Medium Moon op 25-11-2015 om 21:17

Moon 2017

Voor al mijn kanjers lieve bellers en chatters dank jullie voor weer een geweldig jaartje samen in voorspoed en soms tegenwind!
Wij verliezen nooit de hoop tevens met heel veel liefde gaan wij 2017 in en knokken waar mogelijk ons uit elk obstakel. Geen weg die wij niet vinden!
Ik Zie veel en heel veel meer dan plus de positieve vibers die gaan komen in liefde en werk.
Ook degenen die genoegen nemen met te weinig gaan dit jaar zeker scoren omdat de tijd is aangebroken dat de offers volbracht zijn en dat wij nu gaan oogsten wat er jaren lang gezaaid is!
En het beste is niet goed genoeg.
Tranen verdwijnen en pijn bevriezen wij, lach wees gelukkig en maak van je leven een lach film en geen horror meer. Schroom niet en maak van je hart geen moordkuil ik ben tegenwoordig fulltime coach in hogere inzichten dus tot horens of chats xx Moon jullie Maan is allways shining.XLieve allemaal willen jullie in mijn gastenboek de afspraken eventueel zetten, ik kijk dan qua tijd of ik jullie kan helpen. Zeer bedankt lieve mensen.Wij helpen elkaar en samen met de engelen lopen wij alleen nog maar door naar een lichter pad. De duisternis knippen wij door meer niet meer! Steek je lantaarn aan en doe je deur open pak je sleutel directxxxx Moon