Terug naar overzicht

Jij en Kleur

geschreven door:

Medium Silvia op 04-10-2018 om 16:29

Hallo, Ik ben Silvia en nieuw op deze site. Met behulp van de Tarot kaarten zie ik de antwoorden op jouw vraag en kan ik je de goede kant op sturen. Zie mijn antwoord of advies nooit als kritiek, ik ben er voor jou om jou te helpen, zodat jij weer verder kunt op je pad.
Naast de Tarot maak ik ook gebruik van kleurentherapie, wat heel levendig is en erg boeiend. Kleur is namelijk een emotie, geeft een bepaald gevoel, wat prettig of juist niet prettig aanvoelt. Dat ga ik met jou samen uitzoeken.
Bijvoorbeeld, je vindt blauw een mooie kleur, dat betekent dat jij best sterk bent en jij je niet makkelijk om te praten bent. Je bent een evenwichtig persoon met eigen overtuigingen.
Maar het kan ook zo zijn dat jij een bepaalde kleur totaal niet aantrekkelijk vindt of die niet in jouw garderobe aanwezig is of in je huis. Wat zegt dat dan over jou? Over die aversie? Ook dat ga ik uitzoeken samen met jou.
Kleur is zoveel omvattend en heeft zoveel te vertellen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk maar aan voedsel in kleur, een rode paprika, een oranje wortel, een groene boon. Allemaal van invloed op je gezondheid.
Kleur in de natuur, vooral op dit moment heel mooi, het verkleuren van de bladeren dat momenteel plaatsvindt. Het loslaten….een nieuwe periode tegemoet gaan. Via mijn blog zal ik steeds wat plaatsen omtrent de kleuren.
Ik hoop jullie snel te spreken!

Ik ben per telefoon , chat en per email bereikbaar voor consulten.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)