Terug naar overzicht

Vertrouw altijd op je intuïtie

geschreven door:

Medium Fieke op 23-08-2015 om 20:18

Intuïtie zit altijd juist, het is onze kompas in het leven. Het betekent letterlijk ‘naar binnen keren’.
In plaats van ons te richten op wat we zelf willen en voelen, worden we soms overweldigd door onze omgeving en wat we denken dat andere mensen van ons verwachten.
Dat is logisch en verklaarbaar, maar wel jammer.
Je gevoel volgen is de snelste weg naar geluk en zelfvertrouwen. Alleen jij weet wat dat tegen je zegt. Sta eens stil bij wat je voelt, wat je echt voelt. En volg dat buikgevoel, het houdt je op het juiste pad. Het geeft jou een signaal. En het stuurt jou in een bepaalde richting. Jouw innerlijke stem is een goede raadgever. Maar het is wel een lastige om naar te luisteren. Jouw innerlijke stem baseert zich op eerdere ervaringen en zit in je onderbewuste.
Wanneer je voor een moeilijke keuze staat en je niet weet welke de beste keuze is, ga dan even als volgt te werk: Sta ‘s morgens op (er totaal van overtuigd) dat je één van de mogelijke beslissing hebt gemaakt. Het brengt sowieso een bepaald gevoel met zich mee. Je kan je helemaal rustig voelen, gelukkig, of misschien wekt het een bepaalde weerstand op. Schrijf op welke gevoelens het bij je opriep telkens je aan je beslissing dacht door de dag heen. Wanneer je de volgende morgen opstaat, dan neem je de andere beslissing voor gekozen. Zie welke gevoelens deze bij je oproepen. De beslissing waar je je het meest rustig bij voelde en het minst weerstand…dat is de enige juiste beslissing.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)