Barbara
offline
Box 0053

Barbara

Nederlands

Over mij

MEDIUM/PARAGNOST BARBARA

Mijn naam is Barbara, ik ben transformatiecoach, medium, paragnost, bedrijfsadviseur en orthomoleculaire voedings- en suppletie adviseur. Je kunt bij mij terecht voor antwoorden en inzichten op al jouw levensvragen zowel persoonlijk als bedrijfsmatig, vragen over Nieuwe Tijdskinderen en vragen over jouw persoonlijke spirituele ontwikkeling. Ik kan hierbij eventueel gebruik maken van een kaartlegging, Tarot of Lenormand.  

Ik ben door mijn ervaring en gevoeligheid gespecialiseerd in zielsconnecties en tweelingzielrelaties en kan u hierbij veel inzichten geven.  Van kleins af aan ben ik al heel sterk in contact geweest met mijn gidsen, dus ik weet als geen ander om te gaan met de gevoeligheid van Nieuwetijdskinderen en de transformatie processen waar zij ook als volwassene doorheen gaan. 

OPLEIDING
Het was voor mij als kind niet altijd even duidelijk waar mijn inzichten vandaan kwamen, dat heb ik in de loop der jaren op mijn levenspad mogen leren en zeker ook door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen op het spirituele gebied, onder andere door teachers aan het Arthur Findlay College en de coachingsopleiding gevolgd aan de Nederlandse Coachings Academy. 

Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven kan ik u ook op het gebied van uw onderneming begeleiden in verschillende processen en gemakkelijk oplossingsgericht advies geven.

Op het gebied van gezondheid heb ik ook de nodige kennis opgedaan door middel van een op dat gebied gespecialiseerde opleiding en ben Orthomoleculaire voedings- en suppletietherapeut, zodat ik u niet alleen op weg kan helpen bij uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, maar ook bij een gezonde levensstijl.

 

Mijn doel is om jou met meer vertrouwen op weg te helpen door jou de tools aan te reiken die nodig zijn om jou het optimale uit het jezelf te laten halen of dat nou op het persoonlijke of het zakelijke gebied is.

VAARDIGHEDEN:
·          Transformatiecoach
·          Bewustzijnscoach
·          Coach/counseling
·          Bedrijfsadviseur
·          Orthomoleculaire voedings- en suppletietherapeut
·          Medium
·          Trancemedium
·          Paragnost
·          Helderziende
·          Kaartlegster Lenormand & Tarot
-          Reikimaster 

SPECIALISME:  
Doorgronden situatie/personen, Proces readen (voorspellen). Begeleiden/ coachen in bewustzijn, spiritualiteit, helder waarnemen d.m.v. mediamieke talenten als : helder -zien, -weten, -horen, energielezen, etc.

SPECIALS: 
Onderneemster Transformatiecoach, Trainingen op het gebied van spirituele ontwikkel gebruikmakend van creatieve middelen.

Je kent mij wellicht ook van het geven van lezingen over Hooggevoeligheid, Orthomoleculaire voeding en begeleiding bij Transformatieprocessen. 

KARAKTER: 
Empathisch, Doortastend, Begripvol, No Nonsens, Direct, Duidelijk  en Eerlijk, Doelgericht, Volhardend, Leergierig.

Als je mij belt, wil  ik mij graag afstemmen op jouw energie, dit doe ik door een paar eenvoudige vragen te stellen. Je kunt mij uiteraard ook directe vragen stellen, maar liever als ik mij eerst afgestemd hebt op jouw energie en je verteld heb wat ik voor jou mag waarnemen. Zodat jij eerst hoort wat in het NU belangrijk is. Je kunt mij alles vragen, geen vraag of situatie is mij vreemd.

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Verstuur
Reviews

Geen reviews gevonden