Medium Ilse op 10-02-2015 om 11:15

Ilse weer terug op de lijn

Lieve allemaal,

Ken je dat, dat je je passie even niet weet? Maar dat het eigenlijk al lange tijd in je zit? Dat je op een dag wakker wordt en een goed idee hebt? Vandaag had ik dit goede idee om naast mijn werk als coach ook mijn passie op de lijn weer vorm te geven. Weet jij eigenlijk wat je passie is? Ik kan jou daarbij helpen om dat te verhelderen, jou inzichten geven om weer vooruit te gaan in je leven. Ik ben heel positief, duidelijk en snel in mijn werk. Mijn passie is mensen verder op weg te helpen naar een vreugdevol bestaan. En het mooie is dat door het uiten van mijn passie, mijn vreugde steeds groter wordt. Dat gun ik jou ook. Ik breng het donker naar het licht en maak van een traan een lach, want dat is mijn kracht, mijn kwaliteit. Heb je vragen over jezelf, bel mij gerust. Ik help je verder. Nog niet eerder wakker geworden met een goed idee over wat jouw passie is in je leven, dan gaan we daar naar kijken. Leef deze dag met moed, hoop en liefde voor jezelf en de ander. Hoop je gauw eens te spreken op de lijn. Een mooie dag gewenst!

Lieve groet,

Ilse