Terug naar overzicht

Je gedachten stoppen Hoe dan

geschreven door:

Medium Ellen op 03-02-2019 om 17:26

Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de “Flip-Switch” zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de “17-seconds” in je gedachte aftellen. I.p.v. 17 seconden begin ik bij 22 af te tellen, (17 tellen is net te kort). Ik heb gemerkt dat het net even iets beter werkt, om mijn gedachtes weer neutraal te krijgen en de vicieuze cirkel te doorbreken, je weet wel de mentale loop.

Je wilt er al lang niet meer over nadenken maar je kunt het op de een of andere manier niet stoppen.

Ik zal uitleggen waarom te aftellen vanaf 22 beter is i.p.v. te beginnen met tellen bij het getal 10 of 20. Het is namelijk een gewoonte geworden. Je hersenen zijn dit gewend te doen, op school heb je dit talloze keren gedaan, bijv. met spelletjes. Dat betekent dat aftellen een routine is geworden voor je hersenen. Maar wanneer je je hersenen een nieuwe opdracht geeft, in dit geval aftellen vanaf 22, dan merk je dat je hersenen even moeten nadenken. Deze nano-seconden hersenactiviteit is net wat je nodig hebt om los te breken los van je “mentale loop”.

(Thuis oefening): Probeer deze oefening eens, zodra je weer aan het onderwerp denkt waar je niet meer aan wilt denken?? Je zult merken hoe snel het nare gevoel en de negatieve gedachten verdwijnen, door alleen maar van 22 naar 0 te tellen. Je zult merken dat jouw negatieve gedachten, volledig verdwenen zijn wanneer je het getal Nul hebt bereikt!

In een paar dagen of weken, afhankelijk van, hoe vaak je jezelf eraan te herinneren om de flip-switch te doen, en hoe veel negatieve gedachtes / emoties jij op dit moment hebt.
Verbetering is met deze oefening direct merkbaar. Je zult ook merken dat op een gegeven moment nog maar 11 seconden nodig hebt met aftellen om weer tot jezelf te komen. Als je dat punt hebt bereikt dan zal je deze oefening niet vaak meer nodig hebben.

Voor alle oefening die ik geef tijdens mijn gesprek via telefoon of chat of hier in deze blog, raad ik aan om een oefeningen op z’n minst 1 week lang uit te proberen, voordat je het opgeeft of een andere oefening erbij neemt. Dat geeft veel betere resultaten dan van alles door elkaar proberen en nergens echt gefocust zijn en dus geen positief resultaat te zien is.

Natturlijk kun je mij persoonlijk spreken ik sta je met liefde te woord,
mijn box nummer is 0291

Namaste _/|_
Ellen

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)