Anneke
offline
Box 0131

Anneke

Nederlands

Over mij

Readings en Healings

Door mijn heldervoelendheid, helderhorendheid en helderwetendheid ben ik gespecialiseerd op allerlei gebieden van lichaam en geest. Ik ben verbonden met de aarde en voel of het gezond is, hetzelfde met je huis Of er groei is in je bedrijf of praktijk

Daarbij gebruik ik jouw energie die mij een kijkje geeft in jouw verleden, heden en toekomst... maar niet alleen die van jou, ook die Hier leg ik uit hoe ik mijn reading geef.

Door mijn heldervoelendheid en helderhorendheid ben ik in staat diep in jou of de ander te kijken. Ik ga als het ware in je lichaam en voel hoe je in het leven staat en welke emoties er zijn. Ik kijk door je ogen en voel waar je blokkade zit. Je kunt wel of niet verbinding maken met jezelf. Hoe lang is deze blokkade al aanwezig en welke stappen kun je ondernemen om door te gaan.

Zo kan ik op dezelfde manier ook bij uw kind, partner of iemand anders nagaan wat er aan de hand is. Hoe voelt hij of zij tegenover jou, wat is jouw houding als ouder tegenover je kind of vice versa.

Als je je vraag met de juiste intentie stelt, want ik leef met je mee in wat ik voel en ervaar.. dan komen we samen op hart/ziel niveau en geef ik je eerlijke antwoorden met waar je mee worstelt. Ik werk vanuit het hart en vraag je om je open te stellen. Je kunt me alles vragen. Afstemming gaat op naam en op de trilling van je vraag.

Met welke vraag/probleem loop je momenteel?

Relatie

jouw kind

Je partner

Nieuwe liefde

Familie

Vriend of vriendin

Collega

Werk

Ziekte/gezondheid

Rechtszaak

Afscheid

Beweging

Jouw bedrijf

overgewicht

Jouw onderwerp.......

Stel je vraag met de juiste intentie en ik kijk er graag met je naar.

Opleiding en cursussen:

The awakening your lightbody, Reiki 1 en 2, EFT, Osho Meditaties, De kracht van water, Bio-energetica, Soulfusion, Chakra´s, Aura en meer…

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
N.
Geplaatst op: 28-07-2023 om 22:12:52
Vandaag een erg fijn gesprek gehad met Anneke over een situatie die mij erg bezig houdt en mij onzeker maakt. Ik vond het heel fijn hoe puur jij invoelt op de energie, zonder vragen van tevoren te stellen. Je voelde goed en zuiver in, waardoor het erg persoonlijk is en voelt en dus niet een algemeen verhaal of hoe dingen in de regel verlopen, maar puur persoonlijk afgestemd. Echt een heel fijn gesprek met een heel fijn persoon. Dank je wel, ik bel je zeker weer en laat je weten hoe het e.e.a. verloopt!
Marjo
Geplaatst op: 09-07-2023 om 00:06:32
Bedankt voor je inzichten. Klopt helemaal wat je doorkrijgt. Bedankt voor alles ?