiver. Echt een engel op aarde!
Monique
Geplaatst op: 02-02-2016 om 13:38:46
Hi Fieke, Ik weet niet of jij al met mij bent bezig geweest, maar ik voel nog geen verandering. Liefs M.
A
Geplaatst op: 29-12-2015 om 11:57:31
Wanneer komt Fieke online????
Max
Geplaatst op: 04-12-2015 om 17:55:27
Lieve Fieke, Wat ben jij een prachtige, mooie Zuivere Ziel. Een aantal malen heb ik je reeds mogen spreken, maar elke keer verwoord je uitsluitend wat nodig is en laat je het overbodige achterwege. Jouw constant, zuivere afstemming met 'De Bron', geeft directe, concrete en bevredigende antwoorden. Evenzo zijn de aangereikte tools, een meer dan welkome aanvulling op jouw bijzondere Engelen readings!. Ben je hier zeer dankbaar voor!. Alle goeds en liefs. Max
Aan Jenny
Geplaatst op: 29-11-2015 om 09:03:02
Lieve Jenny, Ik heb je berichtje gelezen die je me verstuurde samen met je foto. Ik kan je enkel via deze weg beantwoorden en hoop dan ook dat je mijn berichtje hier terugvind. Wat die wateraders betreft, je hoeft er niks mee te doen. Die verplaats ik wel even voor je. Gisterenavond ben ik er niet meer aan geraakt maar ik doe dat vandaag voor je. Vele groetjes en dikke knuf, medium Fieke.
anoniem
Geplaatst op: 03-11-2015 om 22:32:10
aangenaam verrast door ons gesprek.Je weet veel.Een pluim voor jou.Ik kan jou alleen maar aanraden.Het was niet mijn eerste gesprek met jou en iedere keer krijg ik opnieuw een gedetailleerde uitleg over de vragen die ik stel.Alles klopt gewoon.De blog van fieke vind ik ook heel interessant.Dank u Fieke
Jacqueline
Geplaatst op: 02-09-2015 om 17:41:08
Ik heb een super lieve reading gehad van Fieke. Wat een lieve vrouw en wat stelde ze mij gerust. Ze gaf mij het vertrouwen dat het goed is mij mijzelf te zijn bij mijn vriend en dat hem dat betovert. Ook adviseerde ze mij kaarsjes te branden om negatieve energie kwijt te raken. Ik voelde zo haar liefde tijdens het gesprek. Jij ziet een gelukkige toekomst waarbij mijn partner en ik samen gelukkig zijn en in de toekomst samen gaan wonen. Heel erg fijn lieve Fieke en super bedankt
Paul
Geplaatst op: 18-08-2015 om 14:50:01
Medium Fieke is een nieuwe aanwinst voor deze lijn. Net een geweldig spiritueel consult gehad met zeer mooie tips. Ik heb al vele mediums gesproken maar dit voelt heel bijzonder.